Şimdi Ara

Hayalinizdeki NFS? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFS de Şahin olsun Anadol olsun Türk arabaları olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Türkiye Gibi Olsun Yollarda Çukurlar Falan Trafik Olsun Bence Bu Oyunu Daha Eğlenceli Yapar

bir de benzin fikri fena değil ama yarış ortasında biterse ne yapacagız
  • bencede hem gece hem gündüz olsun. öle çok yüksek modeller de olmasın. bide biz arabadan inelim polislerle çatışalım faln biraz daha macera olsun
  • anadoluya nos nasıl takacaz ama manyak olurdu ha anadolu 380 yapıyormuş murat da olsun 131 i
  • anadola nos takarsan o araba dağılır yolda giderken
  • gran turismo 4 ün dış modifiye yapılabilen ve tune tarzı ince ayar çekilebilen, geniş haritalı(tdu yu örnek alabilirler) underground1 havasında, ama gece gündüz ve mevsimli, birazda street legal redline tarzı kendin al kendin tak tarzı modifiye benimsemiş, lastiklerin % olarak ömürleri olan, sinyali dörtlüsü farları olan bi versiyonu olsun, ayrıca dizel araçlar olsun, mesela grande punto 1.3multijet(bu fantezim )
    oyun içinde bi sürü arazi aracı olsun, özellikle artık land rover ları görmek istiyorum.off road yapılabilsin, tdu da boş alan çok mesela, öyle bi harita olsada off road yapabilsek

kısaca gerçek olsun...
  • Ben de Nfs Porsche'yi en iyi Nfs olarak görüyorum. MostWanted , Carbon falan da hoşuma gidiyor fakat Storm Bringer'ın TDU hakkındaki görüşlerine katılıyorum.
    Yeni NFS'de yarış parkuru sistemine geçileceği bence iyi olacak. Şehir sisteminde ne kadar olsa da farklı mekanları hissedemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 7 Eylül 2007; 0:26:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

NFS de Şahin olsun Anadol olsun Türk arabaları olsun

Toros falan olursa sw.fena olmaz yani..bir de midnight club 2 var duydunuz mu bilmem....motorsikletler var oyunda..yayalara çarpabiliyorsun...araba hasar alıyor...ama gece-gündüz olayı yoktu onda da..haritaları daha güzel olabilir nfsnin...arabalar kalas gibi nfs de biraz midnight'tan kopya çekmesi gerekir..mesela küçük bir ayrıntı ama midnight ta arabada çok frene basınca diskler kırmızı oluyor..böyle küçük ama hoş ayrıntılar olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

gran turismo 4 ün dış modifiye yapılabilen ve tune tarzı ince ayar çekilebilen, geniş haritalı(tdu yu örnek alabilirler) underground1 havasında, ama gece gündüz ve mevsimli, birazda street legal redline tarzı kendin al kendin tak tarzı modifiye benimsemiş, lastiklerin % olarak ömürleri olan, sinyali dörtlüsü farları olan bi versiyonu olsun, ayrıca dizel araçlar olsun, mesela grande punto 1.3multijet(bu fantezim )
    oyun içinde bi sürü arazi aracı olsun, özellikle artık land rover ları görmek istiyorum.off road yapılabilsin, tdu da boş alan çok mesela, öyle bi harita olsada off road yapabilsek

kısaca gerçek olsun...

yeah

sen punto 1.3multi jet istersen bende bizim arabayı isterim

1993 model renault 9 spring

• Bende istediğim arabaların olmasını isterim ama adamlar istediği arabayı koymuyor ki firmalardan teklif geliyor veya koymak için teklif ediyorlar bu işten para kazanıyorlar bunu da düşünmek lazım.
    Ama hayal kurmak serbest

