Şimdi Ara

Hayalhanem sözler köşkü çay house YouTube kanalları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerin çektiğini Nereden biliyorsun? Belki gök itiyor diyen adamlardan hiçbirşey dinlenilmez. Bir de kanıtlı demişsin. Yerim kanıtlarını. Hepsi çürütülebilir ucuz laf oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popülist islamci soytarilari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakaretsiz olmasına rağmen eleştiri içeren en ufak yorumları bile yayınlamayan youtube kanallaranın neyini takip etcen kardeş kendileri çalıp kendileri oynuyorlar emin ol çöp hepsi. Edip Yüksel'i falan izleyebilirsiniz her ne kadar katılmadığım düşünceleri olsa da din tüccarlarına pabuç bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Boş insanlar çok ciddiyim bulandırmayın beyninizi bunlarla.

Aynen knk sen çok dolusun. fight club felan tyler durden
  • Suphanallah ateistim, demin izledim bahsettigin kanallari ama hala ateistim elhamdulillah.
  • Kanıtlıymış, ne kanıtı arkadaş

Geçen bi videolarına denk geldim, bak bu bardak bile kendi kendine olmuyor sen nasıl oldun dedi ve ekrana bir yumruk atacaktım ki neyse dedim.

Yazık lan, huzur ateistlikte.
    En azından mantıklı teoriler var evren ve evrim adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Ahsen Tv de var.

El alemi kavga ettirerek bundan prim yapan keltoşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam sizede DR Zakir Naiği öneririm böyle şeyleri görüpte şüpheye düşmeyin akıl mantık çerçevesine ve en önemlisi Kuran ile anlatıyor DR Zakir naik linkde bırakayım şuraya videolarını bulabileceğin kanal ateistler ile konusuyor cok seviyeli ve muhteşem bir şekilde sorgulayın diyo hoca ananız babanız müslüman diye müslüman olmayın diyo

Linkler
    https://www.youtube.com/user/idrakislam/featured

https://www.youtube.com/channel/UChHRzYaBBdbMnV8QMzdDhTQ

Dinden çıkmak öyle kolay olmadı benim için. aslında çoğu için kolay olduğunu sanmıyorum çünkü küçüklükten beridir doğru olarak öğretilen şeylerin yanlış olduğunu görmek insanı üzüyor, her şeyden önemlisi eğer dinlerin doğru olmadığı doğru ise o zaman bu hayatın tek olduğu gerçeği insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor ve onun ağrısı ile yaşamak zorunda kalıyor.
    Hep derler dindeki görevlerden kaçmak kolay geliyor dinsiz olmak çok kolay istediğini yaparsın gibi, ama o öyle olmuyor işte, her şeyden önemlisi ölen insanlara iki kat daha fazla üzülüyoruz özellikle ölen genç askerlere sizin için şehit oldular ve öteki dünyada iyi bir hayat sürecekler ama bizim için insan egosundan doğan savaş ile yok olan bir hayat.
    İnsanlar istemez miydi sizce cennetin var olmasını? Kötülerin cezasız kalmamasını?
    Siz olacağını düşünüyorsunuz ama biz olmayacağını bildiğimiz için yaşamak daha zor geliyor ve kabullenmek gerekiyoruz kabullenemeyenler ise intihar ediyor. Dinsizliğin yaygın olduğu ülkelerde intiharın olmasının sebebi bu işte.

İslam karşıtı felan değilim ama çeşitli düzenlemeler ile harika bir ortam oluşturulabilir ama ne yazıkki bu coğrafyada bunun olma ihtimali yok.
    O yüzden kendimizi ve ailemizi seviyorsak gidelim buralardan.

• Öncelikle hayırlı ramazanlar.Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da ben bu adamları niye izleyim? Diyor ki kul hakkına girmeyin ama hepsi twitterda her türlü tweeti çalıp kul hakkına giriyor.Twitterı (haşa) Allah görmüyor mu orada yaptığın izinsiz bir alıntı kul hakkı değil mi? İkinci olarak hanımlarla muhattap olmayın diyor.Eyvallah dikkat etmek gerek haklılar ama samimi değiller hocam bunlar.Mehmet yıldız kitap imzasına gelen kızlarla gayet güle oynaya konuşup kitap imzalıyor.Hem böyle diyeceksin hem de böyle yapacaksın.Samimiyetsiz insanları ben neden izleyim.Hamza tzortis gibi birisini de ben öneriyim size.Kıyas edin bakalım.İyi günler dh ahalisi...

• toplumsal beklenti ve hisleri abarti duzeyde pohpohlayarak menfaat elde etmeyi amaclayan insanlar topluluğu
  • Bir tek hayalhanemi severim.Diğerleri sohbet ortamı,abiler gibi oldugundan hiç hazetmiyorum o kanallardan

• Allahi kanitlamak ne kadar gereksiz bi olgu zatrn vaeligi kesin olsaydi.butun dunya inanirdi

• Arkanıza yaslanın izleyin.

• Bu kanallar tarihin gördüğü en saman beyin kanallar. Yok kanıtliyomus lan adamlar Zir cahil. Matematik öğretmeniyim diyen herif matematik bilmiyor. Biyoloji okudum diyen biyoloji bilmiyor. Bunar cemaatcilerin eski tarzda adam avlayamayinca çağa ayak uydurup sempatik olmaya çalışalım modunda beyin yıkama taktiğidir. Bunu izleyen adam dan da Hayır gelmez.

• Çonarların hiçbir şey bilmeyenlerin izlediği ve takip ettiği din üstü prim kanalları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Boş insanlar çok ciddiyim bulandırmayın beyninizi bunlarla.

Aynen knk sen çok dolusun. fight club felan tyler durden

O film bile bu adamların yaptıgı videolardan daha faydalı farkındalık yaratıyor en azından.

Ben dolulugumu idda etmiyorum 2.üniversitemi okuyorum yinede kimseden üstün degilim ancak benim derdim bu adamların size hiç birşey katmayacagı popüler kültürü kullanıyor adamlar ne beklebilirsin ki bundan ne kazandırabilir sana?

• nicki sexmaster41 diye okuyup kahkaha attım
  • Bunlar güzel şeyler yapıyor ama said nursiyi sanki peygambermiş gibi anlatıyorlar.

• ben mersindeki evlerine gittim ama

Nurcu bunlar kurandan cok kendi kitaplarını yorumuyorlar
  • Geçiniz.Kadını kapalı mücevhere benzeten zihniyetten hayır gelmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.