Şimdi Ara

Hayalhanem sözler köşkü çay house YouTube kanalları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki gök istiyordur demiyo gök itsede farketmez diyo eylem aynı yaratıcıdan geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu düzenin yaratıcısının olmadığını iddia etmek cok saçma baksana su sadece bir hucreye bak okullarda yillarca işleniyor bir hücre bak ondan milyarlarca var düzeni gormuyormusun ?

• 1 kere hayalhanem di galiba o kanalin videosunu izlemistim yemin ediyorum dinden soğuturlar adamı.

Barış Özcan'ın kanalı var mesela. Adam ne kadarda doğru şekilde anlatıyor bi oturdun mu bir daha kalkamıyorsun biraz barış özcandan feyz almalari gerekiyor.

• exmaster41 E kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman oldu dinleyeli ama çok saçma ifadeleri vardı. Tam hatırlamıyorum. Bilim, fen bilen insan dediklerini pekala çürütebilir. Alt tabakaya hitab eden laf oyunları yapıyorlar

• Modern islamcilar hepsi saklaban ac kitabi oku mantigina yatitosa tamam yatmiyosa yapcak sey belli

• Arkadaşlar bu "belki gök itiyor" diyen arkadaş ile aynı spor salonuna gidiyorum, arada denk geliyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

hayalhanemde mehmet yıldız var sohbetleri çok tatlı, iZledikçe izleyesi geliyo insanın :)

'yerin çektiğini kim görmüş belki gök itiyor'
    Diyor:)

• Şöyle saçma sapan kanalları izlemeyin boşuna vakit kaybı

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sonsuzu kazanma yada kaybetme davası bunun neresi saçma ?

• RobotBabür kullanıcısına yanıt
    Yunus Oran'dı ismi. Seyrettiğim birkaç sohbeti bayağı neşeli geçiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmaster41

Kardeşim bu düzenin yaratıcısının olmadığını iddia etmek cok saçma baksana su sadece bir hucreye bak okullarda yillarca işleniyor bir hücre bak ondan milyarlarca var düzeni gormuyormusun ?

hangi duzenden bahsediyon bilader komsumun cocugu 7 yasinda losemiden öldu. bu suslu kelimelerle kimseyi kandirmazsiniz. tutturmussunuz bir duzen kusursuzluk diye.

uzayda surekli gezegenler galaksiler kara delikler birbiriyle carpisiyor surekli bi kaos var, insanlarin alayi hasta insanligin yarisi gozluk kullaniyor yarisi sürekli ilac kullaniyor bu mu sizin kusursuz dediginiz duzen.

• exmaster41 E kullanıcısına yanıt
    Aynen kardes Stephen Hawkinge izlettim adam musluman oldu

• İş yapana popüler soytarı diyorsunuz. Sizler ne yapıyorsunuz anlatsanızya.. Şu zamana kadar kendiniz haricinde islam adına kime hayrınız dokundu arkadaşlar ? İslam salt kendi başına yaşanacak, okunacak bir olgu değil. Anlamak, anlatmak, uğraşmak, dert edinmek lazım. İnanın akşamlara kadar kuran okuyup ibadet her ne kadar güzel bir amel olsa da tek başına yeterli değil..

• Çok itici ve boş kanallar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam sizede DR Zakir Naiği öneririm böyle şeyleri görüpte şüpheye düşmeyin akıl mantık çerçevesine ve en önemlisi Kuran ile anlatıyor DR Zakir naik linkde bırakayım şuraya videolarını bulabileceğin kanal ateistler ile konusuyor cok seviyeli ve muhteşem bir şekilde sorgulayın diyo hoca ananız babanız müslüman diye müslüman olmayın diyo

Linkler
    https://www.youtube.com/user/idrakislam/featured

https://www.youtube.com/channel/UChHRzYaBBdbMnV8QMzdDhTQ

Dinden çıkmak öyle kolay olmadı benim için. aslında çoğu için kolay olduğunu sanmıyorum çünkü küçüklükten beridir doğru olarak öğretilen şeylerin yanlış olduğunu görmek insanı üzüyor, her şeyden önemlisi eğer dinlerin doğru olmadığı doğru ise o zaman bu hayatın tek olduğu gerçeği insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor ve onun ağrısı ile yaşamak zorunda kalıyor.
    Hep derler dindeki görevlerden kaçmak kolay geliyor dinsiz olmak çok kolay istediğini yaparsın gibi, ama o öyle olmuyor işte, her şeyden önemlisi ölen insanlara iki kat daha fazla üzülüyoruz özellikle ölen genç askerlere sizin için şehit oldular ve öteki dünyada iyi bir hayat sürecekler ama bizim için insan egosundan doğan savaş ile yok olan bir hayat.
    İnsanlar istemez miydi sizce cennetin var olmasını? Kötülerin cezasız kalmamasını?
    Siz olacağını düşünüyorsunuz ama biz olmayacağını bildiğimiz için yaşamak daha zor geliyor ve kabullenmek gerekiyoruz kabullenemeyenler ise intihar ediyor. Dinsizliğin yaygın olduğu ülkelerde intiharın olmasının sebebi bu işte.

İslam karşıtı felan değilim ama çeşitli düzenlemeler ile harika bir ortam oluşturulabilir ama ne yazıkki bu coğrafyada bunun olma ihtimali yok.
    O yüzden kendimizi ve ailemizi seviyorsak gidelim buralardan.

Konudaki en anlam içeren cevabı atmışsınız.Böyle iki taraflı düşünceye sahip olan, durumumuzun ne olduğunu anlayabilen insan sayısı çok az.Bu olay insanı çok üzüyor,mahvediyor.Ne yapıcaz yav biz böyle, nedir sonumuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singme2sleep -- 25 Haziran 2016; 21:34:53 >

• bırakın şu ateıstlerı 40 takla atsanız yıne ınanmazlar.ölüm gelene kadar tövbe kapısı açık.yanlız ALLAH a şirk koşarsanız tövbenız kabullenmıcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Allah ile aranıza Peygamber'den başka aracılar sokmayın. Açın Kuran ı okuyun, mealini okuyun çeşitli tefsir kitaplarını okuyun kendi yorumunuzu ve bakış açınızı ortaya koyun.

Cemaat, tarikat ve bu benzeri insanlara güvenmeyin inanmayın. Ben zamanında çoğu cemaatin içinde bulundum hepsinin ne halt olduğunu gördüm.

Özellikle nur cemaati ve sait nursi denen zat ve risalelerden uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mektebi Suffa'yı tavsiye ederim.

• Acip 1 dk izlemeyen adam tarikat cemaat rerororro diyor biride acin kuran okuyun diyor bu adamlarda zaten acin kuran okuyun diyor bize katilin cihat yapalim demiyor te allahim ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.