Beyler selam ben yksye hazirlanmakta olan bir 12. sinifim. Okula gidiyorum. Tahmin edilebilecegi uzere cok yoruyor ve zaman yiyor. Dogal olarak cok verimli ve uzun saatler calisamiyorum, genel olarak okula gidenler calisamiyor. Malum aciga gecme de kalkti, boyle kalakaldik. Hayalet ogrencilik dedigimiz seyi yapan elbet yapan vardir burada, varsa isterlerse ozelden isterlerse buradan ne kadara- hangi okula yazildiklarini belirtebilirler. Belirteyim Istanbul'da yasıyorum. Yardimci olursaniz ciddi cok makbule gecer, sinava 6 ay kalmisken stres olmuyor degil insan, sonucta calismayi etkiliyor. Sizden aldigim bilgilerden sonra aileme ona gore danisacagim. Hadi eyvallah iyi aksamlar herkese |
Hayalet ogrencilik

-
-
YKS hazırlayan okul yok mu?
Bizim okul harbi iyiymiş, selam olsun.
-
Yanlis anlamissin hocam, okulun egitimi iyi ve yksye hazirliyor tabii ki. Yine de bu butun gunumu aldigi gercegini degistirmiyor. Tek basima calisarak daha cok verim aliyorum.
-
O zaman ben okulumla devam ederim.
-
Hala anlamadin problemi hocam gsdvjkbglpgvb okulda islenen konular disinda da eksiklerim var ve okuldaki sinavlar, odevler, alanim olmayan dersler ve onlari odevleri vs beni engelliyor. Eve gelince yorgun olmak da cabasi. Acikta olan bir kiz var dershanede 100 ustu net yapiyor surekli, butun gun calisabiliyor, 2 saat uyuyor falan. 70 80de takili kaldim ben hala. Butun gunu okul yiyince calisamiyosun iste. Simdi daha iyi anlasilmistir umarim.
-
bulundugun çevredeki özel okullara ya da dershanelere sor bazıları tersleyebilir ama illaki yapan çıkar. ben ozeldeyim devamsızlığı silmiyoruz diyolardı ama 3 gün art arda gitmiyim dedim 1 gün yazdılar sadece. imzayla onu da silerler muhtemelen yada özürlüye çevirirler
-
Hocam pm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X