Şimdi Ara

Hayatımı değiştirme topiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır açıcaktım boyle bir topic. zaman geliyo içimi sadece buraya dokebiliyorum bari tek topicten devam edeyim dedim. hayatımda olan biten hersey hakkında fikrimi olan olayları kısaca paylasmak istediklerimi yazacağım. herkezin yorumuna saygım var.adminlerden ve modlardan tek ricam konumun gereksizlere tasınmaması

kendimi tanıtmak gerekirse
    çelimsiz vücutlu
    tipsiz
    yüzü sivilce dolu
    saçları fırça gibi
    dersleri çok kötü
    her sınıfta olan ezik tiplerden biriyim

sevdiğim bir kız var çıktığından yeni ayrıldı simdilik kimseyle çıkmayı düsünmüyor ama kız bana çok uzak

olmuyacağını bildiğim için düsünmemeye çalısıyorum ama önümdeki sıraya geçtiğinde veya karsımda oturdugu zaman elim ayağım tutusuyor hiçbirsey yapamıyorum...

bugünden itibaren kendimi değistirmeye basladım

hergün 1 litre süt içip kendi çapımda spor yapmaya basladım çok şaşalı bir vücut yapmak değil amacım, üzerime tişört yakışşın yeter 59 kilo 1.76 boyundayım 7-8 kilo almam lazım

2. sınavların baslamasına 2 hafta var arkadaslardan ders notlarını aldım deli gibi ders çalısıcam ( sınıftaki en düşük not ünvanınından kurtulurum en azından)

kişisel çekim gücü karizma (tony alessandra) isimli kitabı aldım.

devam edicek fırsat buldukça her konuda yazmak istediklerimi yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygusuz_abdal -- 7 Aralık 2010; 16:24:12 >

• neden bu kadar zor ki herifler uğrasmadan kızlar ayağına geliyor. zevk için çıkıyorlar. benim ise sevdiğim kızla çıkma ihtimalim %0.

bazen soruyorum kendime doğarken yanlış birşeymi yaptık bazıları uğraşmadan istediklerini elde edebiliyorken biz ugraşsakda elde edemiyoruz.
  • İnşallah 1-2 haftalık bir heves olmaz ve istediğine ulaşırsın...
  • Aynen yüzüm sivilce dolu(sadece alnım) sevdığım kzla çıkma olaslğı %0. Bazen diyorum babam keşke dsarı boşalsayms die ama sosyal brym . Arkadaslrm sver bni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

İnşallah 1-2 haftalık bir heves olmaz ve istediğine ulaşırsın...
    Kaç yaşındasın ona göre yardımcı olabilirim sana

Dostum biraz ayrıntı olacak ama yardımımı istiyorsan ...

Hangi ilde yasıyorsun ?

Aylık kac tl harclık alıyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 8 Aralık 2010; 13:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Hangi ilde yasıyorsun ?

Alıntıları Göster
    derslerine çalış yeter.hayat beğenilmekten ibaret değil.
  • quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

Alıntıları Göster
    üzülmeye değmez ki daha yaşın çok genç, yarın ergenlikten çıktıktan sonra sivilcelerinden eser kalmayacak.
    Allah sana uzun ömürler versin, zaman içersinde öyle kızlar çıkacakki karşına ilk aşkın papucunu dama attıracak cinsten bile olabilir?
    senin yaşadığın bu olumsuz durumu birçok genç kardeşimiz yaşıyor bu son derece normal bir durumdur.

yarın büyük adam olduğunda bu yaşadığın günleri hatırlayıp ta gülüp geçersin...

benim gibi......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me
    İnşallah 1-2 haftalık bir heves olmaz ve istediğine ulaşırsın...

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domainci_

üzülmeye değmez ki daha yaşın çok genç, yarın ergenlikten çıktıktan sonra sivilcelerinden eser kalmayacak.
    Allah sana uzun ömürler versin, zaman içersinde öyle kızlar çıkacakki karşına ilk aşkın papucunu dama attıracak cinsten bile olabilir?
    senin yaşadığın bu olumsuz durumu birçok genç kardeşimiz yaşıyor bu son derece normal bir durumdur.

yarın büyük adam olduğunda bu yaşadığın günleri hatırlayıp ta gülüp geçersin...

benim gibi......

Alıntıları Göster
    Büyüyünce geçer o sivilceler.Kızı bence boşver zaten o tür kızlar sadece apaçi,serseri tipli çocuklarla gezer.Önüne bundan daha büyük fırsatlar çıkacağına inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

derslerine çalış yeter.hayat beğenilmekten ibaret değil.

Alıntıları Göster
    yaşım 17

durumum derslerimide etkiliyor sürekli mutsuz geziyorum. bakıyorum bazı arkadaslara heriflerin etrafı kız dolu dersleride çok iyi heriflerin dertleri yokki huzur desen var sadece ders çalısmak kalıyo.

ben ders çalısırken aklımdaki tek düsünce ' istediğimi elde edemiyeceksem neden yaşıyorum ki '
  • quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

Dolandırıcılar foruma basmış
    hedef kitle:> liseliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 8 Aralık 2010; 13:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

..

