Şimdi Ara

Hayatım berbat bir halde durumum gittikçe kötüye gidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wellbutrin piyasada yok fazla. Eczanelerin çoğunda yok. Ben bazen alırken sorun yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatArcher -- 9 Nisan 2024; 21:36:5 >
  • memoo456 kullanıcısına yanıt

Bugün dışarı çıktım şöyle bir dolaştım iyi geldi. Parkta falan oturdum. Şu an üzerimdeki çökkünlük gitti. Kuzenim Antalya'dan ayrı ev tutmuş bana gel dedi. Hastane işlerim var midem falan çok kötü durumda. Reflü şiddetlendi sanırım bayağı. Konuşurken bile öğürme geliyor. Sırayla randevu alıp hastalıklarımı tedavi ettirip Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum. Bi aksilik olur da Antalya'ya gidemezsem buradaki spor salonuna yazılacağım. Ama Antalya'ya büyük ihtimalle gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Boşuna ev tutmuş olur yoksa bunu da istemem. Üniversiteye de gideceğim inşallah hocam. Şu anlık fena değilim ama sonradan kötü olabilirim bir garantisi yok. Benim modum anlık değişebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatArcher -- 9 Nisan 2024; 21:51:50 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Fakir avuntusu

• GreatArcher G kullanıcısına yanıt
    Bi' sorun çıkmazsa ne zaman gidersiniz Antalya'ya?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Haziran başı gibi giderim herhalde. Sınavım burada kaldı tekrar dönmek istemiyorum onun için. O zamana kadar hastane işlerini de hallederim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatArcher -- 10 Nisan 2024; 17:9:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Haziran'a kadar Antalya'ya gitme fikri hikâye olur vazgeçersiniz dikkatli olun depresyonda bu çok oluyor.

• Kardes 14 yildir major depresyon hastasiyim, 7 yil kadar bi çok ilaç kullandim.Bi istegin varsa yaz burdan ya da pm den.
    Benimki genetik yollu.Kurtulmasi zor gibi.

• Senin depresyonun çevreseil fiziksel şeylere bağliysa onlarin üzerine git.Tam okumadim konuyu.
    Genetik bi durumsa belki 5 yil belki 20 yil surebilir.Belli olmaz.
    Sen yaz istedigin zaman.Geçmis olsun.

Vallahi hocam ben kasım ayında antalyaya gitmiştim 2 hafta durup geldim alışamayınca. Hatta gitmeye karar verdiğimde valiz falan almıştık. O kadar hazırlık yaptık 1 gün kala aniden gitmeme kararı aldım. Hasta oldum diye bahane uydurmuştum. Ama sabah ısrar edince kararım değişti gittim.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam Allah razı olsun.

• @GreatArcher Nasılsınız hocam?

• Kendini değiştirmen gerek demek ki hatayı kendinde aramalı insan

İyi değilim. Psikolojik sorunlar bir tarafa midemdeki sorun arttı. Midem bulanıyor sürekli. Mide koruyucu falan atıyorum ilk başta işe yarıyordu o da fayda etmez oldu. Sırf midemdeki sorun yüzünden dışarı bile çıkamıyorum sürekli olur olmadık yerde bulandığı için. Ayağımdaki sinir sıkışması son zamanlarda şiddetlendi. Doktora gitmiştim MR istedi bel fıtığından şüphelendi. Sonuç bel fıtığı çıktı tekrar doktora gidecem ama şimdi de mide sorunu yüzünden dışarı çıkamıyorum.

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Ne saçmalıyorsun? Hastalıklarımın benimle ne ilgisi var? Son 4 sene içerisinde ne tarz hastalıklarla karşılaştığımı biliyor musun sen? Üstelik pandemi zamanında çıktı çoğu ve eve kapanma meselesi yüzünden hastaneye bile gidemedim. Üniversiteye hazırlandığım sene de babam okuma diye baskı kurdu sürekli bana ben istediğim halde. Ben kimseden ailemden bile destek görmedim bu zamana kadar. Kimsenin hayatını bilmeden yargılama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatArcher -- 25 Ağustos 2024; 15:42:35 >

8 sene bulantı çektim anlıyorum seni

• Hristiyan olmana gerek yok bir kiliseye git ibadete katil daha sonra orda yemek sofrası oluyor orda insanlarla konuşmaya çalış belki iyi gelir hayata bakış açın değişir. İsa Mesih her türlü sınamadan hakaret ve iftiradan geçti onu örnek al esenlikler.

hocam bağımsız olarak bir şey sorucam saçma gelebilir ama önemli iradeli bir insan mısın?

Bundan birkaç sene evvel iradeliydim fakat yaşadığım sorunlar ve engeller irademi zayıflattı. Eskisi kadar bir şeyleri yapmaya enerjim yok artık. Benim gerçekleştirmek istediğim çok büyük hayallerim vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatArcher -- 25 Ağustos 2024; 17:47:39 >
    İraden zayıfsa intihar edersin anlık bir şey intihar ayrıca sizin sorununuz yalnızlık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.