slm girakonda lvl 63 roguem var parasızlık nedeni ile mastr açamadım 45 k np si war satamadım çarı elimde kaldı lvl de kasamıyordum artık sıkıldım veeeee çarı 59 a düşürücem ardream karakteri olucak.. sizlere danışayım dedim ?
ronarkda 63 master roguem var +7 md +8 cleaver +7 fp set +9 dex takıları war buna karşılık bana girakonda item verirlerse 70 e kasıcam yoksa..59 a düşürceğim arkadaşlar...
yaf bende cok onemlı bısı sandım nıe bu kdar buyutuosunz oyun bu yaa alla allaa
okey düşürüyorum sizden ricam skill param yok eğer ronarkda oynayıpda girakonda itemi olanlar varsa ronarkda item verip girakonda alırım :)
Hayatımın kararı diye konu açıyorsun Önemli bi şey sanıyor herkez giriyor bakıyor Ve 63 charı lv düşürcem andream filan yapıcam diorsun...
- Senin hayatın bu kadar boş mu ? (kusura bakma )
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
Hayatımın kararı diye konu açıyorsun Önemli bi şey sanıyor herkez giriyor bakıyor Ve 63 charı lv düşürcem andream filan yapıcam diorsun...
masterı açık olan ronarktaki charıymış gırakonda 63 lvl roguesi mastersız mış onu düşürüp ardream yapıcakmış
hayatının neresini etkilior bu
Hayatının yanlısını yaparsın ksamaya devam et elbet para bulursun 63 lvl baya idare eder seni yeni serverde
quote:
Orjinalden alıntı: killbill4
Hayatının yanlısını yaparsın ksamaya devam et elbet para bulursun 63 lvl baya idare eder seni yeni serverde
Bencede 59 dan 63 O Kdr Kolay mı Ya O Kdr Emek Bence Dusurme Event Fln Boss Kovala Savaslardan Sonra Gıt Aç Masterını TakıL Derım Ben Nasıl Olsa Açarsın Masterını Takılmaya Devam Et
quote:
Orjinalden alıntı: brszkn
master açıkken ardreame nası girceksin
master ı açamadığı için düşürüo ztn
bence düşürme 63 az mı yaw 61 den sonra exp yarıya düşüo sen ne emekler vermişsindir o chara git sabah akşam glyptodont kas içinden çıkan bezoar ları sat
bence charı bana sat.. ardream takılcaksan ne anlamı warkı.. ardreamda max. lvl 59 her serverde takılrsn ardream.. uygn fıat solersen alrm charı
öss ye girdin mi? benim bildiğim hayatının kararını öss belirler.
SANA ÖNERİM DAHA FAZLA PAPARA YEMEDEN BAŞLIGI DEGİŞTİR^^SAÇMA BAŞLIK OLMUS CUNKU
Bende birisine evlenme teklifi flan etcen sandım hey allahım baya önemli karar iyi düşün insan böyle kararlar vermez her zman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme