Özelden devam. |
Hayatımın Kumarını Oynuyorum (İş Meselesi- Devlet vs Özel) (2. sayfa)
-
-
Bu biraz kumar değil gerçekci olmak. Aslen bilgisayar mühendisiyim. 2.5 yıl önce a grubu kadroya atandım. bazı özel sebepler dolayısıyla kamuyu tercih etmiştim. Karşılaştığım haksızlık mobbing'in haddi hesabı yok. 2 ay önce özele döndüm ve hem maddi hem manevi rahata ulaştım.
-
Dostum hem ortam hem kendine daha fazla vakit ayirabilecegin icin ogretmenligi secmelisin. Maas karsiligi haftada sadece 15 saat calisman gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam eve gelince ne yapacagim ki? parasizken ancak tv izlerim sanirim
-
Ozelde kac para maas
şuan 12 küsür 1 sene sonra öğretmenin 1.5 katı olur diye düşünüyorum (ek dersli halinin 1.5 katı)
-
Suan biraz ekdersi olan ogretmen daha fazla aliyor. 1 sene sonra ogretmende zam alacak. Hatta 6 ayda bir aliyor
hocam ek ders alabilirsen ayda maksimum 120tl eder(15x4x38) 9800tl maaşla 12 bin 100 tl eder. Bu kadar ek dersi ancak matematikçiler, bedenciler falan alabiliyor. ben de 1 sene sonra btr olabilirsem alabiliyorum(şans işi biraz). Tabii bu ek dersler tatil dönemlerinde yoklar.
bir tanıdık 1. yılında iş değişti ve 17-18 bin arası yeni yerde başladı. ciddi bir oran.
-
Hocam ne hesapladin anlamadim.ben ogretmenim. Koridor nobetinden haftada 3 ekders. Siniftan 2 ekdes. Kulupten 2 ekders. Benim 22 derskm varken 3bin civari ekders aliyordum. 4 saat dyk ekdersim vardi.
Senin yaptigin isi 35bin verseler yine tercih etmem
Özelde birkac yerde calistim.patron olayi zaten sinir bozucu. Surekli calismak lazim. Calisanlar birbirinin arkasindan konusur. Les gibi ortam.devlette herkes arkadas herkesin kafa rahat. Ortam on numara. Patron yok
hocam ek dersin ücreti 38 tl diye biliyorum, ona göre hesap yaptım. dyk bende yok hocam bilişim öğretmeniyim ben en fazla bilişim kursu açarım o da ekstra cumartesi günümün gitmesi demek. bizim kurs dyk gibi ücretlendirilmiyor.
sınıf ve koridordan gelen gelmesin hocam, ücretli yaparken neler o hocaların neler çektiklerini görüyordum.
patron meselesi göreceli hocam. elbette devlet gibi rahat değilsin ama yazılımcıyı sıkabilen patron yok daha. ortam olarak rahatız yani.
-
Sizde formatorluk var daha iyi. Haftada 18 ekders kafadan
Hocam neler cekiyo hoca koridorda anladim. Tenefuste koridorda duruyorsun sadece. Keske her gun olsa
evet hocam ama onun için ilk şart okulda akıllı tahta olması lazım, atandığım yerde yok. ikinci şart sadece bir bilişim hocasına veriliyor, iki bilişimciyiz.
ek ders 38tl ve her 5 saate 1 saat devlet veriyor değil mi
ben erkek imam hatipte ücretli yapmıştım koridor korkunçtu valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 10 Eylül 2022; 8:9:8 > -
Nasil akilli tahta yok. Oyle bir okul mu kaldi. İlginc
İki teyzem var ve ikiside lise öğretmeni. Biri neredeyse 40 yıllık fizik öğretmeni özel büyük bir okulda. Üniversite sınavına öğrenci hazırlayan ağır toplardan, malum yılların tecrübesi. Bende elektronik mezunu, gömülü sistem yazılımı üzerine çalışıyorum ve aralıkta 2 yılım dolmuş olacak. Teyzemden tam 2 kat fazla maaş alıyorum. Yan haklar ve el üstünde tutulmak cabası.
Yazılım sektörü hoşuna gittiyse devam, diğer sektörlerdeki çalışma şartlarına kıyasla daha iyi olduklarını gözlemledim. Kariyerinde ilerledikçe daha iyi şirketlere girebilirsin ve oralarda çalışma şartları daha da iyi. Homeoffice ve yurt dışındaki bir şirkete uzaktan çalışma da seçenekler arasıa giriyor.
-
Hayırlı olsun
Hem atanıp hem de yazılıma mı devam etseniz acaba? Part time olur evden remote olur? Okulda öğretmenler odasından bile olur diye düşünüyorum.
-
Kesin el ustunde tutuluyorsundur.
Devlette ogretmen maas karsiligi haftada saat calismasi yetiyor. Sen en az 50 60 saat calisiyorsundur
15 saat calismasi yetiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X