Mesajını düzeltir misin yoksa fena sövücem sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 8 Aralık 2010; 14:03:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

hedef kitler liseliler

Ne sövme meraklısınız şaka yaptık düzeltmiyorum söv bişi olmaz şikayette etmicem,cevapta vermicem

Ekleme:Konuyu açan arkadaş,bence biraz yanlış yoldan gidiyorsun,tabi yaptıkların hiçbirşey yapmamaktan daha iyi ama fazla fiziksel özelliklere takılmışsın,önce içini güzelleştir(şuan çirkin demiyorum),içindeki nefret,kıskançlık,özenmek gibi hislerden kurtul,nasıl göründüğüne(sanıldığına) değil nasıl olduğunla ilgilen,çünkü kendini en iyi sen bilirsin,kısacası milleti pek takma kendin ol,sakin ol;)Ayrıca Hedef koymaktan daha çok anı hisset yaşa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 8 Aralık 2010; 14:30:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

hedef kitler liseliler

Ne sövme meraklısınız şaka yaptık düzeltmiyorum söv bişi olmaz şikayette etmicem,cevapta vermicem

Ekleme:Konuyu açan arkadaş,bence biraz yanlış yoldan gidiyorsun,tabi yaptıkların hiçbirşey yapmamaktan daha iyi ama fazla fiziksel özelliklere takılmışsın,önce içini güzelleştir(şuan çirkin demiyorum),içindeki nefret,kıskançlık,özenmek gibi hislerden kurtul,nasıl göründüğüne(sanıldığına) değil nasıl olduğunla ilgilen,çünkü kendini en iyi sen bilirsin,kısacası milleti pek takma kendin ol,sakin ol;)Ayrıca Hedef koymaktan daha çok anı hisset yaşa....

Alıntıları Göster
    ders olayında gaza nası getirebiliyoruz kendimizi benmde 1 hafta sonra calculus sınavım var ilk notum 04

• quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

haftalık 20 okuldan yemek yiyorum günde 4 lira gerekli ihtiyaçlara gidiyo zaten pek fazla bisey yapma sansım yok (aile durumu pek iyi değil ) izmirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz_abdal

quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

haftalık 20 okuldan yemek yiyorum günde 4 lira gerekli ihtiyaçlara gidiyo zaten pek fazla bisey yapma sansım yok (aile durumu pek iyi değil ) izmirdeyim

Alıntıları Göster
    arkadaslar hergün 1 litre pınar yağlı süt içiyordum yüzümde baya bi çok sivilce çıkmıstı dün yatarken elma sirkesi sürdüm bugün baya bi inmiş sivilceler. sivilcesi olan elma sirkesini bi denesin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz_abdal

quote:

Hangi ilde yasıyorsun ?

Alıntıları Göster
    Kendine güven, gerçeklerle yüzleşmeyi göze al ve değişmekten korkma. Ben 50 senedir böyleyim asla şunumu bunumu değiştirmem deme. Emin ol hafif bi saç modeliyle ve biraz şık kıyafetle, yürüyüşünü değiştirerek eskiden 100 kızdan 10unu etkiliyosan şimdi 20-30unun ilgisini çekebilirsin. Ben uygulamıyorum orası ayrı

Yaşın daha gençmiş bence bu yaşlarda dert etme daha vücudun tam gelişmedi. Sen daha lisede bebek kıvamındasın (liseyi bitirince daha iyi anlarsın zaten) Boyun gatet iyi fazla kilo alma derim. Bi üniversiteye falan başla yada iş hayatına atıl zaten amaan o sümüklülerde kızmıymış meğerse ne kızlar varmış dersin. Ha ben illa lisede kız ayarlıycam diyosan apaçi gibi dolaş liseli kızların hepsi apaçi ve serseri sever duygusal adam sevmezler.

Benden sana ve küçüklere öneriydi..

Merak etme üniversiteye gidersen zaten sen istemesende kızlar sana yazar sana verirler (gönüllerini)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 8 Aralık 2010; 17:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Kendine güven, gerçeklerle yüzleşmeyi göze al ve değişmekten korkma. Ben 50 senedir böyleyim asla şunumu bunumu değiştirmem deme. Emin ol hafif bi saç modeliyle ve biraz şık kıyafetle, yürüyüşünü değiştirerek eskiden 100 kızdan 10unu etkiliyosan şimdi 20-30unun ilgisini çekebilirsin. Ben uygulamıyorum orası ayrı

Yaşın daha gençmiş bence bu yaşlarda dert etme daha vücudun tam gelişmedi. Sen daha lisede bebek kıvamındasın (liseyi bitirince daha iyi anlarsın zaten) Boyun gatet iyi fazla kilo alma derim. Bi üniversiteye falan başla yada iş hayatına atıl zaten amaan o sümüklülerde kızmıymış meğerse ne kızlar varmış dersin. Ha ben illa lisede kız ayarlıycam diyosan apaçi gibi dolaş liseli kızların hepsi apaçi ve serseri sever duygusal adam sevmezler.

Benden sana ve küçüklere öneriydi..

Merak etme üniversiteye gidersen zaten sen istemesende kızlar sana yazar sana verirler (gönüllerini)

Alıntıları Göster
    o değilde harbiden kızlarla aranı nası iyi tutcan biliyomusn direk yavşak ça konuşucaksın yani iltfatlar felan sonrasında sözünü esirgeme abicm hoşlanıyosan direk ya ben senden hoşlandım galbia felan yapıcaksn.... harbiden benm gözüm yeni açıldı üniye gidiyoz ya şansımı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

o değilde harbiden kızlarla aranı nası iyi tutcan biliyomusn direk yavşak ça konuşucaksın yani iltfatlar felan sonrasında sözünü esirgeme abicm hoşlanıyosan direk ya ben senden hoşlandım galbia felan yapıcaksn.... harbiden benm gözüm yeni açıldı üniye gidiyoz ya şansımı ...

Cesaret zaten en başta gelir. Hiçbir kız pısırık adam sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Cesaret zaten en başta gelir. Hiçbir kız pısırık adam sevmez.

Alıntıları Göster
    Sokakta serseri,evde beyfendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.