Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para kazanmak istiyorsan zinacılara müptezellere gunluk kiraya ver köşeyi dön.
  • Olum geçen senin su içip kafa olduğun videoyu açyım gülmekten yerlere yattım yine ya

Mart uygun bana yalnız lys ye çalışmam lazım gelsem bile 5-6 ay sürmez ben bu sefer karadeniz diyorum

Gece kıstırıp sopalayacaklar diye korktum bir ara ya

Bu tekerlek şimdilik böyle ilk başta reno 9 dingili takacaktım sonra vaz geçtim ama keşke taksaydım diyorum şimdi de bir 100 tl vermemek için

Video güzelmiş... rat race de benim anlattığım olay zaten kitaplarda da okumuştum yalnız hepsini izleyemedim edge ile bağlanıyorum karavandan

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Olum geçen senin su içip kafa olduğun videoyu açyım gülmekten yerlere yattım yine ya

Mart uygun bana yalnız lys ye çalışmam lazım gelsem bile 5-6 ay sürmez ben bu sefer karadeniz diyorum

Bu tekerlek şimdilik böyle ilk başta reno 9 dingili takacaktım sonra vaz geçtim ama keşke taksaydım diyorum şimdi de bir 100 tl vermemek için

Video güzelmiş... rat race de benim anlattığım olay zaten kitaplarda da okumuştum yalnız hepsini izleyemedim edge ile bağlanıyorum karavandan

banyo nasil yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

Yangına karşı , soba zehirlenmesine karşı önlem aldınmı?

Bende bunları soracaktım.

• Zabıta numarası kaçtı ?
  • Dükkandaki tuvalette şimdilik

Şu an için kaçmaktan başka önlemim yok ama küçük bir yangın tüpü almayı düşünüyorum soba zehirlenmesi olmaz çünkü uyurken yakmıyorum sobayı ayrıca geri basmaması için özel baca aldım rüzgarın yönüne göre dönüyor.
  • quote:

Dükkandaki tuvalette şimdilik

Şu an için kaçmaktan başka önlemim yok ama küçük bir yangın tüpü almayı düşünüyorum soba zehirlenmesi olmaz çünkü uyurken yakmıyorum sobayı ayrıca geri basmaması için özel baca aldım rüzgarın yönüne göre dönüyor.

dikkat et hocam soba çok tehlikeli birde baca yok yani tek bir tarafa açmışsın delikleri o tarafa bir rüzgar esse Allah korusun...

• Vay be helal olsun hocam

• quote:

Olum geçen senin su içip kafa olduğun videoyu açyım gülmekten yerlere yattım yine ya

3 kişi gidek kanka Kenan ben sen Ahahahaha düşünsene bi. Şaka bi yana 4-5 ay diyorum keke 4-5 ay Karadeniz öncelik olmak üzere bir çok yer görebiliriz.Ne diyorsun bro ? Arıcam seni detaylı konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aldo

Adamın dibisin.

http://www.youtube.com/watch?v=BLKYYM1dSIs

topun sektiği bölümü anlamadım hocam?

Adamın kafası boş mal adam mal.
  • Geleceğin yok senin kardeşim demişti dersin
  • Hayalin pirketlerin arasında ölmekse doğru yoldasın
  • Nasıl bir işte çalışıyorsun ? Patronun eşi çamaşırlarını yıkıyor,karnını gene iş yerinde doyuruyorsun ve tuvalet,duş ihtiyaçlarını gene iş yerinde karşılıyorsun

Büyük ihtimal zarı atıyorum, inşaat sektörü ve şantiye kenarında yaşıyorsun ? Valla bana sorarsan çizdiğin rota zor ve yorucu,en önemlisi garantisi olmayan bir yol.Zerre kadar pişmanlık duymadın mı ? Yeri gelip hastalanıp yataktan kalkamadığın zamanlarda ne yapacaksın ?
  • Hikaye o kadar inanılmaz ki fake and gay diyesim geldi...

• şaka mı yapıyorsun o paraya fıstık gibi bir karavan yapılırdı
  • Hangi filimi izledinde etkisinde kaldin bu kadar ? Sana yanlis yoldasin demek istemiyorum ama sanki birseyler yanlis gidiyor dostum.

• aman diyim dikkatli ol o sobadan zehirlenme kolay gelsin
    in to the wild i izleyin
  • Adam into the wild i izlemis beyler

• yolun ortasına etmişin hocam çekiciyle kaldırırlar ha
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.