Şimdi Ara

Hayalinizdeki NFS?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Modifiye ayarları Carbondaki gibi olsun (genişlik,darlık falan filan kendimiz ayarlayabilelim) Underground 2 deki gibi bol çeşit olsun ve Underground 1 deki gibi araç hareket ederken modifiyeyi basalım.
    -Eski Amerikan arabaları olsun ama öyle yüksek modeller olmasın (porsche,lamborghini vb)
    -Neonlar ve Darg olsun bagaja set atalım
    -Arabalar parçalanabilsin tamir edelim parça bazen olmasın biraz parça için bekliyelim arabaları satıp alabilelim bazen birkaç yere gidip verdikleri fiyatı öğrenelim en yüksek veren yere satalım sonra bir yarışta o eski arabamızı görelim tabi artık başkasının arabası eski arabamızla yarışalım
    -Şehir aynı Underground 2 deki gibi olsun
    -Polisler olsun
    -Öyle benzin istasyonlarını uçurma falan olmasın

gerisinide siz ekleyin artık

• hayalini sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 4 Eylül 2007; 0:22:51 >
  • Türkiye Gibi Olsun Yollarda Çukurlar Falan Trafik Olsun Bence Bu Oyunu Daha Eğlenceli Yapar
  • Benzin alma olayı olabilir. Şehir hem gece hem gündüz istiyorum.
  • o çukurlar fikri hoş bide gece ve gündüzde aslında bunların hepsini toplayıp EAGames'emi göndersek
  • Bence en önemlisi kokpit kamerası olsun.

Nfs porsche'deki gibi sinyaller, korna vb olsun.
  • Yüksek modeller dışında dediklerini ben de isterim. Onların keyfi bir başka oluyor. Öküz gibi böğüren, en ufak bir virajda sallanan-sağa sola giden, yol tutuşları berbat arabalardansa, exotic ve tunerları tercih ederim.. Ekleme olarak gece-gündüzü öyle ayrı oyunlara değil de tek bir oyuna koysunlar. Polisler az daha yavaş gitsin Carbonda polis arabasının performans düzeyi aşırı abartılmıştı. Şehir olarak most wanted çok iyiydi özellikle otoyolları, benzin olayı da güzel. En önemli isteğim ise her yeni nfs oyununda sadece 2-3 değişik araba geliyor. Diğerleri hep klasik nfs arabası ve bu beni çok sıktı. Biraz araba yelpazesini genişletip yeni, farklı modellere geçsinler. Golf, RX-7, Eclipse tarzı sıkıcı arabaları görmekten sıkıldık. İlla bunları koyacam diyosan biraz da, yeni arabalar koy, bir markanın farklı modelini koy dimi? Hep mi Gallardo, Murcielago konur bi Diablo varken.BMW desen ona keza sürekli M3. Corvette C6'ya aşık olmuşlar heralde 3 oyundur o. Tek gelişme gördüğüm araba Lancer'dı Carbon'da. Modeli değişikti en azından Bir ferrari, bugatti, maserati, jaguar yok yani porsche ile işi götüreceklerini mi sanıyor bunlar? Koycak araba yokmuş gibi bir oyuna 10 tane porsche koyulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 4 Eylül 2007; 16:39:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dvd olsun ama arabalar bol olsun. modifiye olayı abartılmasın.

kolay online modu olsun uğraştırmadan girip oynayalım.

harita test drive unlimited gibi olsun dağa bayıra tırmanlım.

bilgisayarın saatine göre sabah öğle akşam ve gece modu bulunsun.

ek görev modu olsun biyerden biyere gitme bişiler taşıma gibi.
  • çok fazla sistem istemesin

• Gece ve gündüz olsun..Oyunda belli bir saat olsun(GTA gibi)
    Araçta sinyal,korna vb özellikler olsun..
    Hasar modellemesi olsun..
  • Gran Tourismo gibi sürüşü gerçekçi olsun + hasar modellemesi olsun
  • Arabadan inelim gezelim (Olayı bambaşka boyutlara götürme)
  • alın gta oynayın kardeşim bu bi araba yarışı daha ne bekliyosunuz?

benzin olablir(biraz abartı ama belki olabliri) gece gündüz olablir (kesinlikle olmalı) yağmur çamur olsun ama adam akıllı olsun.sadece yağmasın.kokpit kesinlikle olsun.sürüç simuleye yakın olsun.arabalar çeşitli olsun modifiye fazla abartılmasın. bundan başka bişey fazla abartı olur
  •  Hayalinizdeki NFS?
    Şehirde hava aynı burası gibi olsun ve ada orman falan da da yarışalım
  • Etrafta gezen diğer arabalar gerçekci görünsün ve onlara çarptığımızda onlar hasar alsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Yüksek modeller dışında dediklerini ben de isterim. Onların keyfi bir başka oluyor. Öküz gibi böğüren, en ufak bir virajda sallanan-sağa sola giden, yol tutuşları berbat arabalardansa, exotic ve tunerları tercih ederim.. Ekleme olarak gece-gündüzü öyle ayrı oyunlara değil de tek bir oyuna koysunlar. Polisler az daha yavaş gitsin Carbonda polis arabasının performans düzeyi aşırı abartılmıştı. Şehir olarak most wanted çok iyiydi özellikle otoyolları, benzin olayı da güzel. En önemli isteğim ise her yeni nfs oyununda sadece 2-3 değişik araba geliyor. Diğerleri hep klasik nfs arabası ve bu beni çok sıktı. Biraz araba yelpazesini genişletip yeni, farklı modellere geçsinler. Golf, RX-7, Eclipse tarzı sıkıcı arabaları görmekten sıkıldık. İlla bunları koyacam diyosan biraz da, yeni arabalar koy, bir markanın farklı modelini koy dimi? Hep mi Gallardo, Murcielago konur bi Diablo varken.BMW desen ona keza sürekli M3. Corvette C6'ya aşık olmuşlar heralde 3 oyundur o. Tek gelişme gördüğüm araba Lancer'dı Carbon'da. Modeli değişikti en azından Bir ferrari, bugatti, maserati, jaguar yok yani porsche ile işi götüreceklerini mi sanıyor bunlar? Koycak araba yokmuş gibi bir oyuna 10 tane porsche koyulmaz.

yanlız bole diyon ama bu adamlar o arabanın markasının isminin gectigi her yer icin bilmem kac bin dolar ödüyolar telif adı altında
    yani her yeni araba her yani model geldiginde buna para ödüyolar

• Ferrari olan bir nfs hayal ediyorum...
  • Need for Speed:Next Generation olsun böyle gelecek 10 yılın arabaları ve teknoloji modifiyeli olsun

Şaka bir yana merak ediyorum NFS de ne zaman trafikteki arabalar ne zaman arabaya benzeyecek?EA Games'de trafik arabalarını yapmakta sorumlu kişi galiba oyun çıkmadan 1 gün önce yanlışlıkla tüm modellemeleri silmiş,yerine 3 saatte paintte maketler yapmışResmen bir kutu ve 4 tekerlekten oluşuyorlar
  • Pro Street gibi
  • bnce modifye fln herşey gerçek olsun arabalr fln herşeyşuanki yaşadığımızdaki gibi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.