Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi karavanda mısın?

Not:takip
  • Hocam tebrikler . Gerçekten imrendim :) her türlü destek vermeye açığım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopek al hocam buyuk bir cins olsun.Hem arkadaslik eder hemde biri geldiginde havlar seni uyandirir.Orda gurultu yoktur.Cit ciksa insan kalkar tahminimce.Birde o kapiyi hallet gozunu seveyim.cok sakat duruyor kapi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

namık kemal bilgisayar mühendisliği bitirip zaten kimsenin hayal ettiği bir hayat yaşamayacaktın,öyle rüya gibi maaşlarda alamayacaktın şu konuda anlaşalım önce,ikinci öğretimi 265 puandan alan bir okuldan bahsediyoruz,muhtemelen 1000 lira maaşa talim olacaktın,bu senin suçun değil tabi,etiket seven patronların suçu,ha bunları neden sana anlatıyorum,kendini "iyi bir geleceği bıraktım" diye şartlama,sonra olurda yolunca bir kaç engelle karşılaşırsan pişman olursun,üzülürsün.

bende seninle aynı yoldayım,marmara üniversitesini bıraktım geçen sene,sen gece düşünmüşsün karar vermişsin,ben bir teneffüs aldım çantamı çıktım gittim,mecbur olduğumu değil istediğimi yaşamak için çabalıyorum,umarım kazanacağım,umarım sende mutlu olacağın şeyi kazanırsın,dönme yolundan.

ayrıca tek hayat felsefeleri,askere git gel evlen çocuk yap olan insanların seni yargılamalarına izin verme,

sürekli gelecek hayalleri kura kura bugünü yaşamayı unutuyoruz,sen şanslısın,bugünü yaşamayı keşfetmişsin,

tebrikler.

nick mesaj uyumu

• Hayallerini yıkmak istemem o ama o gitmez

http://www.home-designing.com/2010/03/luxury-caravans-interiors
  • Evladım sokak çocuğu ol ama okumuş sokak çocuğu ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aldo

Adamın dibisin.

http://www.youtube.com/watch?v=BLKYYM1dSIs

topun sektiği bölümü anlamadım hocam?
  • helal olsun takip
  • Ben de aynısını bir tane T2 ye yapmak istiyorum. Nereden gördün derseniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-van-minibus-volkswagen-1600-l-karavan-1969-askin-jeep-ten-63524212/detay/

• Helal olsun be hocam. İnsanların çöp, poşet diye küçümsedikleri şey çok büyük ihtimalle yıllar sonra ki başarı hikayenin başladığı yer olacak ve sen orayı villalara, köşklere değişmeyeceksin. Ne diyeyim, imrendim..
    Herşey gönlünce olsun.

• Halıdada gider bu

• Bravo tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.Gelelim eksiklerine kesinlikle yerden 1 metre ye yakın bi şekilde yükseltmeye bak ve baca borusunun çıkışı biraz daha uzat ve yükselt yoksa brandayı yakarsın emeğine yazık olur.
     Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li

• Çılgınsın meeeen

• Feyz alınası adam

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Ulen batu ya seni bi harikasın ya.Turda sorduğumda nerede okuğunu mutsuzca söylemiştin.Nerede mutlu oluyorsan orada yaşa kardeşim benim ya çok sevindim la yemin ederim.BENDE bir bomba patlatayım batu mart-nisan gibi TÜRKİYE turuna çıkıyorum otostop ile.Bu defa sadece ege değil 5-6 ay belki daha fazla süre kalıcam.Diğer sene ekim kasım gibi bisiklet ile avrupa turu düşünüyordum ama TÜRKİYE'de çok güzel yerler var sadece biraz başımızı kaldırmamız gerek.İstanbulada uğrucam bro yanına gelirim.

