Hadi diyelim çok yetenekliydi, anadolu takımının tekini şampiyonluğa oynattı, oyunculardan %100 performans aldı anlarım ama hayatı boyunca hiçbir başarısı olmamış adamı alıp Fenerbahçe gibi bir takımın başına getirip ŞL maçına çıkartıyorsanız o adamdan hiçbir şey olmaz. Aziz Yıldırım kendisine maşa olacak adamları çok iyi seçiyor. Böyle bir başkanla, böyle bir vizyonla, böyle bir TD ile başarı OLMAZ.
Cardozo, Belhanda ve Ardanin peşpeşe golleriyle maç 3-3 bitiyor ve fener umudunu Emirates stadına taşıyor.
taktiği teknik direktör yapmıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: DiCaprio
Cardozo, Belhanda ve Ardanin peşpeşe golleriyle maç 3-3 bitiyor ve fener umudunu Emirates stadına taşıyor.
Adam komik beyler
Yazına aynen katılıyorum ancak başlık bir fail Hayatında büyük takım yönetmemiş adama ŞL'ye gidecek takım emanet İşte artık yönetti, ersunu kovun sonra tekrar alın böylece Hayatında büyük takım yönetmiş adama ŞL'ye gidecek takım emanet başlığını atabilirsin
Anlatmak istediğim büyük takım yönetmiş olması için büyük takım yönetmesi lazım, yönetmeden nasıl olacak bu iş? saçmalık başlığın...
Maç başında Ersun Yanal'ı gösterdi TV. Tam düdükten önce.
Hocanın suratı ilk defa Disneyland e gitmiş çocuk gibiydi.
Kendisi bile inanamadı gibi geldi bana duruma.
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Maç başında Ersun Yanal'ı gösterdi TV. Tam düdükten önce.
Hocanın suratı ilk defa Disneyland e gitmiş çocuk gibiydi.
Kendisi bile inanamadı gibi geldi bana duruma.
zaten futbolcularda inanmıyor ki ona .kendi kendine nekadar oynarsa o kadar oynuyor fenerbahçe.