Bilgisayar muhendisliginden bu yil mezun oldum diyebilirim. Tum dersleri verdim. Zorunlu stajimdan bir tanesini gecen yil yapmistim, bu yilda bir tanesi kaldi. Hala bulamadim. Belki de yetersizim, bilmiiyorum. Ama beni uzen sey tam olarak bu degil. Okulda dersle, projelerle alakasi olmayan. Hatta ekrana hello world bile yazdirmasini bilmeyen tiplerin network adi altinda torpille buyuk sirketlerde ise girmesi. Sinifin neredeyse yuzde doksani bu yolla buldu diyebilirim. Bende bu adaletsizlige, bu zorluga karsi hicbir hevesim kalmadi. Yasamaya da hevesim kalmadi. Hazirandan beri de oyle surukleniyorum. Bilgisayara oturup uc bes bir seyler ogrenmekten de sıkıldım. Bu konuyu da öyle içimi dökmek için açtım. |
Hayatimdaki heyecan ve hevesin gitmesi
-
-
editlemeye üsendim. Bir şey yapasım yok, bir şeyler üretecek heyecanı ve hevesimi çoktan kaybettim. Hayal bile kurmuyorum
-
Türkiye klasik şaşırtmıyor insanı inşallah bu liyakatsizlik problemi ülkemizin çöküşüne zemin hazırlamıyordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu siteyi ne sıklıkla ziyaret ediyorsun hocam? Bazen öyle ilanlar oluyor ki şaşırırsın yani. Bence ara ara kontrol etmekte fayda var.
Buna ek olarak
Maddi konuları kafaya takıp hayatındaki hevesi kaybetme. Hayat devam ediyor, para bir şekilde kazanılır hocam
-
Hocam yasim 27 oldu, saglik engelim var(bedensel, %55 rapor). Gelecegimi nasil dusunmeyeyim ki? Kimse de yardim etmiyor, kendi kendime cirpiniyorum.
Iskur kayidim vardi ancak bilgisayar muhendisligi icin ilan cikmaz demislerdi. Staj icin baktim bir sey bulamadim.
-
Hocam gecmis olsun öncelikle. Bildigin gibi her işyerinin engelli kadrosu ile ilgili istihdam sağlama zorunluluğu var. Senin iş bulamaman diye bir şey olamaz yani eğer kendi alanında bulamıyorsan başka sektörlerde işe girip daha sonra kendi istediğin alanda iş bulduğunda oraya geçebilirsin.
Benim de çevremde var engelli raporu olanlar. Bir gün işsiz kalmıyorlar çünkü her yerden telefon geliyor engelli istihdamı ile ilgili.
Belki sevmediğin bir işi yaparsın bir süre ama sonrasında kendin,mesleğin ile ilgili iş bulduğunda oraya geçiş yaparsın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X