Şimdi Ara

Hayata karsi olan bakisim gittikce degisiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasim 19. Hayatimdan siyaseti ulkede olup bitenleri cikardim ve artik daha huzurluyum. Facebook uzerinden komunist adamlarin dogum olum tarihiyle ilgili seyler hukumete dair elestiriler marjinal capsler paylasmiyorum. Sadece ani yasiyorum acaba isid gelip kafami keser mi diye kaygilanmiyorum. Insan kaygilari olmadan daha huzurlu ve siyaset sadece insani yipratiyor. Bundan sonra ne bir eylemin ne bir siyasi ideolojinin pesinden gitmeyi dusunmuyorum.

• Yav he he falan yazsaydiniz bari
  • Kardeşim okul olduğu sürece benim hayatta huzur kalmaz okula çalışıcam diye zaten siyaseti dinlemiyorum lise sonum seneye üniversite sınavına giricem ve stresliyim depresyonluyum ölsem daha iyi şuan hayatım
  • Cash flow dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

Kardeşim okul olduğu sürece benim hayatta huzur kalmaz okula çalışıcam diye zaten siyaseti dinlemiyorum lise sonum seneye üniversite sınavına giricem ve stresliyim depresyonluyum ölsem daha iyi şuan hayatım

Mezunum ben de hazirlaniyorum sozde hukuk istiyorum... Ama fikirlerim degisiyor
  • allah ucak kazası vermesin adamın tek derdi siyasi idolojinin peşinden gitmemekmiş hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

allah ucak kazası vermesin adamın tek derdi siyasi idolojinin peşinden gitmemekmiş hahaha

Hocam inan bana cogu insanin kafasi gun icinde siyasetle mesgul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorshalach

quote:

Kardeşim okul olduğu sürece benim hayatta huzur kalmaz okula çalışıcam diye zaten siyaseti dinlemiyorum lise sonum seneye üniversite sınavına giricem ve stresliyim depresyonluyum ölsem daha iyi şuan hayatım

Bu fikir değişimi bence yaştan dolayı. Çünkü ben de mezunum ben de hazırlanıyorum ve seninle aynı yaştayım. Aynı şeyler bende de oluyor.
  • Bu kadar diken ustunde bir bolgede yasayan insanlarin nasil benim siyasetle isim olmaz diyebildiklerini anlayamiyorum. Bu hayata bos yasamak icin gelmediniz, herkesin biraz sorumlulugu vardir ve boylesi bir yerde yasiyorsaniz istesenizde istemesenizde siyasetle ic ice olacaksiniz. Haksizliga ugrayanin hakliligini savunmayan insan neye yarar ?
    (Yazdiklarimi kisisel algilama.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercnkrkt

quote:

quote:

Bu fikir değişimi bence yaştan dolayı. Çünkü ben de mezunum ben de hazırlanıyorum ve seninle aynı yaştayım. Aynı şeyler bende de oluyor.

Hocam olabilir meydanlara cikip gerilla turkuleri cigirmak sacma geliyor artik

• quote:

quote:

allah ucak kazası vermesin adamın tek derdi siyasi idolojinin peşinden gitmemekmiş hahaha

Aynen. Senin gibi komünistleri nasıl yok edebiliriz diye düşünmekten kafayı yiyecektim. Zaten halktan kimsenin bir mok yapamayacağını ve hepimizin senaryonun bir parçası olduğumuzu gördükten sonra siyaseti düşünmeyi bıraktım ben de. Bir milliyetçi olarak yine susup oturuyoruz yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercnkrkt

quote:

quote:

Hocam olabilir meydanlara cikip gerilla turkuleri cigirmak sacma geliyor artik

Bu yaşta siyasetten o kadar sıkıldım ki... Her şey saçma geliyor. Bizler birer kuklayız. Üzerimizden oyun oynuyorlar. Ve bu olay beni yıpratıyor. Benim de artık hiç bir şey düşünmemeye ihtiyacım var. Sen iyi yapmışsın siyaseti kafandan silmekle.

• Hayir, sen sadece kendini kandiriyorsun.
  • Arabeks rap dinle sırf dünya içinmi yaratıldık tüm vaktimizi ona sarfediyoruz?
  • En iyisini yapıyorsun.insanların facdde,twitterda O savunulan dusunceleri onlara bir gelir saglamaz ama okuyup ya da calısıp adam olursan sana gelir saglar.

Zamanla futbola bakışında degişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

quote:

Aynen. Senin gibi komünistleri nasıl yok edebiliriz diye düşünmekten kafayı yiyecektim. Zaten halktan kimsenin bir mok yapamayacağını ve hepimizin senaryonun bir parçası olduğumuzu gördükten sonra siyaseti düşünmeyi bıraktım ben de. Bir milliyetçi olarak yine susup oturuyoruz yani.

Hocam baktim ki hic gerek yok boyle seylere turkiyedeki solcular cav bella soylemekten baska bir sey yapamaz. Ben kendim de bir sey yapmiyorum eyvallah onun farkindayim. Ama gercekten dusunuyorum universiteye bir aksilik olmazsa gidicem seneye 4-5 sene okuyup mezun olup is bulasiya yas 26 olacak duzgun para kazanip rahata ermek 35 demek napicam evlenip coluk cocuk mu? Istemiyorum boyle bir duzenin parcasi olmak. Hani bir sistemin parcasi olmuyorsan bir digerinin parcasi oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

En iyisini yapıyorsun.insanların facdde,twitterda O savunulan dusunceleri onlara bir gelir saglamaz ama okuyup ya da calısıp adam olursan sana gelir saglar.

Zamanla futbola bakışında degişir.

Futbol keyif aldigim olcude guzel gidip kavga etmem futbol icin kimseyle.
  • quote:

Yasim 19. Hayatimdan siyaseti ulkede olup bitenleri cikardim ve artik daha huzurluyum. Facebook uzerinden komunist adamlarin dogum olum tarihiyle ilgili seyler hukumete dair elestiriler marjinal capsler paylasmiyorum. Sadece ani yasiyorum acaba isid gelip kafami keser mi diye kaygilanmiyorum. Insan kaygilari olmadan daha huzurlu ve siyaset sadece insani yipratiyor. Bundan sonra ne bir eylemin ne bir siyasi ideolojinin pesinden gitmeyi dusunmuyorum.

Kamu yonetimi ve siyaset bilimi okuyorum hayatimdan siyaseti cikasvzbwhwndjwbsn bizzt zzt czzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

quote:

Yasim 19. Hayatimdan siyaseti ulkede olup bitenleri cikardim ve artik daha huzurluyum. Facebook uzerinden komunist adamlarin dogum olum tarihiyle ilgili seyler hukumete dair elestiriler marjinal capsler paylasmiyorum. Sadece ani yasiyorum acaba isid gelip kafami keser mi diye kaygilanmiyorum. Insan kaygilari olmadan daha huzurlu ve siyaset sadece insani yipratiyor. Bundan sonra ne bir eylemin ne bir siyasi ideolojinin pesinden gitmeyi dusunmuyorum.

Kamu yonetimi ve siyaset bilimi okuyorum hayatimdan siyaseti cikasvzbwhwndjwbsn bizzt zzt czzz

Yapacak bir sey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

quote:

Ben siyaset olan yerden kaçıyorum artık direkt. Bu ülkede siyaset çorap söküğü gibi çektikçe geliyor ve karışıyor, o yüzden hiç gerek yok herkesle kardeş kardeş yaşayacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.