Bugün itibarıyla, kısa süren ikinci el araç arayışıma son vererek, 2005 model, multitronic, benzin+lpg'li bir A4 için anlaşmış bulunuyorum. İşin garibi hayatımda Audi kullanmadım, ailemin, hiç bir yakınımın, hiç bir arkadaşımın Audi'si olmadı. Zaten bu arabaya da, şehir dışında olmasından dolayı, benim adıma bu işten anlayan bir akrabamız baktı. Yani Audi'ye ilk adım atışım arabanın sahibi olarak gerçekleşecek. Yarın gidip aracın devrini yapacak ve teslim alacağım. Bazen kendime "Ben manyak mıyım? diye soruyorum, hiç bilmediğim bir arabayı aldım diye...
Hep ailenin imkanları dahilinde eldeki mütevazı arabalara bindim, ilk defa kendim düşünüp karar vererek araba satın alıyorum. Aynı bütçeyle, birçok iyi ikinci el alternatifleri ve hatta sıfır arabalar mümkünken, ben ille de "iyi araba" peşinde koştuğum için bu karara vardım. İnşallah pişman olmam, olmam değil mi?, bana biraz cesaret verin, ey Audi'ciler...
Kendiniz karar verip almışsınız zaten.En iyisi de bu.Milletin lafına bakmayın.İçinize sindiyse binin gitsin. Aldığınız araç gerçekten kaliteli bir araç. Keyifli sürüşler
hayatımda ilk defa audiyle 8 gün geçiriyorum anlatılcak gibi değil ben de a4 aldım 1998 model b5 kasa 1.9 tdi... Şans eseri buldum 2007 de tr ye gümrükle girmiş. İşin ilginç tarafı tr ye gönderilen araçlardan değil donanım olarak daha dolu yok yok almanlar kendilerine yapmış binmek için bize de boşlarını göndermişler. Farkedilmek güel bir duygu sokaktaki vatandaş yaklaşıp sorunca 98 model diyorum gülüyo bana tabi ben de onlara gülüyorum :))) bence için rahat olsun aynı duyguları ben de yaşadım. Bundan sonraki yaşamımda yine tercihimiz bir audi olacak diye düşünüyorum.
hocam bendede b5 kasa 1,8 tubo quattro var inanırmısın araba ankarada ben tuncelide çocuğum gibi özlüyorum binince araba bu diyorum 100 bin yeni oldu canavar gibi maşallah .....audi hastalık yapar bırakamazsın
hem her önüne gelende görmezsin, sana özel kalır; hem de kaliteyi yaşarsın. almışken sunrooflu ve mümkünse s line almakta fayda var. hayırlı olsun güle güle kullan.
Sonuç ne oldu arkadaşım? aldın mı memnun musun izlenimlerini ... lütfen..