Şimdi Ara

Hayata geç kalmışlık hissi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Liseden sonra 1 sene mezuna kaldım. Ygs derecem çok iyiydi korusam tıp geliyordu, 2. sınavda batırdım. Hukuk yazdım. Hukuk 2. sınıfken okula gitmeyip tekrar hazırlandım. Yine kazanamadım. Şuan okulun seneye bitme ihtimali düşük. Fire vermeden geçmem ve sanırım yaz okulu yapmam gerekiyor. Kötü ihtimalle 2 sene, iyi ihtimalle 1 yada 1.5 sene uzamış olacak.

Normalde takmıyorum bambaşka yerlerde olabilecekken her şeyi batırmış olmayı ama sınav haftamda kafayı kırıyorum iyice. Yarından perşembeye kadar 4 sınavım var. 1 tanesine uyanamadım. Diğer ikisi koşullu geldi 10 puan daha alsam geçiyordum ikisinden de, diğerine girmemiştim.

Kendi ellerimle batırdım her şeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çapa tıp mezunu olup parayı kırabilecekken adliyelerde sürüneceğim işte.

• Kimyada 2 soruyu değiştirmeseydim, mat.da 2 soruda o kadar işlem yapıp 2ye bölmeyi unutmasaydım, bio.da şaibeli soruda diğerini işaretleseydim, üstüne birkaç soru daha yapsaydım van tıp falan olurdu. Yada antalyada diş okurdum en kötü.

• Geçmiş hiçbir şey kazandırmaz ve seni iyi yapmaz elindekine bakıcan ya da ileriye, hayat çok uzun ve her insanın ömrünün belli dönemleri aylaklıkla geçiyor, kendine iyi bak, adam ol. Sevgiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok geç kaldım 30 yaşındayım iş yok güç yok para yok eş yok bugüne kadar oturup bir kzla çay içemedik üniversite okuyamadık en verimli yıllarım boşa geçiyor Allahtan revamıdır bu ? bizim yarımız etmeyen adamlar parayla oynuyor batsın bu dünya beee....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Geçmiş hiçbir şey kazandırmaz ve seni iyi yapmaz elindekine bakıcan ya da ileriye, hayat çok uzun ve her insanın ömrünün belli dönemleri aylaklıkla geçiyor, kendine iyi bak, adam ol. Sevgiler.
    Tam tersi hayat çok kısa.
    Nasıl adam olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6FB1B3DEC

Tam tersi hayat çok kısa.
    Nasıl adam olurum?

Alıntıları Göster
    Bende adam olmadığın için bunun cevabını veremem, tek bildiğim geçmişi ve elinde olmayan şeyleri düşünmenin hiçbir fayda getirmediği ve daima önüne bakmanın, elindekinin kıymetini bilmenin gerektiği. Nasıl mutlu olacağını sadece sen biliyorsun mutluluğunun peşinde koş, devamlı ara ve hareket et. Henüz 20'li yaşların ilk yarısındasın 50 yaşındaki halini tahayyül edersen o sana daha yapacak çok şey olduğunu ve henüz daha çok genç olduğunu söyleyecektir. Hiçbir şey için geç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 29 Ocak 2019; 2:0:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çaresizlik ve yalnızlık
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her şey için çok geç maalesef,yapcak bisey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.