Şimdi Ara

Hayal Kırıklığı ve Yeni Laptop!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben 1 sene önce bi hp-dv6 aldım özellikleri 2.53 işlemci 1gb paylaşımsız ekran kartı 4 gb ram kabataslak olarak. İlk laptopumdu benim büyük umutla aldık fakat hayal kırıklıgına ugradık. Bir laptop bu kadar mı ısınır bilmiyorum. Sesi de çok çıkıyor. Film izlerken bile ses acaip şekilde çıkıyor filmden tat alamıyorum. Oyuna giriyoruz oyun başlarken bi video geçiyor video 3-4 saniye oynadıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Hiç memnun kalmadım çok pişman oldum aldığıma.

Şimdilerde onu satıp yeni bi laptop almayı düşünüyorum. O yüzden buraya yazayım tecrübeli arkadaşlardan fikir alayım dedim.

İşlemciyi felan yazmayacam ama max 2000 lira olacak. Tabiki en dikkat edilecek nokta ISINMAYACAK ve SORUN ÇIKARMAYACAK :)

yardımcı olan herkese şimdiden tşk ederim...

• http://forum.donanimhaber.com/m_42138995/tm.htm bu notebooktan çok kişi memnun istersen bak konusuna. Sen kullandın mı dersen kullanmadım yorumlara bakarak söylüyorum önceki notebookunla aynı özellikler nerdeyse.
  • bakayım buna bi. ama arkadaşlardan da kullananlar da varsa olumsuz yorumlar geliyo onlardan bakalım artık. Asus öneriyolar ama araştırmak lazım daha :)
  • birde bu var ama ben hiç birisinide kullanmadım sadece özellikleri dolayısıyla sana gösteriyorum.http://www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n61ja-jx119r-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,17881.html ancak pil az gidiyor gibime geldi.
  • O mağazada o ürün stoklarda yok. Dikkatli bakın. Ayrıca o firma çok büyük vukuatlara imza attı. Aman diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsim

Kolay gelsin öncelikle...

Arkadaşlar ben 1 sene önce bi hp-dv6 aldım özellikleri 2.53 işlemci 1gb paylaşımsız ekran kartı 4 gb ram kabataslak olarak. İlk laptopumdu benim büyük umutla aldık fakat hayal kırıklıgına ugradık. Bir laptop bu kadar mı ısınır bilmiyorum. Sesi de çok çıkıyor. Film izlerken bile ses acaip şekilde çıkıyor filmden tat alamıyorum. Oyuna giriyoruz oyun başlarken bi video geçiyor video 3-4 saniye oynadıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Hiç memnun kalmadım çok pişman oldum aldığıma.

Şimdilerde onu satıp yeni bi laptop almayı düşünüyorum. O yüzden buraya yazayım tecrübeli arkadaşlardan fikir alayım dedim.

İşlemciyi felan yazmayacam ama max 2000 lira olacak. Tabiki en dikkat edilecek nokta ISINMAYACAK ve SORUN ÇIKARMAYACAK :)

1 yıllık laptop diyorsun, garantisi devam ediyor. Servise neden göndermiyorsun? Paran çok heralde...

• yani gönder halletsinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: arsim

Kolay gelsin öncelikle...

1 yıllık laptop diyorsun, garantisi devam ediyor. Servise neden göndermiyorsun? Paran çok heralde...

Kardeşim genel olarak böyle bir sorun var hp'de. Ayrıca okulum dolayısıtla laptopu doğru düzgün kullanmadım datoplasan kullanma süresi 3 ay eder. Ayrıca aradık hp'yi yetkili kişi biosunu güncelleyin düzelir dedi bios'usunu güncelledik fakat hala aynı ilk aldığım zamanda pes oynarken aşırı ısınıyordu servise gidince de pek farklı olacağını sanmıyorum. Bu laptopa da alıcı çıktı o yüzden değiştirecem anlatabiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Bu modeli de düşünmelisin:

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32568_LENOVO_IdeaPad_Y560_59037224__Core_i7-720QM__4GB__500GB__HD5730__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html

Güzel özellikleri varmış kardeşim. Acaba ısınma durumu felan nasıl sorun çıkarıyo mu?

• laptoplarda çok sık rastlanan sorun. biraz da havaların aşırı sıcak olmasıyla da ilgili bir durum.
  • İsinma konusunda asus daha iyidir ısınsa bile sicakligi hissetmiyorsunuz asuslarda.
  • Isınma bu kadar problemse alırsın bir tane cooling pad öyle bir sorunun kalmaz diye düşünüyorum. Eğer marka tavsiyesi istersen Asus derim. Piyasadaki en dayanıklı laptopları üretiyorlar ve bu kanıtlanmış bir şey bir tane analiz vardı en az servise giden Asus'tu en çok giden ise HP. bence HP öyle kaliteli iyi laptopar üretmiyor zamanında vardı garantisi bittikten sonra bozuldu anakart sorun yarattı touchpad'in sağ ve sol tarafındaki plastik yerlere ağırlık koyarak baskı yaparak çalıştırıyorduk arada o da yetmiyordu donuyordu sonra biraz daha bastırınca çalışıyordu Ama ondan 1 yıl önce alınmış yani 2005'te alınan Asus halan daha tıkır tıkır çalışıyor. Üstelik benim gibi bir cüsse sandalyeyle üstüne oturdu ve sadece touchpad'in altındaki bir iki media tuşu kırıldı ve hiç bir şekilde sorun yaratmıyor bu laptopla. Özet geçicek olursam Asus al kafan rahat etsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.