Herkes aynı fikirde olunca o fikir doğru olmuyor kardeşim. Neyse zamanla neyin ne olduğunu öğrenirsiniz siz de umarım |
Hayat konusunda tavsiye lazım (3. sayfa)

-
-
Puhahah !! Ne boş bir konu bu. Ailesinin köpeği mi olacaksın yoksa.
Size iki komşumdan da söz edeyim.
Adamın biri bütün gün evde yatıyor, eşi hemşire. Tüm aileyi kadın geçindiriyor.
Diğer adam da lojistik bir şirkette çalışıyor eleman olarak. Kazancı 3000 tl. Eşi de postanede masa başı memur.
Hepsinin çocukları var ve gül gibi geçiniyorlar, 3 yıllık komşularımdır. Bir kere daha kavga ettiklerini duymadım ; )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 18 Temmuz 2020; 12:26:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzmanlığı nedir ? Bu sene mezun olduysa seneye de uzman olacak diyorsun ! Sahi ne uzmanlığı ? Tus en düşük anatomi, deniz bölümleri 3 yıl. 1 yılda ne uzmanlığı alıyormuş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 18 Temmuz 2020; 12:43:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Konu benim istediğimden çok farklı bir noktaya kaymış ama yinede cevaplarınız için teşekkür ediyorum, öncelikle üniversiteyi okumayı kendimde hep istemişimdir bunu ilk mesajda da belirttim ama işte hayatın süreklidiği yönden dolayı buna fırsatım olmadı hiç, şimdi her şey bittikten sonra üstüne ilişkimizin bir tık ileri gitmesi içinde yardımcı olacağından dolayı üniye gitmek istiyorum ve bunu yaparken kız arkadaşlımla aynı şehirde okumak gibi bir hedefim vardı bunu belirtmeye çalıştım ama konu konuyu açtıkça çok farklı yerlere gitti :) Şuan turizm sektöründe çalışıp kazandığım para 1.5-2 asgari ücret civarında kazanıyorum eğer verimli bir ay geçerse, bir arkadaş yazmış yukarda doktorlarda çok yüksek miktarlar almıyorlar çok özel uzmanlık veya bölümlerde çalışmadığı sürece benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. Statü farkını sorun edecek bir kız olsa bu yola hiç baş koymazdık en başından zaten kendisiyle bu konuşmayı onlarca kez yapmışımdır en az
-
Hocam merhaba. Kız eğer seviyorsa ailesini karşısına alır. Ailesi de mecbur kabullenecek. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Bence kız arkadaşınla otur konuş düzgünce. Tamamsa tamam. Yok mok derse resti çek git. Çok acıtır ama o sana layık değildir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende farklı şeyler söylemek isterdim ama madem duymak istemiyorsun bence 1 senede sıfırdan başlayarak İstanbul'da bir yer kazanamazsın. İmkansız mı? Hayır değil.
-
Okuyup ne yapacaksın. Diplomalı işsiz dolu ortalık. İşin iyiyse, kızın gönlü varsa bas nikahı. Şimdi üniversiteyi problem eden ailesi ilerde de bu işletme okudu bizimki doktor der.
-
Sana kalmış abi ama 1 sene çalışsan mutlaka bir bölüm tutturursun özelde burslu ama okuma daha iyi. Rezalet bir ortamı genelde öyle üniversitelerde. Okuma üniversite falan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X