Şimdi Ara

HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN REZİL KARGO ŞİRKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UPS kargo kadar rezalet bir kargo şirketi daha yoktur şu memlekette evden alınacak ve kesinlikle ups kargo ile gönderilmesi gereken bir ürün var ve telefon kulağımda 45dk dır ups kargoya ulaşmaya çalışıyorum

Çankaya şubesini arıyorum önce diyorlar adresinizi verin, ardından diyo biz ilgilenemeyiz diğer şubelerimizi arayın. Diğer şubeleri arıyorsun biz ilgilenmiyoruz merkezi arayın, merkezi arıyorsun bu sefer de diyorlar ki 444 00 55 i arayın haydaaaa 444 00 55 i arıyorsun ordan diyor ki kargo gönderimi için 444 00 33 ü arayın ve finalde 444 00 33 ü aramaya çalıştığın zaman numaraya hiç bir şekilde ulaşılmıyor. Yani telefon bi çalsa hadi çalmayı geçtim meşgul dahi çalsa neyse dicem hiç bir şekilde tepki yok

Teşekkürler UPS. Ne kadar ucuz bir firma olduğunu ortaya koydun. Kesinlikle çalışmayacağım firmalar listesinde zirveye oturdu

• var ya öyle oluyor yurtiçide bazı yerlerde berbat hizmet veriyor.
  • Aksine benimde en memnun olduğum kargo şirketidir Ups.
  • Yahu altı üstü evden alınacak 1 parça eşya ya bu kadar zor olmamalı, gerçekten bu kadar zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braymm -- 23 Ekim 2012; 14:29:47 >
  • www.sikayetvar.com
  • Ups candır okumadım bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

Ups candır okumadım bile

He he öledir Zaten aldığım pc masası normal şartlarda yurtiçi kargo ile gelmesi gerekirken (onu seçmiştim çünkü) firma ups ile göndermiş ve geldiğinde, ürünü taşıyan ups elemanları resmen kargoyu küüt diye yere bıraktı Dedim abi napyıon? içinde masa var kırılabilir, bişi olabilir. Bana diyo yok brader bişi olmaz merak etme

Haa gördük bişi olmadığını. Masanın her tarafı ezik, kırık içinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teslimatları boyle yapıyorlarsa ezik kırık normaldir.
    http://www.youtube.com/watch?v=BPPjaf_x-3Y&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: stunt

Teslimatları boyle yapıyorlarsa ezik kırık normaldir.
    http://www.youtube.com/watch?v=BPPjaf_x-3Y&feature=related

Gene onların içinde kırılcak birşey olmayabilir 40kilo ağırlığında ki koca kargonun kenarını küüt diye yere bıraktı ya aha dedim bu üründen hayır gelmez artık ve öyle de oldu yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.