Hem gece hem gündüz olsun ama bunlar yukarda bbr nin de dediği gibi bilgisayar saatine göre olsun ama istersek değiştirebilelim
    En önemli şey otomobil sesleri; bunlar da gerçek sesleri olsun hızlanma ve yavaşlamalar gerçekçi olsun kokpitten sürüş- marka ve modellere göre farklı egsoz sesleri - (olan veya olmayan değil ben istediklerimi yazıyorum) 106,206,focus, 94 civic vti hb,yeni astra hb,2005 megane hb ve sedan,2003 BMW 330i, 2004 M3 CSL, evo ıx,vw touareg,e30,nissan silvia,350z,tt,rx-7,rx-8,'94 rx-7,tt,eclipse,240sx,mustang gt,skyline,impreza sti
    yollar nfsu2 deki güzel ama buna + 2 şehir daha. Egsoz alevleri gerçekçi(gaz verdikten sonra çat pat diye )
    jantlar carbon ve nfsu2 nin karışımı.
    detay olarak ; aynalar-stop ve farlar-kaput ve roof-değişebilir olmalı her arabaya aynı tip farlar değil farklı tip model farlar .
    hazır tamponların üstünde oynama yapılabilmeli. kapılara ve camlara yazılan yazıların renkleri değişebilir ve istenilen yazı yazılabilmeli, vites değiştirirken gaz kesme(carbondaki gibi) olmamalı. grafikler nfsu2 deki gibi olmalı(ben şahsen carbon ve most wanted daki grafikleri ve bu iki oyunu hiç beğenmedim).
    geriye gitmek için lfs deki gibi vites düşürülerek geri vitese takılmalı.fren dengesi-süspansiyon yüksekliği sertliği ayarlanabilmeli, tekerlerin kamber ayarı, lastik basıncı ayarlanabilmeli, jantın inç i ve lip inç i ayarlanabilmeli, tek ve çift egsoz yapılabilmeli egsozların yeri büyüklüğü ayarlanabilmeli. tamponların ızgara tipi seçilebilmeli. vinly ler carbondaki gibi olmalı. ses sistemi bilgisayar hoparlörlerinden çıkan sesi etkilemeli ve gta vc deki gibi oyunun belli bir klasörüne atılan müzikler oyunda çalınabilmeli.şehirde gezen modifiyeli otomobiller sabit olmalı ve bunlara arada yenisi gelmeli. arada sırada autoshow lar düzenlenmeli.renkler carbondaki gibi olsun. polis istemiyorumm
    turbo ve blow off sesleri , geri vites lambası olmalı.neon olmalı.serbest sürüş modu olmalı.sokakta giden modifiyesiz otomobiller gerçekteki gibi modeller olsun markasız tipsiz olmasın.

bunu kaldıracak sistem de olsun
    şimdilik bu kadar neğadar da genişmiş hayal dünyam
    aklıma gelen birşey olursa eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 7 Eylül 2007; 4:34:31 >

• Hayalimdeki NFS = Daha fazla gerçek (çok mu şey istedim acaba)
  • Bence artık NFS çıkmasın. Elini ayağını çeksin EA bu araba yarışı işinden.
  • ea oyuncuların isteklerini hiç dikkate almıyor.bi defa gece gündüz olayı olmalı.most wanted mesela saatlerce gez hala aynı güneş var.sadece yağmur yağıyo o da saçma sapan.ayrıca yarışlar sadece tek bir yoldan bitiriliyor.midnight clb 3 teki gibi istediğimiz yoldan bitirmeliyiz yarışı.aslında sayarsak hiç bitmez fakat göze çarpan şeyler bunlar(bi de arabalar da 900.000 poligon bulunsun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: **RaideN**

baska islere girebilelim mesela gidip sinama salonu falan işletelim,yada ne bilim tren istasyonunda bilet satalım,milli piyango biletleri satalım.inşaat yapalım gibi.

tüm dünyayı modellesinler uçağa binip istediğimiz yere gidenbilelim.şehirde insanlar olsun ama olmasın.uçak alıp kullanabilelim.silah olsun.sora şahin doğan tofaş olsun.trafik canavarları olsun.katiller olsun.

arabaya 32 tane nitro tüpü tkabilelim.internet cafe açabilelim.

soraaa,editör diye bi menü olsun o menüde önümüze kocaman bi demir atsınlar biz ona çekiçle vura vura şekillendirip araba yapalım 0 dan.

nitroda nitrojen yerine osuruk gazı olsun

savaş çıksın petroller için bizde arabamızla mia yıda alıp kaçalım

Allah iyiliğini versin emi

• vay be, milletin içinde neler varmış. konu açılmasa patlayacakmış millet valla
  • İlk önce Modifiye edilebilsin...
    Kaza olunca ezikler olsun...
    Polis kovalamacası olsun...
    Sinyaller olsun...
    Profesyonel hareketler olsun havada takla atmak sonrada 4 tekerlek üstüne düşmek gibi...
    Savaş,felaket durumlarıda olsun...
    Yolda arabalar olsun bi farklı level'da mesela...
    Yağmur kayarken arabalar drift yapar gibi bi oyana bi buyana kaysın dursun...
    Bombalama olaylarıda olsun...
    Çukurlar olsun...
    Yol yapımları olsun...
    Köprüler Olsun...(Mesela Boğaziçi köprüsü)
  • Vallaha benim beklediğim geliyor...
  • valla nfs ye adam gibi modifiye koysunlar UG2 deki gibi,oyun birazda uzun olsun o bana yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.