zaten fazla giderim yok. disari cikmam sinema konser sigara giderim falan yok. bunlari yapip mis gibi yasarım. zor gunleri dusunerek kenarda her zaman bir miktar para bulunduracağım. eskiden bunu yapmazdim ama işsiz olacağın zamanları düşünmek gerek. her şey güzel olacak. sadece bir iş bulmam gerek. |
iş bulunca paramla yapacagim ilk seyler
-
-
Hisse alıp o kısma blokaj koyup 10 sene sonraki getiri durumuna bakmak. Bir kısmıyla da fiziksel altın. İlk maaş bitti gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 13 Ağustos 2024; 20:54:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zurna ve künefe giderleri var ama sigara yoksa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hojam sende iyi pc yok mu
Bende 1060 var hala isimi cat pat görüyor 5000 serisi cok paradir ya konsollarin varken ne luzum var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Letgoya koy hocam konsolunu plesteşınını iyi para yaparsın
-
Yok nerde bugun biri gelmis 7000 veriyim diyo omg
Benimkiler
İpad
Macbook
Araba
Ev belki
Bir de birikim
iyi pc yok hocam cok dandik bi pc var
pc toplamisken de en iyisini toplayayim X oyunu kaldirir mi derdi olmasın istiyorum hocam
normalde konsolcuydum fakat bazı oyunlar inatla 30fps çıkıyor ps5e falan bu kafayi yedirtiyor bana hocam
mesela ben yağ gibi elden ring rdr2 oynamak istiyorum 4k 60fps performans istiyorum hocam
ama bu deneyimi konsollar bana yaşatamıyor sağlam bi pc şart
o yuzden param olunca mutlaka pcye yatirim yapacagim
zaten pc almazsam onu almazsam bunu almazsam parayı napacaz mezara mı goturcez hocam
bizimde zevkimiz bu
-
Parayı bulursam yapacaklarım,:
Müstakil ev inşa edilecek - tokiden arsam var.
Araba.
Eve büyük datacenter benzeri bir sunucu sistemi ve hackerspace tarzı bir atölye.
Kendi şirketimi kurmak.
Güneş panelleri ev için.
Bol bol yatırım.
Mühendisliğe tamamlama.
Yabancı diller öğrenmek.
Evlenilecek içi dışı temiz kadın bulmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Ağustos 2024; 23:30:53 >
portekizce öğrenin hocam.
-
Öne çıkarma mı satın alıyon hocam en azından teklif veren var letgoda yaprak kımıldamıyor
Napcan hocam pcyi 30 küsur yaşta daha da eve kapanırsın pc başında tek bir odada otur otur nereye kadar. evlenecen eşinle çarşıda gezecen pastaneye gidecen mangal piknik yapacan kısaca sosyalleşecen eski nesil böyleydi
İş bulur bulmaz ilk yaptığım şehir merkezinde sıfır binada 2+1 ev aldırıp dayayıp döşemekti.
Evde yaptığım partiler eğlenceliydi hatta yönetici denen moruk aileye şikayet etmişti "Bu oğlan evi kümese çevirdi" diye...
-
bende 1650ti var iyi mi sence ?
-
Tam bilmiyorum o kartı knk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X