Eyvallah bro

Olum ben bunu yaza kadar bitiririm atlarız içine turda seneye neyle gezecez la falan diyorduk ya

Abi valla ben de yapacam türkiye turu ama aynı hatayı yapmayacağım bu sefer baya para biriktireceğim

Sen napacan olum okumayacan mı

Gel keke görüşelim yalnız şu an çorludayım bursadan feribota atla tekirdağa gel oradan bana gelirsin

Keke çalışıyorum + bi kaç yerden gelicek para var mart gibi yola çıkmayı düşünüyorum.Mart senin için uygunsa beraber çıkalım.Beni bu tiple kimse arabasına almaz Okul meselesine daha var bro sınavlara girmedim 1-2 yıldır boştayım öyle kafama eserse girerim.Bazen turda ki çektiğimiz videoları izliyom çok güzel eğlenmişiz la hala aklımda. Olum karavan çalışıyor mu la o nası bi tekerle öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 4 Kasım 2013; 1:54:56 >

• Hayallerinin peşinde koşarak yaşamak hep risklidir , kimi insan standart bir yaşam tercih eder kimisi ise senin gibi sıra dışı olup hayallerini kovalar.
    Sen riskleri göze alıp hayallerinin peşinden koşmaya tercih etmişsin. İlerde pişman olur musun olmaz mısın buna sen karar verirsin ama senin gibi insanların sayısı arttıkça bu memleket daha da iyi ye gidecek.
  • quote:

quote:

quote:

Ulen batu ya seni bi harikasın ya.Turda sorduğumda nerede okuğunu mutsuzca söylemiştin.Nerede mutlu oluyorsan orada yaşa kardeşim benim ya çok sevindim la yemin ederim.BENDE bir bomba patlatayım batu mart-nisan gibi TÜRKİYE turuna çıkıyorum otostop ile.Bu defa sadece ege değil 5-6 ay belki daha fazla süre kalıcam.Diğer sene ekim kasım gibi bisiklet ile avrupa turu düşünüyordum ama TÜRKİYE'de çok güzel yerler var sadece biraz başımızı kaldırmamız gerek.İstanbulada uğrucam bro yanına gelirim.

Eyvallah bro

Olum ben bunu yaza kadar bitiririm atlarız içine turda seneye neyle gezecez la falan diyorduk ya

Abi valla ben de yapacam türkiye turu ama aynı hatayı yapmayacağım bu sefer baya para biriktireceğim

Gel keke görüşelim yalnız şu an çorludayım bursadan feribota atla tekirdağa gel oradan bana gelirsin

Keke çalışıyorum + bi kaç yerden gelicek para var mart gibi yola çıkmayı düşünüyorum.Mart senin için uygunsa beraber çıkalım.Beni bu tiple kimse arabasına almaz Okul meselesine daha var bro sınavlara girmedim 1-2 yıldır boştayım öyle kafama eserse girerim.Bazen turda ki çektiğimiz videoları izliyom çok güzel eğlenmişiz la hala aklımda. Olum karavan çalışıyor mu la o nası bi tekerle öyle.

@modifici ve @battle35 bu ikiniz için de gelsin. Umarım ingilizceniz vardır, eğer yoksa bana özelden yazarsanız sizi biraz daha bilgilendirebilirim. İçinizdeki mutlu olarak yaşama isteğini asla kaybetmeyin.

• Bence hayaller yerıne hedeflerını gercekleştırmelısın çünkü bizi mutlu eden hayallerımızdır hayallere ulaşırsan boşluğa düşmük olabılırsın hayallerın hayal olarak kalsın kendıne ılk bır hedef belırle neden yaşıyorum ve ne yapmak ıstıyorum gıbı bunun harıcınde guzel ama hayallerının hepsını gerceklestırdıgınde o zaman mutlu olucagına ınanıyormusun baska bır hayalın kalmayacagı zaman herseye sahıp oldugun zaman, hayaller ulaşılmamalıdır. *marım ne demek ıstedıgımı anlamısındır yınede devam edecegım dıyorsan başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece burda kalmıyorsun heralde. gece sırf zevk olsun diye pompalıyla çapraz ateşe alırlar adamı kevgire dönersin. çelik zırf falan kaplat bi daha ki aşamada en azından birileri zevki uğruna seni öldüremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

quote:

quote:

quote:

Eyvallah bro

@modifici ve @battle35 bu ikiniz için de gelsin. Umarım ingilizceniz vardır, eğer yoksa bana özelden yazarsanız sizi biraz daha bilgilendirebilirim. İçinizdeki mutlu olarak yaşama isteğini asla kaybetmeyin.

Ben o kadar iyi bilmiyorum hocam ama batu ileri seviyede biliyor.Turda sırp kızları ayarlayan oydu zaten Tüm sahil buna cephe olmuştu kuşadasında ehehehehehehehe Olum ya aklıma geldi o gün tüm barzolar sana kitlenmişti batu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.