Şimdi Ara

HAY BEN BU USKONUN DA DC SİNİNDE TEEE.......... iyiki pre bitti ha oynayanın bi daha uskoyu varya ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi daha usko oynamıyacagım premıum aldım bugün bitti varya ne kadar para göz oyun bu arkadaşlar ben artık MYKO (malezya serveri) da oynuyacagım oyuna istedigim gibi girebiliyorum onda size bol dc ler ELVEDA USKOOOOOOOOO VE 20 GB :)

• myko nun sitesini ve ıp sini verir midin?bende gecmeyi düsünüom da!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamanakıyor

bi daha usko oynamıyacagım premıum aldım bugün bitti varya ne kadar para göz oyun bu arkadaşlar ben artık MYKO (malezya serveri) da oynuyacagım oyuna istedigim gibi girebiliyorum onda size bol dc ler ELVEDA USKOOOOOOOOO VE 20 GB :)

o myko'nun linkini versene
  • MYKO ben dowload etmi$tim.

Daha oynamadan sildim.

Çok lag var diyorlar , ayrıca orda itemi nasıl bulucaz karışık i$ler - LVL'i nasıl kasıcaz fazla Türk yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 26 Ocak 2007; 19:53:21 >
  • myko kadar sıkıcı bir server görmedim çou zaten yabancı brezilyalılar felan war lagda arada çok kasmakta zor itemdede bi allahın kulu yardım etmez bende o amaçla indirdim diğer gün sildim iğrenç bana qöre istiosan indir dene ama bana göre zaman kaybından başka bişe deil git trkoda oyna desem yeridir
  • sakin olm yavrucuğum sakin bu sadece bi oyun insan oyunu niçin oynar?
    eğlence,stresten uzaklaşma,sıkıntı giderme,vs...
  • Herkes bir seyler sallamis Myko uskodan daha iyi sadece onu soyliyecegim
  • beyler mykoyu buradan indirebilirsiniz valla oyun çok güzel fiyatlar çok ucuz http://files.filefront.com/KA%20V1309%2020060504/;5040511;;/fileinfo.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

myko kadar sıkıcı bir server görmedim çou zaten yabancı brezilyalılar felan war lagda arada çok kasmakta zor itemdede bi allahın kulu yardım etmez bende o amaçla indirdim diğer gün sildim iğrenç bana qöre istiosan indir dene ama bana göre zaman kaybından başka bişe deil git trkoda oyna desem yeridir

arkadaşlar ben hem uskoda hem mykoda oynuyorum.uskoya giremediğim zaman mykoya takılıyorum. evet piyasa ucuz çünkü para kimsede doğru düzgün yok. kasmak ölüm orda 50 yapacağına okadar sürede uskoda 60 ı geçersin. mesela dk lardan tek kesersen 1600 ex felan geliyor. uskodan daha seviyeli düpe yok. eskiden macro vardı şimdi oda yok. firedrake yok. lag çoğu zaman var malesef ki en büyük problem bu.item yardımı kimse etmez bunda haklısın fakat bir şeyde yanılıyorsun. nasılmı ?

şimdi bir partye girdin diyelimki herkes ingilizce konuşur. herkes yabancı dimi. ( benim başıma geldi ordan anlatıyorum ) birisi yanlışlıkla yada kaptırıp kendini türkçe yazdı aha biride şöyle diyo sen türkmüsün kanka iyi diğeride atlıyo bende türküm böyle uzayıp gidiyor. bir bakıyosun 6-7 veya 8 i de türk. hatta şuan human kralı bile türk sizin anlayacağınız oyunun %70 i türk yanlız eğer partyinin komple türk olduğu meydana çıktımı yine usko gibi bo.. çıkmaya başlıyo. herkes ingilizce yazarken düzeyli oynayanlar cıvıtmaya başlıyo. para item isteyen ufaklıklarımız türkçe istiyo ve sen bende de yok felan dedinmi küfürün bini bin para ama eng pls ? dedinmi tık yok .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.