Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bilgisayar mühendisliğini bıraktım, hayallerimin peşinden koşuyorum,karavan yaptım"

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icais

"Bilgisayar mühendisliğini bıraktım, hayallerimin peşinden koşuyorum,karavan yaptım"

Sebep?

Sebebimi olması gerekiyor adam hayatından mutsuzmuş kararını vermiş yaşamını istediği gibi şekillendiriyor sebep arama sonuçlarını izle.
  • Cesarete bak ! Sen git bilgisayar mühendisliğini bırak, gel karavanda yaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Cesarete bak ! Sen git bilgisayar mühendisliğini bırak, gel karavanda yaşa.

hangi karavan? karavan göremiyorum poşetten bi kutu var orda
  • quote:

"Bilgisayar mühendisliğini bıraktım, hayallerimin peşinden koşuyorum,karavan yaptım"

Sebep?

üşenmeyip sadece özeti okumasaydınız anlayacaktınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Cesarete bak ! Sen git bilgisayar mühendisliğini bırak, gel karavanda yaşa.

hangi karavan? karavan göremiyorum poşetten bi kutu var orda

Her neyse işte adam yapmış

• etkilendim valla helal lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Olum into the wild filmini izle sonra bizde yapalım böyle bir şeyler.

Sende tam adamına film izle diyosun. İzlemedigim film bulamıyorum artık çıldırma aşamasına geldim.

Yapabiliriz böyle bi karavan fakat nasıl taşıyacagız, nerde duracak? Bide bunları düşün.

Kanka, bizim terasta yaparız sonra aşağı atarız. İki bisiklete bağlarız öyle çekeriz hem spor olur. Şaka bir yana, sende motor alacağına at kenara paranı seneye ehliyetleri alınca karavan kiralarız yada ucuzundan bir tane alırız.

Ya olm ben ehliyeti bu yıl alırım sorun değil ehliyet. Sorun olan o koca şeyi nereye koyacagız? Daha çadır kurmaya üşenen adamsın lan sen. Açtırma ağzımı benim

Reiz sakin. Bende para bol, satın alırız karavanı turlarız anadoluyu.

• Oha be karavanin guvenli mi peki hirsiz gelmedin

• Hırsız girmezmi?
    Polis bunu alıp goturmezmi?
    Guzel gibi

• arkalardan takibe kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Ulen batu ya seni bi harikasın ya.Turda sorduğumda nerede okuğunu mutsuzca söylemiştin.Nerede mutlu oluyorsan orada yaşa kardeşim benim ya çok sevindim la yemin ederim.BENDE bir bomba patlatayım batu mart-nisan gibi TÜRKİYE turuna çıkıyorum otostop ile.Bu defa sadece ege değil 5-6 ay belki daha fazla süre kalıcam.Diğer sene ekim kasım gibi bisiklet ile avrupa turu düşünüyordum ama TÜRKİYE'de çok güzel yerler var sadece biraz başımızı kaldırmamız gerek.İstanbulada uğrucam bro yanına gelirim.

Eyvallah bro

Olum ben bunu yaza kadar bitiririm atlarız içine turda seneye neyle gezecez la falan diyorduk ya

Abi valla ben de yapacam türkiye turu ama aynı hatayı yapmayacağım bu sefer baya para biriktireceğim

Sen napacan olum okumayacan mı

Gel keke görüşelim yalnız şu an çorludayım bursadan feribota atla tekirdağa gel oradan bana gelirsin

Keke çalışıyorum + bi kaç yerden gelicek para var mart gibi yola çıkmayı düşünüyorum.Mart senin için uygunsa beraber çıkalım.Beni bu tiple kimse arabasına almaz Okul meselesine daha var bro sınavlara girmedim 1-2 yıldır boştayım öyle kafama eserse girerim.Bazen turda ki çektiğimiz videoları izliyom çok güzel eğlenmişiz la hala aklımda. Olum karavan çalışıyor mu la o nası bi tekerle öyle.

Dün yazdım tınlamadınız otostopla tur yapacaksanız bende talibim.

Hocam tura batu olmaz ise yakın bir arkadaşım ile çıkmayı düşünüyorum ama kesin tarih martın 5 i yada nisan gibi

• olm amerikamıla burası 3 4 ay sonra köprü altlarına düşersin valla mis gibi mühendislik bırakılırmı la :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u9ur10 -- 5 Kasım 2013; 9:41:35 >
  • İyi Cesaret
    Tavsiye vereyim sana;
    15 liraya git bir dedektör al. zehirlenip ölme. hava sirkülasyonu için bir tahliye yaparsan boğulmazsın içerde.
    teker çaplarını büyüt.arkaya çift dingil öne tek yap anca kurtarır ortaya bir tane pazara arabası tekeri nedir
    kapının ortasından profilden destek geç. ufak bir omuz darbesinde kırılmasın. o kadar kasmışsın bari cam tavan yapsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 5 Kasım 2013; 11:52:14 >

• Tüh o paraya birtane j9 alsaydık ya dostum sana :) hayırlı olsun :)
  • quote:

quote:

Sebep?

Okudum bir sey yazmiyor orda.

Hatta usenmeyip hepsini okudum, okulda muhendislik ogretilmiyormus falan filan. Adam sana mezun olunca yapacagin seyi degil teorisini ogretiyor, sen ustune bir seyler katacaksinki ise yarayacaksin.

Yoksa cok gorduk askeri maas ile calisanini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

İyi Cesaret
    Tavsiye vereyim sana;
    15 liraya git bir dedektör al. zehirlenip ölme. hava sirkülasyonu için bir tahliye yaparsan boğulmazsın içerde.
    teker çaplarını büyüt.arkaya çift dingil öne tek yap anca kurtarır ortaya bir tane pazara arabası tekeri nedir
    kapının ortasından profilden destek geç. ufak bir omuz darbesinde kırılmasın. o kadar kasmışsın bari cam tavan yapsaydın

Dedektör fikri güzelmiş alayım bir tane şasiyi,kapıyı komple yenilemeyi kafaya koydum ama anca bir ay sonra gerçekleştiririm herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sebep?

Hatta usenmeyip hepsini okudum, okulda muhendislik ogretilmiyormus falan filan. Adam sana mezun olunca yapacagin seyi degil teorisini ogretiyor, sen ustune bir seyler katacaksinki ise yarayacaksin.

böyle yukarıdan bakıp konuşması kolay geliyor tabi. Adam ne güzel hayallerinin gerçekleştirmeye çalışıyor siz gidin "ASKERİ(asgari değil)" maaşla çalışanlara kızın

• quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

quote:

quote:

quote:

Sebep?

böyle yukarıdan bakıp konuşması kolay geliyor tabi. Adam ne güzel hayallerinin gerçekleştirmeye çalışıyor siz gidin "ASKERİ(asgari değil)" maaşla çalışanlara kızın

Tebrikler TDK Altin madalyasi kazandiniz

Bi bitmediniz.

• Çok imrendim valla tası tarağı toplayıp kaçacam buralardan

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.