Şimdi Ara

Hayatımın kararını veriyorum sizlere danışarak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm girakonda lvl 63 roguem var parasızlık nedeni ile mastr açamadım 45 k np si war satamadım çarı elimde kaldı lvl de kasamıyordum artık sıkıldım veeeee çarı 59 a düşürücem ardream karakteri olucak.. sizlere danışayım dedim ?

ronarkda 63 master roguem var +7 md +8 cleaver +7 fp set +9 dex takıları war buna karşılık bana girakonda item verirlerse 70 e kasıcam yoksa..59 a düşürceğim arkadaşlar...

• yaf bende cok onemlı bısı sandım nıe bu kdar buyutuosunz oyun bu yaa alla allaa
  • okey düşürüyorum sizden ricam skill param yok eğer ronarkda oynayıpda girakonda itemi olanlar varsa ronarkda item verip girakonda alırım :)
  • Hayatımın kararı diye konu açıyorsun
    Önemli bi şey sanıyor herkez giriyor bakıyor
    Ve 63 charı lv düşürcem andream filan yapıcam diorsun...

- Senin hayatın bu kadar boş mu ?
    (kusura bakma )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu

Hayatımın kararı diye konu açıyorsun
    Önemli bi şey sanıyor herkez giriyor bakıyor
    Ve 63 charı lv düşürcem andream filan yapıcam diorsun...

- Senin hayatın bu kadar boş mu ?
    (kusura bakma )

haklısın dostum kusura bakmıyorum başlığı değiştireyimmiki ^^
  • master açıkken ardreame nası girceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

master açıkken ardreame nası girceksin

masterı açık olan ronarktaki charıymış gırakonda 63 lvl roguesi mastersız mış onu düşürüp ardream yapıcakmış
  • hayatının neresini etkilior bu
  • Hayatının yanlısını yaparsın ksamaya devam et elbet para bulursun 63 lvl baya idare eder seni yeni serverde
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

Hayatının yanlısını yaparsın ksamaya devam et elbet para bulursun 63 lvl baya idare eder seni yeni serverde

Bencede 59 dan 63 O Kdr Kolay mı Ya O Kdr Emek Bence Dusurme Event Fln Boss Kovala Savaslardan Sonra Gıt Aç Masterını TakıL Derım Ben Nasıl Olsa Açarsın Masterını Takılmaya Devam Et
  • quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

master açıkken ardreame nası girceksin

master ı açamadığı için düşürüo ztn

bence düşürme 63 az mı yaw 61 den sonra exp yarıya düşüo sen ne emekler vermişsindir o chara git sabah akşam glyptodont kas içinden çıkan bezoar ları sat
  • bence charı bana sat.. ardream takılcaksan ne anlamı warkı.. ardreamda max. lvl 59 her serverde takılrsn ardream.. uygn fıat solersen alrm charı
  • öss ye girdin mi?
    benim bildiğim hayatının kararını öss belirler.
  • SANA ÖNERİM DAHA FAZLA PAPARA YEMEDEN BAŞLIGI DEGİŞTİR^^SAÇMA BAŞLIK OLMUS CUNKU
  • Bende birisine evlenme teklifi flan etcen sandım hey allahım baya önemli karar iyi düşün insan böyle kararlar vermez her zman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.