Şimdi Ara

Hayatım boyunca Sevgili yapabilme ihtimalim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evet arkadaşlar.16 yaşındayım kendime göre bir çok dezavantajlarım var.İyi giyinmeyi bilmiyorum,neden olarak kiloluyum,boyumda kısa aynı şekilde güçsüzüm iyi arkadaşlarım var kendi seviyemde tek olumlu tarafım o birde yaşıma göre iyi bir ingilizcem var.Ama hepsi bu bir türlü insan gibi olamıyorum kendimi hep aşşağılık hissediyorum sokağa çıktığımda keşke şu keko gibi olsaydım diyorum.Adama keko diyorum ama benden daha başarılı kağıt üzerinde belki ondan daha zeki de olsam ortalama bir kızı götüren o ben değilim.En basitinden foruma bakıyorum millet sevgili değiştiriyor olmadı aldatıyor.Bakın benim derdim cinsel ilişkiye girmek değil tam olarak biri tarafından sevilmek istiyorum.Gerçekten önemli değil hayatımın sonuna kadar bakir de kalabilirim.Fakat dediğim gibi bir sürü problemim var şu zamana kadar hiç bir kıza teklif etmedim o yüzden reddedilmedim ilginç olan konu ise öyle yada böyle kızlarla iletişimim vardı,şimdi de var ama konu o değil.

Face twitter instagram kullanmıyorum.Whattsap ta yok neden olarak normalin altında tipim ve vücudum kendime olan özgüvenim yok bu yüzden.Birde telefon kullanmayı sevmiyorum.Zengin değilim gerçi keko da da para yok ama adam bir şekilde bana karşı baskın geliyor.Şimdi tekrar aklıma geldi sevilmek istediğimi söylemiştim benden küçük apaçi eleman bile o duyguyu yaşıyor.Yaşadığı kız ve kendisi de ezik olsa bile öyle böyle kalp acısı yaşıyor.Ve en büyük korkum hiç bir şey yapamadan ölmek şu anlık duruma göre sokaktaki keko ve lisedeki apaçiler benden daha başarılı.Hep düşünüyorum mühendis olacağım çok çalışacağım ve gerekirse güçlü insanı yalayacağım sonra sonra ne olacak.Sürekli çalışacağım ama sosyal yönüm geri kalacak.Sizde diyorsunuz o zaman geri kalmasın sosyalleş olmuyor birader.Param olacak ama zamanında ergenlikte yaşamam gerekenleri yaşayamadığım için hep bir tarafım buruk kalacak gerçekten böyle olmak zorunda mı ?

Bakın şuna razıyım eğer hayatımın bir döneminde bir kişi beni sevdiğini söylerse ne olursa olsun onun evleneceğim.Eğer gerçekten birini sevsem bile ona asla açılmayacağım
    Çünkü zaten olmayacağını biliyorum ve olmayacak ihtimallerin olduğu yoldan gitmektense olacak olan yollardan gideyim.

Yeni nesil kızlarıda sevmiyorum sürekli ellerinde telefon mesajlaşıyorlar.Bir gün dışarı çıkamaz iseler bunalıma giriyorlar.Malum yerleri cafe barlardan uzak duramıyor.Yarısı buz dolu ananas suyuna 20 tl ödemezlerse susuzlukları geçmiyor.Aşırı sosyaller bir çoğu hastalık derecesinde ilgi manyağı.Telefonlarını yüzlerce barzonun takipçi isteğiyle doldurmaları gerekiyor. bunu yapmadan geçirdikleri bir gün onlar için boşa geçmiş sayılıyor. ve tüm bu ilgiye asla doymuyorlar. hep daha fazlasını istiyorlar. en güzel kız da böyle, türbanlısı da böyle.
    Gelecek hayatım için ya da şu an için hem kız bulmak, hem de bulduğum kızla ilişki sürdürebilmek açısından. tüm kızlar böyleyken bizim gibi antisosyal adamların ilişki sahibi olma ihtimali nedir? hadi olduk diyelim, bu kadar ilgi görürken arkamızdan bin türlü iş çevirmeme ihtimalleri var mı? kızlara zerre güvenmiyorum. özellikle de bu akıllı telefon manyaklığından sonra asla güvenemem.

