Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kıbrısta okurken pc müh bıraktım aslında bıraktım demeyeyim de bitiremediğim için kaydımı sildirdim. Şimdi boş boş oturuyorum.
  • Paypal mailini ver bağış yapalım, takma kimseyi helal olsun adamsin.

Ben daha sevdigim kiza seni seviyorum diyecek cesareti bulamiyorken adam her seyi birakip hayallerinin pesinden kosacak cesarete sahip.

• adam brandayla kozmik oda yapmış
  • Şu fıstıklara bakın,kıllarımı istemiyorum gibi konulardan sonra iyi geldi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Nasıl bir işte çalışıyorsun ? Patronun eşi çamaşırlarını yıkıyor,karnını gene iş yerinde doyuruyorsun ve tuvalet,duş ihtiyaçlarını gene iş yerinde karşılıyorsun

Büyük ihtimal zarı atıyorum, inşaat sektörü ve şantiye kenarında yaşıyorsun ? Valla bana sorarsan çizdiğin rota zor ve yorucu,en önemlisi garantisi olmayan bir yol.Zerre kadar pişmanlık duymadın mı ? Yeri gelip hastalanıp yataktan kalkamadığın zamanlarda ne yapacaksın ?

Yok be ne şantiyesi çerezcide tezgahtar olarak çalışıyorum

Ara beni bro

Çerezciden çok şantiyede çalıştın sen kandırma milleti.

• Gecenin biri serseriler gelip yakmasın karavanını
  • Tebrik ederim hocam umarım mutlu olursun ancak bir tavsiyem var.
    Genç bir adam yaşlı ama bilge kralın sarayına gider. Bilgeliği arayan gence, kral; içinde sıvı yağ bulunan bir kaşık verir ve gençten, yağı dökmeden sarayı dolaşmasını ister. Genç kaşıkta bulunan yağı dökmeden sarayı dolaşıp kralın huzuruna gelir. Kral gence sorar:

“Salondaki acem halılarını gördün mü?” Genç görmediğini belirtir. Kral gence kütüphanesini, tablolarını, sarayın güzel bahçelerini görüp görmediğini sorar ve gençten hep ‘hayır!’ cevabı alır. Bunun üzerine kral gence sarayı bir kez daha dolaşmasını ve sarayın güzelliklerini görmesini ister. Genç sarayı tekrar dolaşır ve bütün güzellikleri görür. Ancak bu arada, elindeki kaşıkta bulunan yağ da dökülmüştür. Kral gence şöyle der: “bilgelik; yağı dökmeden, dünyaya bakabilmek ve ondan faydalanmaktır.”

Kaşıktaki yağ, insanların görevlerini ve çevresine karşı olan sorumluluklarını temsil etmektedir. Saraydaki güzellikler ise, dünyayı ve hayatı yaşamayı ve yaşamaktan keyf almayı sembolize eder. Bu zaviyeden insanlar üçe ayrılır. Birinci grup, elindeki kaşıkta bulunan yağı dökmeyen, ancak meşru olan dünya nimetlerinden de yeterince faydalanamayan ve hayatın mânâsını anlayamayanlar; ikinci grup anlık zevklerin peşinde koşarken, kaşığı kaybeden ve yağı dökenler; üçüncü grupta ise, kaşıklarındaki yağı dökmeden, görev ve sorumluluklarını aksatmadan; dünyaya bakabilen ve onun mânâsını anlama gayreti içinde nimetlerinden meşru olarak istifade edebilenler yer almaktadır. Farklı bir açıdan bakılırsa, saraydaki güzellikler, parayı ve parayla satın alınan şeyleri temsil eder. Kaşıktaki birkaç damla yağ ise parayla satın alınamayan ahlâk, fazilet, izzet, şahsiyet, istikamet, emniyet, dürüstlük gibi insanî değerleri temsil eder. Hikaye bu şekilde yorumlanırsa; hayatın bilgeliği, paraya ve parayla elde edilebilen şeylere sahip olunduğunda, parayla satın alınamayan şeylerin (sevgi, fedakârlık, karşılıksız verme, iyilik etme, paylaşma, vefa, dostluklar, dürüstlük vb.), hâlâ kaybedilmemiş olması ve parayla satın alınamayan bu değerleri yeniden üreterek gelecek nesillere taşıyabilmekdir.

• Valla helal olsun.. takipdeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Olum into the wild filmini izle sonra bizde yapalım böyle bir şeyler.

Sende tam adamına film izle diyosun. İzlemedigim film bulamıyorum artık çıldırma aşamasına geldim.

Yapabiliriz böyle bi karavan fakat nasıl taşıyacagız, nerde duracak? Bide bunları düşün.
  • helal olsun ya bizde böyle oturmaya devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

quote:

Sende tam adamına film izle diyosun. İzlemedigim film bulamıyorum artık çıldırma aşamasına geldim.

Yapabiliriz böyle bi karavan fakat nasıl taşıyacagız, nerde duracak? Bide bunları düşün.

Kanka, bizim terasta yaparız sonra aşağı atarız. İki bisiklete bağlarız öyle çekeriz hem spor olur. Şaka bir yana, sende motor alacağına at kenara paranı seneye ehliyetleri alınca karavan kiralarız yada ucuzundan bir tane alırız.
  • hocam nerde calisiyorsun, ne is yapiyorsun? daha once sorulduysa kusura bakma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

quote:

Kanka, bizim terasta yaparız sonra aşağı atarız. İki bisiklete bağlarız öyle çekeriz hem spor olur. Şaka bir yana, sende motor alacağına at kenara paranı seneye ehliyetleri alınca karavan kiralarız yada ucuzundan bir tane alırız.

Ya olm ben ehliyeti bu yıl alırım sorun değil ehliyet. Sorun olan o koca şeyi nereye koyacagız? Daha çadır kurmaya üşenen adamsın lan sen. Açtırma ağzımı benim

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Adam haklı gerçi hurdalıkta-sanayilerde dolaşmaktan kendimi kaybediyordum bir ara

O değilde olm boncukta bir şasi var onu alsam mı almasam mı kararsızım 1000 tl istiyor adam ama mükemmel bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Beautiful story bro

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bir ara depoyu ev yapan bir arkadaş vardı...Hani böyle hangar tipinde acaba ne yaptı o bayağı para harcıyacaktı... Umarım yapmıştır onun proje de harikaydı...

Aynen o konuyu bulabilirsen benide bilgilendir merak ettim bak şimdi
  • mutlu sonla biter inşallah.Senin gibilerini görmek mutlu ediyor insanı.
  • quote:

Adam haklı gerçi hurdalıkta-sanayilerde dolaşmaktan kendimi kaybediyordum bir ara

O değilde olm boncukta bir şasi var onu alsam mı almasam mı kararsızım 1000 tl istiyor adam ama mükemmel bir şey

Bakalım bir ara. Gece geliyoruz, hazırlık yap kestane bulundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Bakalım bir ara. Gece geliyoruz, hazırlık yap kestane bulundur.

Beer

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.