Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip. Helal olsun. Benim hayalim, senin gerçeğin. Keyfini çıkar. Asla çukura düşme çünkü aile desteğini kesmişsin bu yüzden yardım edenin olmaz sakın hata yapma. Bazı gerçekler var görmezden gelemeyeceğin. Mesela iş çıkışı mutlaka tuvalete girmen gerek çünkü gece olduğunda kalkıp tuvalete gitmesin heralde. Ve iş yeride kapalıdır yani tuvaletini orada yapamazsın. Soğuk almaman lazım çünkü büyük problem olur. Asla değerli eşyalarını içeride bırakma! Her an o şeyi parçalayabilirler. O arazi devletin olabilir. Dolayısıyla bedava orda kalabileceğini sanıyorsan çok çok yanılıyorsun. Devlet o projenin üstüne izmarit atar. Bu işe karavan demek doğru olmaz çünkü bir arabası yok. Sobayı kullanırken kesinlikle çok dikkatli ol. Bir fırtına yada rüzgarda zehirli gaz içeri dolabilir zaten oda dar, kapıyı açıp nefes almaya vaktin kalmadan bayılırsın önlemler büyük olmalı. Cesaret çok önemli asla vaz geçme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önlerden

• helal olsun be abi
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-36A0FACBA -- 3 Şubat 2021; 0:11:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

namık kemal bilgisayar mühendisliği bitirip zaten kimsenin hayal ettiği bir hayat yaşamayacaktın,öyle rüya gibi maaşlarda alamayacaktın şu konuda anlaşalım önce,ikinci öğretimi 265 puandan alan bir okuldan bahsediyoruz,muhtemelen 1000 lira maaşa talim olacaktın,bu senin suçun değil tabi,etiket seven patronların suçu,ha bunları neden sana anlatıyorum,kendini "iyi bir geleceği bıraktım" diye şartlama,sonra olurda yolunca bir kaç engelle karşılaşırsan pişman olursun,üzülürsün.

bende seninle aynı yoldayım,marmara üniversitesini bıraktım geçen sene,sen gece düşünmüşsün karar vermişsin,ben bir teneffüs aldım çantamı çıktım gittim,mecbur olduğumu değil istediğimi yaşamak için çabalıyorum,umarım kazanacağım,umarım sende mutlu olacağın şeyi kazanırsın,dönme yolundan.

ayrıca tek hayat felsefeleri,askere git gel evlen çocuk yap olan insanların seni yargılamalarına izin verme,

sürekli gelecek hayalleri kura kura bugünü yaşamayı unutuyoruz,sen şanslısın,bugünü yaşamayı keşfetmişsin,

tebrikler.

Kulübe hoş geldim o zaman

Bilgisayar mühendisliği okumaya devam etseydim büyük ihtimalle babamın çevresiyle bir yere girer 3000 tl maaşımı alır çıkar giderdim ama mutlu olacağımı hiç sanmıyorum sen ne yapıyorsun şu an nasıl gidiyor hayat

Çok bunalıyorum,çünkü benimle başlayanlar mezun olmak üzere ama ben sürekli bir şeylerden tatmin olamıyorum,eğer kazanamazsam b planım kalmadı,bıraktığım okula da dönemem,tek ihtimalli bir hayatım var gibi,ya olacak ya olacak. Bu karavan işi seni rahatlatır oyalar,en azından benim gibi zamanın geçmesi için içmezsin

• tebrikler kardesim hayalinin gerceklestigini gormek beni sevindirdi. Dolma tekere bayildim.

• reyiz tam benim kafadansın valla arkandayım helal olsun.
  • müdür daha profesyonel bir şeye dönüşe iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Nasıl bir işte çalışıyorsun ? Patronun eşi çamaşırlarını yıkıyor,karnını gene iş yerinde doyuruyorsun ve tuvalet,duş ihtiyaçlarını gene iş yerinde karşılıyorsun

Büyük ihtimal zarı atıyorum, inşaat sektörü ve şantiye kenarında yaşıyorsun ? Valla bana sorarsan çizdiğin rota zor ve yorucu,en önemlisi garantisi olmayan bir yol.Zerre kadar pişmanlık duymadın mı ? Yeri gelip hastalanıp yataktan kalkamadığın zamanlarda ne yapacaksın ?

Yok be ne şantiyesi çerezcide tezgahtar olarak çalışıyorum

Ara beni bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ibretliksin vesselam.

Bu konuyu alacan liselerde ders diye verecen
  • modifci kullanıcısına yanıt
    Yalnız nerden baksan bisiklet karavandan pahalı ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartalı sezai

Yalnız nerden baksan bisiklet karavandan pahalı ha

Yarısı kadar işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kenan nerelerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Ulen batu ya seni bi harikasın ya.Turda sorduğumda nerede okuğunu mutsuzca söylemiştin.Nerede mutlu oluyorsan orada yaşa kardeşim benim ya çok sevindim la yemin ederim.BENDE bir bomba patlatayım batu mart-nisan gibi TÜRKİYE turuna çıkıyorum otostop ile.Bu defa sadece ege değil 5-6 ay belki daha fazla süre kalıcam.Diğer sene ekim kasım gibi bisiklet ile avrupa turu düşünüyordum ama TÜRKİYE'de çok güzel yerler var sadece biraz başımızı kaldırmamız gerek.İstanbulada uğrucam bro yanına gelirim.

Eyvallah bro

Olum ben bunu yaza kadar bitiririm atlarız içine turda seneye neyle gezecez la falan diyorduk ya

Abi valla ben de yapacam türkiye turu ama aynı hatayı yapmayacağım bu sefer baya para biriktireceğim

Sen napacan olum okumayacan mı

Gel keke görüşelim yalnız şu an çorludayım bursadan feribota atla tekirdağa gel oradan bana gelirsin

Keke çalışıyorum + bi kaç yerden gelicek para var mart gibi yola çıkmayı düşünüyorum.Mart senin için uygunsa beraber çıkalım.Beni bu tiple kimse arabasına almaz Okul meselesine daha var bro sınavlara girmedim 1-2 yıldır boştayım öyle kafama eserse girerim.Bazen turda ki çektiğimiz videoları izliyom çok güzel eğlenmişiz la hala aklımda. Olum karavan çalışıyor mu la o nası bi tekerle öyle.

Dün yazdım tınlamadınız otostopla tur yapacaksanız bende talibim.

• Yeni bir başlangıç olayını yanlış anlamişsin.

• quote:

Kenan nerelerdesin

konuyu takip ediyorum.
  • Kardeş tebrik ederim güzel cesaretinden ötürü ama bok yolunda gibisin demedi deme
  • Hocam ne kadar eksiği olursa olsun tebrik ederim bir macera içinde yaşıyorsun.
  • Bir ara depoyu ev yapan bir arkadaş vardı...Hani böyle hangar tipinde acaba ne yaptı o bayağı para harcıyacaktı... Umarım yapmıştır onun proje de harikaydı...
  • Hocam Allah kolaylık versin işin zor ve yatmadan öncede Allah'a sana akıl ve fikir ihsan eylemesi için yalvar. Deliliğini takdir ettim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.