Çok uzun yazı oldu ama içi döktüm arkadaşlar.

not:son paragrafı bir elemanın yazısından aldım.

• Okumadım ama haklısın. Özet geç

Edit : okudum üzme kendini çabala mutlaka olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 11 Eylül 2015; 20:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu okuyan ağır liselidir
  • up up anlaşılan bu postu öğlen atmalıyım çünkü başka konular daha çok ilgi görüyor.
  • Kiloluyum'a kadar okudum. Dostum kiloluysan git ver özgüven herşey gelir. Bende 95 den 78 e düştüm şuan 80 gibiyim emin ol rahatlarsın. Spora yazıl koş bişey yap dert yanmayı bırak. Herşey elinizde!
  • kardeşim okumadım ama senin güzel hatrın için okudum diyorum
  • HolyC kullanıcısına yanıt
    Liseye başladığımda 93 kiloydum şimdi 81 im değişen bir şey yok.Beyin bir süre sonra alıştırıyor kendini.Matrixteki kırmızı hap gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumadım ama ismin de 1 e eksik olsaydı şansın çoktu.
  • Ya vücut yap kız kaldır yada para kazan kız kaldır.Sana kalmış hayata kaç kere geleceksin.Whatsapp falanda yukle siniftakilere ders notları isteme ayaģına kızlarla arkadaş olursun.Ve birgün manita yaptiğinda asla çok güvenme ortamdaki çoğu kiz yollu.Ben erkeklere yönelmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

okumadım ama ismin de 1 e eksik olsaydı şansın çoktu.

Canın saolsun post atman yeter.
  • okumadım + BLOK

• Seni seviyorum diyene hemen inanma çok canın yanar. Sosyalleş, kızlarla konuş, İlla bir ortam arama. Yaz hemen bir kaç kıza. Yarın çıkalım biryere falan oturalım nargile içelim vs. Sen yarat herşeyi hazır bekleme.

Üstte arkadaş vücut yap demiş. Madem hiç birşey yapamıyorsun git vücut yap. Kendini fiziksel olarakta çok rahat hissedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyC -- 11 Eylül 2015; 21:03:12 >
  • ben de senin tam tersinim aşırı zayıfım bu yüzden giydiklerim çuval gibi oluyor (yemek ye diyenlere gelsin= bu mesajı yazarken 3 dolmayı gömdüm ) ama yine de güzel kıyafetler giymeye çalışıyorum, hiç dostum yok artık umursamıyorum da, ingilizcem de yaşıma göre çok iyi hiç kimseye de özenmiyorum böyle mutluyum kimse beni sevmiyor falan umrumda değil
  • Özet kekolara özenen liseli

Kardeşim burası DH forumun yarısı böyle.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader milleti ezmişsin o keko bu apaçi demişsin. Eyvallah kendinide eleştirmissin ama tam anlamıyla kendine dürüst olamamışsın. Şimdi kendine %100 bir şekilde dürüst ol ve eline bir kağıt birde kalem al. Ve oraya bütün eksik yönlerini yaz. Şişmansan zayıfla. Vücutun berbatsa vücut çalış. Kötü giyiniyorum demişsin. Vücudunu iyi hale getir yeni elbiseler al. Kızlarla muhabbetin kötüyse bunu aşmaya çalış. Bütün sorun sen de aslında. İyiliğe ulaşmak için acı çekmen gerekir. Yani olmak istediğin özelliklere inan ve başar. Ama kendine dürüst ol ilk önce. Kız meselesini kafaya takma. Sen kendini hem kitap okuyarak geliştir hem de vücudunu geliştir. Gerisi zamanla olur. Hatta gerisi tam zamanın da olur. O yüzden kendine dürüst ol ve kötü özelliklerini iyiye çevir.

• Boyun kısa ve aşırı kiloluysan kızlar neden seni tercih etsin ki? 1.60-1.75 boy 110 kilo ile kız peşinde mi koşacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Boyun kısa ve aşırı kiloluysan kızlar neden seni tercih etsin ki? 1.60-1.75 boy 110 kilo ile kız peşinde mi koşacaksın?

1.75-77 kilo 81.Ama sendeki kadar kas kütlesi yok .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.