Ben naptım olm! aklım nerdeydi bu komite işlenirken bi de biyoistatistik diye bi naglet de var diğer dersler yetmezmiş gibi, ben integral görmeye mi tıp yazdım! komiteden dolayı bütün tatilim zehir olcak moralim alt üst |
HAYAT BİTTİ, YARINA KOMİTE VAR VE BEN ÇIKMIŞ BİLE BAKMADIM YEMİNİME
-
-
tatil ne zaman la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite çok cins bi yer ya,1.sınıftayken biyofizikte optik,eletrik türev integral her şeyi işledik,biyokimyada lise organiğinin çok daha detaylısını işledik ama hiçbirini öğrenmedim rahatça da geçtim 10 bilgi veriyorlarsa 1 ini anca öğrenebiliyorsun
-
yarın sınava giriyoz ve tatil başlıyo
-
kesinlikle, ne eksik ne fazla
-
diğer komite günü gününe artık yapacak bir şey yok. yine de son dakikaya kadar çıkmış bakmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadar saçma değil mi, aslında yüzde 95'ini bir daha kullanmayacaksın ama boşu boşuna öğreniyosun sınavına giriyorsun filan. What a waste of time. Ben bu college drop out olup zengin olanları anlıyorum şimdiden, daha üni 1.sınıfta anlamıştım zaten
-
Nasılsın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar dövüşçü müsünüz? komite komite komite komite
-
şu anda da çıkmış bakıyorum 44 sayfalık, saat 13.30da sınav tam 3 saat var ezberleyemicem daha biyoistatistik formül bakçam stresten istifrağ eyledim
-
Forum tıpçıları niye hep düşük alıyor sınavlardan , seneye bi asosyallikle komite başarısı hakkında bi araştırma yapcam en sonunda . Kesin korele çıkar
iyi diyelim iyi olalım hocam, sizden naber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl yaptın koomiteyi
iç güveysinden halliceyiz
bugünümüze şükür
-
60'ı geçebilir miyim sence
-
herkes medresede okumuyor tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 25 Ocak 2024; 19:56:49 >
Naptin reis yapmışsındır sen
tahmin ettiğimden de kötü geçti, biyoistatistikte 19 soru vardı, 4 doğrum falan var -2 puan yiyorum, halk sağlığı ruh sağlığı gibi en çerez derslerden de baraj görünüyor. biyoloji ve biyokimya zaten emanet. biyofizik 5 soruydu 3 tane yapmışımdır herhalde çıkmış sormuştu zaten 2 3 tane
-
mission failed dude :(
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne kadar saçma değil mi, aslında yüzde 95'ini bir daha kullanmayacaksın ama boşu boşuna öğreniyosun sınavına giriyorsun filan. What a waste of time. Ben bu college drop out olup zengin olanları anlıyorum şimdiden, daha üni 1.sınıfta anlamıştım zaten |
Benzer içerikler
- prozac kullananların yorumları
- selim yüksel ders notları pdf
- yıldız teknik üniversitesi mavi diploma veriyor mu
- 25 yaşında mezun olmak
- kyk cebeci erkek yurdu vhb blok yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X