Galiba geçmişte yaptığım hataların bedelini ömür boyu ödeyeceğim. Siz siz olun ertelemeyin... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaman geçiyor boşa giden bir hayat...
-
-
aynen öyle; ertelemek çok büyük bir hata...
-
Hepimiz ayni durumdayiz knk
Zengin ailede doğup büyüyüp zengin aileni fakir etmediysen fazla suclu sayilamazsin
Çünkü 25 yaştan önce insanin akli her şeye ermiyor
Hatta diyebilirim ki şuanki Hamza ile 2023 baslarindaki hamza arasinda bile dağlar kadar bilgelik farki var
Durum böyle böyleyken gecmiste sunu yaptim boyle oldu bunu yaptim soyle oldu wveevveveve diye kendini kemirmenin manasi yok ben de surekli yapiyorum ama salaklik yani bi anlami yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 yaşına geldim ve geçmişime bakıyorum bomboş geçen bir zaman. Bu hayattan tek umudum vardı bakire el değmemiş kız arkadaşım onuda yaptığım salaklıklar yüzünden kaybettim. Bir insan bu zamana kadar kendini hiç mi geliştirmez boş işler anlık zevklerin peşinde koşar. Annem babam köylü kendi halinde eski kafalı herkes kendi hayatına bakmakla meşgul akıl veren yok. Kız arkadaşım beni terkettiğindir 4 ayım özellikle ruh gibi geçiyor sanırım üzerimde onun ahı kaldı toparlayamıyorum başıma cahilliğimden saçma sapan şeyler geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 16 Ağustos 2024; 3:36:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 yasinda en buyuk dertlerin bunlarsa hayatin kötü yüzünün 1000de 1ini bile gormemissin demektir
Şu anlattigin kiz arkadas kaybetme olayi benim gözümde 5 yaşında çocuğun elinden lolipopunu alıp 10 saniye ağlatip geri vermekle aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 16 Ağustos 2024; 3:39:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatın kötü yüzünü onu kaybederek daha çok farkettim. Her şeyin farkındayım ama yapacak beceri ve akıl yok. Hayal dünyasında yaşıyorum uyurken güzel şeyler düşünüp hayattayken uygulamak akıl erdirmek güç geliyor.
Vay vay vay dertlerin adamı ya iyi geceler bu dert uyutmaz seni
Yok ya uyuyabiliyorum da en büyük derdim köyde doğmak babamın benden bir şeyler beklemesi benimse hayalim daha farklı. Ama geç kalınmışlık duygusuyla hareket edemiyorum ya başarısız olursam diye boşa geçip giden zamanımı heba etmek istemiyorum.
Bum
Up
ben de hayata geç kaldığımı hissediyorum ama oturup kendime acımanın bir anlamı yok 5 yıl sonra da aynı yerde olmak istemiyorsam bir adım atmam lazım hiçbir şey yapmasam da zaman geçecek sonuçta.
-
Yaş kaç
22 aralıkta 23 olacam
Ben 25im halen daha çocuğum adam olamadım ayvayı yedim dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 6 Eylül 2024; 23:53:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X