21 yasindayim 2,sinifim tıp okuyorum. 1+1 evde oturuyorum. Recep ivedik gibi evde bira icip yatiyorum. Ps5 oynuyorum. En iyi ihtimalle 26 yasinda mezun olacagim. 0 sosyallikle omrum geciyor. 6 7 yıldır her anlamda ful yalnızım. Instagram kullanmiyorum. Fazla durust birisiyim. Biraz da safım. İnsanlar bunu hissedince benden kacıyor. Ne yapmam gerekiyor ? Saç modeli dövme piercing küpe vs mi taksam estetik mi olsam. Olm 30 a gelince cok pisman olacagim. Dovme piercing küpe hiç hoslanmam ama kız olacaksa sosyal cevrem olacaksa yaparim. Tecrubeliler varsa yardım etsin. Hayatım ot gibi gecip gidiyor. Babam pne diyecek kızacak ama ot olmaktan iyidir. 0 tane sevgilim oldu. Ilerde evlenirsem buyuk rezillik yasarim. Psikologa git diyenler olacak da seansı ne kadar haberiniz var mı ? Bana objektif ve bu konularda tecrube sahibi biri lazım. Psikiyatriste gitsem antidepresan yazsa hayvan gibi kilo alirim. Ders calisamam neyse . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 30 Eylül 2023; 23:22:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat bitiyor la

-
-
Tecrübeli değilim ama, Biradan kurtul, illa kız arkadaşa gerek yok, samimi olduklarını bile ders çıkışı kafeye playstationa vs gidelim mi dersen o günü muhabbetle geçirirsin, ayrıca dövme küpe vs sosyal çevreyle nasıl bir ilgisi olabilir? İnsanlar kulüplere vs giriyor etkinlik günlerinde dekorasyon işlerinden başlaya başlaya koordinatmr oluyor tanımadığı adam kalmıyor. Ayrıca sürekli sosyal olmaya gerek yok, arada bir kendi kendine Doğayı turla temiz hava al evde tıkılmaktan iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2023; 23:30:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 yildir 0 arkadasla yasayinca oyle olmuyor iste hocam. 1.sinifta arkadas grupları kuruldu artık. Herhangi bir gruba giremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Derslerine odaklan iyi bir doktor ol o zaman sen istemesen bile seninle arkadaş olmak , takılmak isteyen erkek/kız çok olacaktır. Tıp okumak zordur şimdi kız arkadaşın falan olsa aklını tam derslerine veremezsin basarini etkiler yani
Aga ben de yıllardır asosyalim hiç arkadaşım yok aslında arkadaş edinmek çok zor bir şey değilmiş git herhangi birine merhaba tanışalım mı de bu kadar aslında
-
Alkolü bırak devamı gelir alkol,uyuşturucu gibi şeyler insanı yalnızlaştırıyor. Sosyal içici olmak yani ortamlarda hafif çakır olmak amacıyla içmekle tek başına kafayı bulmak için içmek çok başka. İkincisi psikolojiyi fena bozuyor
olm sen erkeksin lan git birine yumruk at gene arkadaş olursun. 2 arkadaşlığım da kavgayla başladı. erkekler kolay arkadaş olur. merhaba de, 2-3 espri patlat vs. tamam. seni bi wp grubuna alırlar 4 sene hiç gerçekleşmeyecek mangal planı yapar mezun olunca mangala gidersiniz.
-
Valla paran yoksa ortamın yoksa erkekler de arkadas olmuyor.
senin derdin başkaymış. paraya/ortama bakan erkeklerle arkadaşlık et.
3. gün gör ebenin a**nı tersten.
-
yeter ne darladın forumu
hocam sen ciddi bi hesapsan hafif dini mesajların da var ailen dini bir aile yüksek ihtimal,eziklenmişsin bu yaşa kadar en başta ailede olmak üzere
bi elemana merhaba dedigin sürece yüksek ihtimal kardes gibi olursunuz 10 dakka içinde,erkekler çok hızlı kaunasıyor ben kendim sosyal biri çok değilim millet kendisi geliyor konusmaya basliyor ordan samimi oluyoruz,kimseye gidip merhaba demedim galiba şuana kadar hatırlamıyorum.Daha yeni 2 hafta önce dershane başladı millet hep geldi benle konuştu dışarda denk geldik kızlarla masalarına davet ettiler vs vs çok samimiyim şuan herkesle
kızlar da zaten yıkık kimseyle konusamayan garip birinden hoslanmaz ki niye hoşlansın sen kız olsan kendinden hoşlanıcak mısın
kendine değer ver sonra çevrenden değer görüyorsun kız tarafından da erkek tarafindan da
fakesen bile forumda çok böyle arkadas var onlara bilgilendirme olsun
Ailem dindar degil hocam evimizde viski olur hep. Ben ilkokulda ve ortaokulda yasitlarima göre daha saf ve ufak oldugum icin cok ezildim. Boyum lise 1 de 169 du lise 2 de 179 lise 3 te 183 oldum. Ortaokulda o kadar ezildim ki bu bende sosyal fobi yarattı .Üniversite lise gibi değil. Sen su anda mezunsun. Universite daha farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 1 Ekim 2023; 1:58:32 >
hocam üniversiteli abilerimden de böyle duymadım hiç bilmiyorum senin durumun dedigin gibi ayrıdır ama,kimse çevresine tanıttığı gibi değilki.Herkes tanıttığının yanında o kadar ezikki ama kimsenin umrunda olmuyor keyfine bakıyor herkes
ezildim diyorsun 180 adamsın şuan illaki bi giderin vardır kızlar arasında biraz kendine güvenmeye çalış bi anda olmaz yavaş yavaş olur,kafada çözmek lazım önce işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X