Herkese merhaba, bir Türk vatandaşı erkek olarak, on bir gün önce 26 yaşıma girdim. 18 yaşından itibaren Türkiye'de remi olarak sigortalı çalışabilme imkanım var. İş hayatım: Meslek: Yok Referans: Yok İş tecrübesi: 3 ay (Cv'ye yazılamayacak seviyede, yazın günübirlik işler) Olması gereken: 8 yıl 11 gün Sigorta prim gün sayım: 14 gün (Bir dükkanda göstermelik giriş-çıkış) Olması gereken sigorta prim gün sayım: 2900 gün Devlete olan borcum: 24,824 TL (KYK kredisi ve GSS prim borcu) Özel hayatım: Kız Arkadaş: 8 yıl 11 gündür yok Cinsel Hayat: 8 yıl 11 gündür yok Askerlik: Yaptım Eğitim hayatım: İzmir'de dandik bir Anadolu lisesi sonrası Uşak Üniversitesi Tarih bölümü (Lisans) Sertifika: Yok Yabancı Dil: Yok (A1 veya en fazla A2 İngilizce) Sermaye durumum: 1500 Amerikan Doları 650 Euro 20 Gram Altın 2000 Türk Lirası Hiçbir mal varlığım (Gayrimenkul, motorlu taşıt, arsa vs.) yok Aileden kalacak miras. Yok Peki ben bu günlere nasıl geldim? Kısaca hayat hikayemi anlatmak gerekirse;
Kısaca arkadaşlar, bu yaştan sonra iş ve özel hayatımı toparlayabilmem mucize gibi duruyor. Bu yüzden "En azından Türkiye'nin fakirlerinden olacağıma, gelişmiş bir Avrupa-Batı ülkesinin fakirlerinden olurum daha iyi." düşüncesiyle vasıfsız iş gücü olarak yurt dışına göç etmenin yollarını ve fırsatlarını arayacağım. Okuyup vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Umarım bilgili, vizyonlu ve en önemlisi sizi doğru yönlendirebilen bir aileye denk gelirsiniz. İyi forumlar :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 27 Temmuz 2023; 16:18:8 > |
Bildirim