Şimdi Ara

Hayatım boyunca yaptığım en büyük hata...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 5 Mayıs 2022; 14:36:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Demin bir konuda gorup sen misin diye emin olmak icin profiline baktim, gercekten senmissin.
    Zamaninda senle az dalga gecmemistim ama simdi brony olaylarini falan biraktigini gorunce uzuldum nedense ister istemez. Hayat seni bile degistirmis, uzuldum sebepsizce.

Suan hic alakan yok mu MLP'le falan seyirci olarak bile?

Gecmiste o kadar dalga geciyordum ama dalga gecildigini bile anlamiyormussun, o da icime dert oldu. Bosa dalga gecmisim gibi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 3 Kasım 2018; 9:52:54 >

• Hayatım boyunca yaptığım en büyük hata...

Tipe bak sen kimsin lan bide önemli biriymiş gibi triplere girmiş, olm bu forumda ne cins adamlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    deepweb gibi site lan.bunlar nasıl tipler ya, günyüzü görmemiş garip gurip adamlar, gerçek hayatta yok bunlardan.bunlar evden çıkmaya çıkmaya mutasyon filan geçirmiş sanırım.realiteleride farklıdır bunların sokakta ayağına bastın diye seni öldürebilir, gerçeklik algıları sorunlu tiplerdir.devlet önlem almalı bu tiplerle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Tipe bak sen kimsin lan bide önemli biriymiş gibi triplere girmiş, olm bu forumda ne cins adamlar var ya
    Siber zorba nedir, nasıl yapılır, tam bir örneğisin.

Her ihtimale karşı ekran görüntünü aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aferin. Dış görünüşe bakarak insanların kişiliklerini yargılamakta bir numarasınız.

• youtube kanalının linkini atsana erdem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 5 Mayıs 2022; 14:39:33 >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun? Ne siber zorbalığı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

..........
    facebookundaki brony kızlarla sevgili olabildin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Dalga mı geçiyorsun? Ne siber zorbalığı?
    Sana demedim. Alıntıladığım kişiye dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Siber zorba nedir, nasıl yapılır, tam bir örneğisin.

Her ihtimale karşı ekran görüntünü aldım.

Alıntıları Göster
    Aha aynı tipten bi tane daha hemen fbi a koş. reddit okuyup, 2 amarikan dizisi izleyen ergenlerin geldiği hale bak, özenti bebeler sizi.

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    Ben ergen değilim ki? 19 Yaşındayım. Reşit yaştayım. Ergenlik zaten bitmiyor muydu bilimsel açıdan?

• quote:

Aha aynı tipten bi tane daha hemen fbi a koş. reddit okuyup, 2 amarikan dizisi izleyen ergenlerin geldiği hale bak, özenti bebeler sizi.

Alıntıları Göster
    Olm sen nasıl bir cinssin ya :D

İnsanlarla niye dalga geçiyorsun,bu dalga geçtiğin konu üzerinden intihar eden nice gençler var haberin var mı?

Bu arkadaşlar belki de ne acılar çekiyor,senin gibi zorba adamlar da iyicene dibe batırıyor bu insanları,intihara sürüklüyor...

ABD'de vs çok yaygın bu tip olaylar fakat artık TR'de de internet okadar güçlü bir hal aldı ki ama insanlar bunun farkında değil. Karşısındaki insanın kırılıp kırılmayacağını öngörmeden fütürsuzca yorum yapma haddini kendinde bulabiliyorlar,bence asıl olması gereken ne biliyor musun? Senin gibileri tespit edip,intihara sürüklemekten cezalandırmaları.

Birçok insan internette karşısındaki insanın ne durumda olduğunu bilip bilmeden hareket ediyor;hakaret ediyor,eziyor,dalga geçiyor...Belki de senin böyle mesaj yazdığın birisi önceden intihar etti.

İyi bir insan olmak istiyorsanız;ego mastürbasyonu yapmak yerine böyle insanları kazanmaya çalışın...

Yorumlarım bu konuya özel değildi,genel konuştum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bişey yapacağımız yok kardeş. Ama yakın zamanda konuyu açan kardeş intihara kalkarsa görevimi yaparım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.