Arkadaşlar çalıştığım iş yerin deki patronum bir program kuracağını ve servere bağlı bütün bilgisayarların nerlere girdiğini ne yaptığını ve geçmişte neler yaptığını göstereceğini söylüyor. İlk sorum bunları yapabilen programlar varmı? İkinci sorum ise bilgisayarımda geçmişe dönük görebileceği herşeyi nasıl temizleyebilirim.Örneğin msn, explorer gibi
evet bunları yapabilen progrmlar var ayrıca senin bilgisayarına müdahale edebilen programlarda var internet explorer için yapman gereken masaüstünde explorer simgesini sağ tıklayıp özellikleri seç açılan menüde tanımlama bilgisi sil, dosya sil ayarlar bi de alt tarafta geçmişi sil diye dört tane buton var bunlara sırasıyla tıkla tanımlama bilgisi sili tıkla karsına bi onaylama kutusu gelecek ona evet de dosya sili tıkla orada yine bi uyarı mesajı alacaksın orada da tüm çevrimdışı içeriği sil diye bi yer var yanındaki kutucuu işaretle ondan sonra ayarlar düğmesine tıkla ve karsına yenibir pencere açılacak orada dosya görüntüle diye bi düğme var ona tıkla tempory internet files klasörü açılacaktır klasör içinde hala bişiler kalmışsa bilassa cookie ler onları ctrl+a kombinasyonu ile seç ve hepsini sil bu işlem bitince de geçmişi sil butnuna bas ve karşına çıkan onaylama penceresine evet de kolay gelsin
pixel dostum saol fakat ben opera kullanıyorum onun içinde geçerlimi.Birde o programların adını söyleyebilirmsin.
Disk Cleaner'ı yükleyin. Her türlü programın artıklarını temizliyor. Opera falan da dahil. Çalıştırdıktan sonra bir defaya mahsus silinmesini istediğiniz artık dosya tiplerini seçin. Sonra da CLEAN'e basın. Masaüstüne veya hızlı başlat bölümüne kısayolunu koyarsanız kolayca silersiniz.
Bu arada patronunuzun dediği tarzda programlar çokça var. Masaüstünüzü bile direkt görebilir veya bilgisayarınıza müdehale edebilir. İnterneti artık biraz dikkatli kullanın da sorun çıkmasın.
meyat değil memat
Arkadaşlar peki ağımızdaki bilgisayarlara nasıl müdahale edebiliriz. Masaüstünü görüp yönetebiliriz
oneex dostum ilgin için teşekkürederim Je Androcoen sende saol tamam memat kızma
netschol türü programlar var hepsine kurar ordan yönetebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Cardigan|o2
Arkadaşlar peki ağımızdaki bilgisayarlara nasıl müdahale edebiliriz. Masaüstünü görüp yönetebiliriz
iş bittikten sonra explorer artıklarını temizlemen seni seni kurtarmaz.çünkü senin her dakika ne yaptığını nerelere girdiğini görebilir.
ARKADAS BENDE ARADIN PROGRAM VAR İSTERSEN MSN DEN YOLLAYAYIMMM (((((((((((SWAT_TMT@HOTMAIL.COM))))))))))))
windowsa KAYDEDİLEN GECMİSİ programı ie opera netscape vb PROGRAMLARIN HEPSINI HALLEDİYOR TEMİZLİYOR
BİRDE BİRSEY SÖYLEYİMCOGU KİŞİ İE DEKİ GİRDİGİ SAYFALARI SİLİNCE HERSEYİ TAMIMIYLA SİLDİGİNİ SANIYOR AMA YANILIYOR EN ÖNEMLİ OLAN WINDOWSUN İÇİNE YAPISAN DOSYALARI SİLMEDİKTEN SONRA COK RAHATLIKA NEREYE GİRİP NE YAPATIGIN ANLASILIR WINDOWSUN İÇİNDE BİR DOSYA VAR ONU SİMEDİKTEN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİR İŞE YARAMAZ
sendeki programın ismi ne kardeşş ayrıca sadece tek pc de kurulu olması yetiyormu
quote:
Orjinalden alıntı: DERINDEVLET
ARKADAS BENDE ARADIN PROGRAM VAR İSTERSEN MSN DEN YOLLAYAYIMMM (((((((((((SWAT_TMT@HOTMAIL.COM))))))))))))
quote:
Orjinalden alıntı: seberhan1907
netschol türü programlar var hepsine kurar ordan yönetebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Cardigan|o2
Teşekkürler Dostum
Arkadaşlar şizde işyerinizde girmemeniz gereken yerlere girmeyin.İşinize bakın.Bizim işyerinde 6 bilgisayar var, format atmaktan anam ağladı.Nerde bir virüs var hemen kapıyorlar,maşallah.Aslında ağdaki tüm bilgisayarları denetlemek için proğram kurmayı düşündüm ama bu biraz da kişi mahremiyetine tecavüz.Herkes kendini bilse keşke
DERINDEVLET kardeş seni msn ye ekledim online olduğun zaman görürüsün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme