Şimdi Ara

Hayalhanem sözler köşkü çay house YouTube kanalları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exmaster41

Kardeşim zaten önemli olan şahıslar değil sebepler yanlız perdedir ayrıca yaptıkları sakalar dinle alay gibi bisey yok

ben ne dedim sen ne diyorsun
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    Kardeşim caner taslaman hoca var karşısında profosor Ler var rezil ediyo birakiyo hic bisey diyemiyo ateistler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrim gecirip cagin kosullarina uyum saglamis modern mollalar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim caner taslaman hoca var karşısında profosor Ler var rezil ediyo birakiyo hic bisey diyemiyo ateistler

https://www.youtube.com/watch?v=zR6kNEE5Dy8

Şu video sana mantıklı geliyor mu?
  • Yav bazı düşünceleri dayatmaya çalısıyolar o hosuma gitmiyo yoksa iyiler siz bence DR . Zakir naik çevirileri izleyin İdrak'ı İslam İslam'ı İdrak 0hakikat0 gibi kanallarda bulabilirsiniz her şey akıl mantık ve en önemlisi Kuran ile anlatılıyo hem imanınız artar hemde bu adam Müslümansa biz neyiz dersiniz ülkemizde de ne kadar boş şeylerle uğraşıldığını görürsünüz adam hala sakız oruç bozar mı derdin de Zakir Naik gibi hocalar yetiştirebilseydik dini iyi anlatan akıl mantık ile şuan toplum olarak daha iyi yerlerde olurduk yobazlıklar görmezdik görsek bile daha az olurdu şu ana göre.
    İste kardesim Allah onun için diyor oku öğren kanıtla Allah kanıtı olmasa mesela biseyin ozaman Allah zaten demez bizlere birine inanmiyosan olmaz diye

Hocam sizede DR Zakir Naiği öneririm böyle şeyleri görüpte şüpheye düşmeyin akıl mantık çerçevesine ve en önemlisi Kuran ile anlatıyor DR Zakir naik linkde bırakayım şuraya videolarını bulabileceğin kanal ateistler ile konusuyor cok seviyeli ve muhteşem bir şekilde sorgulayın diyo hoca ananız babanız müslüman diye müslüman olmayın diyo

Linkler
    https://www.youtube.com/user/idrakislam/featured

https://www.youtube.com/channel/UChHRzYaBBdbMnV8QMzdDhTQ

• Hocam zaten sadece bunları izleyin demek ego olur enaniyet olur her hocadan dinliyceksin

• Zaten kardeşim anadan babadan duymayla olmaz ozaman gayri müslim ailede doğanın ne sucu var arastiricaksin tahkiki iman olacak her şey kanıtla kanıtsız bisey yok

• exmaster41 E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam da üst mesajda tek hocadan dinleme mevzusunuda anlatııym hocam hayalhanem ve sözler köskü gibi kanallar risaleden vs anlatıyor yav aç Kuran'dan anlat delil göster akıl mantık çerçevesinde önce Kuran yav o yüzden sevmiyorum öyle kanalları
  • Ama hocam risaleler de kuranın tefsiri olarak geçer zaten ayetlerde söylüyorlar

• quote:

Ama hocam risaleler de kuranın tefsiri olarak geçer zaten ayetlerde söylüyorlar

Hocam iyi guzelde risallerde besmelenin tefsirini yapiyolar. Yok 2 adam 2 yola cikmis falan fistan.
    Bana kuranda celiskileri aciklamsdiktansinra. 2 adam gezsin dursun. Besmeleyi vs. Anlatsin tabi ama cariye meselesini falan da anlatsın. Insanlarin kafasini karistiran meseleleri anlatsin.

• Allah ile aranıza Peygamber'den başka aracılar sokmayın. Açın Kuran ı okuyun, mealini okuyun çeşitli tefsir kitaplarını okuyun kendi yorumunuzu ve bakış açınızı ortaya koyun.

Cemaat, tarikat ve bu benzeri insanlara güvenmeyin inanmayın. Ben zamanında çoğu cemaatin içinde bulundum hepsinin ne halt olduğunu gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım bu hayalhanem i çok takip ediyor. Bilgisi olan bi zahmet uzun uzadıya bi anlatsın bana arkadaşlar.

• Bunlarin yetkili bir ismi benim dersane arkadasimdi Cocuk bozuk plak gibi ayni seyleri ayni ornekleri veriyodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sende izle gör

• kesnek kullanıcısına yanıt
    Kardeşim her çelişkiye yanıt vardır bunlar daha çok imani hakikatleri anlatyio ama kesinlikle hepsinin cevabi var yazarsan internete çıkıyor zaten birde mealine güvenme kuranın kuran aslını yansıtmaz bide yanlış meal oldumu kafayı karistirabilirsin tefsir daha iyi bence ama dogru olan tefsir

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunlarda yardımcı iste

• Glaxo Smith Kline kullanıcısına yanıt
    Kardeşim herkesten dinleyebilirsin illa bunlar olcak diye bisey yok dediğim gibi zaten bu enaniyettir farklı örnekleri farklı yerlerden de dinleyebilirsin

• quote:

Kardeşim sende izle gör

Cayhouse da Abdullah diye biri var çok güzel kuran okuyor. Ama hayalhanem hakkında bilgi istiyorum izlemeye niyetim yok pek. Nedense genç kızlar çok takip ediyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.