Şimdi Ara

Hayatım mahvoldu her şey bitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir aptallık ettim kendimi saldım ve 2 ay okula gitmedim sonunda devletten aradılar annemi cezası varmış devlet yurduna gidecekmişim annemde çok kızgın iyi git adam ol orada oku dedi telefonla arıyan kadın yarın gelir alırız dedi okullar kapandığında ise dönme şansım varmış ama annem yaz kampı falan diyor bakın anlamıyorsunuz benim için hayatımın sonu olur bu sizin için güzel bir şey belki yurt arkadaş ortamı vs.. fakat benim için ben asosyal biriyim lütfen yargılamayın herkesin kendi tercihidir 2 ay odama kapandım yemeğimi bile pc başında yedim yattım kalktım pc başına oturdum kiloda aldım bu yüzden ama çok mutluydum kimseye zararım yoktu
    kendi dünyamda ölüyordum maalesef insanlara hiç bir yaramıyor..
    Bu işin ciddiliğini anlamanız lazım kafam çok karışık dediğim gibi yurda gitmek benim için bir son olur insanın evi ailesi varken neden hapishane gibi bir yerde kalsın..
    Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum boğazıma bir şey takılıyor yutkunamıyorum cidden..İntihara kadar gidebilir bu olay belki ben 18 yaşıma kadar..düşünmesi bile gözlerimi sulandırıyor BİLİYORUM YAPACAĞINIZ HİÇ BİR ŞEY YOK AMA SADECE BİR ÖNERİ BİR TAVSİYE!

• Okuyanlar eksilesin.
  • Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63DBB8E76

Okuyanlar eksilesin.
    okula gidip çalışsaydın bu hayat ne yazik ki bedava değil
  • Araya bi yere nokta koy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş gitseyfin okula ne zor şartlarda ben gidiyorum da sana noluyor

• Belki yurtta hayatın değişir bir de öyle bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilgi cekmek icin baba parasi yiyen ergenin hikayesi okumayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunharcaGulen98li -- 10 Şubat 2015; 15:22:15 >
  • ozgur106 kullanıcısına yanıt
    Maalesef biliyorum dostum fakat ben okumanın her şey olduğunu düşünmüyorum maddi dünyada yaşıyoruz..
    Artık okumayanı adamdan saymıyorlar ne yazık ki bende bunun inadına belki okuyanlardan daha bilgili ama okumamış biri olmak istiyordum.
    Okuyupta adam olmamış ÇOOOOK kişi var bunu anlayan insan ise çok az..
  • kaçıncı sınıf 1 mi ?

• Tabi sende haklısın yurtta aksama kadar pc başında oturamayacksin yemeğini getiren olmayacak:) biraz insan içine karışırsin Fena mi

• Okula gitmeme nedenin neydi de şimdi yumurta bilmem neye dayanınca mı hayatının sonu olacak, bence çok iyi yapmışlar devlet yurduna gitde adam ol

• BUNU BURDA KİMSE OKUMAZ+OKUMADIM😎

• y u do dis kullanıcısına yanıt
    Belki..
    Fakat bu değişim de şimdiki beni öldürür.
  • HunharcaGulen98li kullanıcısına yanıt
    Babam yok hiç de görmedim ben daha anne karnındayken trafik kazasında ölmüş..
  • Türkiyede beynini boş ve saçma sapan bilgilerle dolduran hala okula kitap defter götürmenin zorunlu olduğu, okuyupta işsiz dolaşanlardan dolayı bu ülke gelişmez.İmkanı olan kaçsın buradan.Sadece eğitim sistemi değil hiçbirşeyini sevmiyorum.Tek özleyeceğim şey arkadaşlarım ve ailem olur gerisi umurumda değil.Gelipte milliteyçilik yapmayın bana.

• Lütfen yapma..
  • `CatMan kullanıcısına yanıt
    Helal olsun lan sana..
    İmkanım olsa arkama bakmadan giderim bu ülkeden.
  • serpil36 S kullanıcısına yanıt
    Ben uyum sağlarım sorun değil fakat gerçek kişiliğimi ortaya koyamam..
    Dediğim gibi ailem evim varken neden tanımadığım insanlarla aynı yerde kalim ;c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzayda Giden Pizza

Babam yok hiç de görmedim ben daha anne karnındayken trafik kazasında ölmüş..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.