Şimdi Ara

Hayatında hiç sevgilisi olmayanlar gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
22.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dunyada herkesin bi seveni bi begeneni vardır emin ol.Hep beraber gezdigim 4'lu bi arkadas grubumuz var.2'si benden yakısıklı 1'yle hemen hemen aynıyız.Yakısıklı olanlardan biriyle her hafta baska bir kız arkadasını dersaneden alırız.Digeri ise simdiye kadar saysan 9-10 kızla cıkmıstır ama emin ol oyle bir tip var ki cok kisiyi reddetti guzel kızları hemde.Bende fena sayılmam suanda ugrassam aynı anda 3-4 kızla cıkabilirm ama sonuc ney ? Iki sinemaya gidip yiyisince , cafede bisiler icince noluyo aramızda duygusal bag olmadıktan sonra.Bi kızı seviyorum o da beni seviyo ama gercekten asıgım gel gor ki ben kırıkkaledeyim o eskisehirde 1 yıl oldu tanısalı 5 kez gorustuk.Her an mesajlasıyoruz hergun konusuyoruz ama nafile.Anlıcan onemli olan su kadar kızla cıkmıs olmak degil dogru tercihi zamanında yapmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

quote:

Orjinalden alıntı: Mshome66

quote:

Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Bak ben 19 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı hatta el ele bile tutuşmadım. :) Birini sevmiştim. 3 yıl geçti aradan ama o 3 yılı sen birde bana sor.
    Sonra şu kararı verdim. Artık kızlarla tamamen konuşmuyorum. Hani selam veriyorlar ya onu bile kestim. Şu andada çok kafam yerinde. Artık umrumda bile değiller.

Hocam, bir kere hayal kırıklığına uğradın diye sen ne yapmışsın yahu. Üzüldüm

ben çok ama gerçekten çok sevmiştim kardeş
    ama bu bana hayatta zarar vermeye başladı. kızlarla bitek selamım olurdu artık bütün kızlar bana onu hatırlatıyor. şu anda hiç bir bayanla konuşmuyorum. zaten bütün kardeşlerimde erkek :)
    saçma gelebilir size ama böyle işte ne yapıyım. ha pişmanmıyım? inanın asla. ben 19 yıldır böyleyim böylede giderim sorun yok

• ne var benim de olmadı gayet de memnunum
  • lise sondasın vekız arkadasın yok..ben liseyi bitireli yıllar oldu.. hala kimse yok..bu kafayla daha cok beklerim..ama cok da umrumda değil..
  • Bkz:/Forumu arkadaşlık sitesi sanmak
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26671170/tm.htm

iki konu olmasın burdan devam edin!
  • çıkma denemez.ilginç bi şey oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

aöf 1.sınıf öğrenciyim.güvenliik elemanıyım.38 yaşındayım.hayatımda bir kadına en çok yakınlaştığım an amcaoğlunun düğününde beraber halay çektiğimiz nuran teyzeyle olan yakınlaşmaydı.

Yahu Hani Ahkâm Kesmek Gibi Olmasında Yaş 38 ve Durum Anlattığın Gibiyse İşler Karışık Demektir,Hani Ne Bileyim...
  • bekarlık sultanlıktır diyorum ve tartışma başlatmak istiyorum
  • .. Ne yazmışsın öyle ya içm burkuldu. Şu yazdıklarını bir kenara at, hayata yeniden başlamaya bak.
    Artı
    Her insanın bir yıldız dönemi vardır. O dönemde herşey istediği gibi gider. Ama sönmesizde uzun sürmez. Buna inanmak senin elinde tabi ama ben inanıyorum. Çocuk yaşta bu dönemi yaşamaman ilerde yaşaman çok daha iyi. Şimdi bu dediklerin için ne kadar üzülsende bir gün bakıcaksınki beğendiğin birçok kız seninle ilgileniyor olacak. Bu dönemi kendinde başlatabilirsin.
    Dediklerim sana saçma gelebilir ilk okuduğunda ama emin ol şu yazıcaklarımı adım adım yap faydasını görürsün.
    Öncelikle çok iyi olduğun bir konu üzerinde ilerle sadece. Spor olur, Teknoloji olur, vs vs.. Yani çok iyi bildiğin konuya hakim olduğun bir dal bul kendine bununla kendine güvenin yerine gelsin.
    Bu adımdan sonra beğendiğin kızlarla hiç takmıyormuş gibi konuşmaya başla. Bir yol bul yani konuşma fırsatı mutlak bulunur. Sonrası zaten iplik söküğü gibi gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

lise sondasın vekız arkadasın yok..ben liseyi bitireli yıllar oldu.. hala kimse yok..bu kafayla daha cok beklerim..ama cok da umrumda değil..

Beni yazmışsın læ

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 11 Mayıs 2009; 23:02:50 >
  • Bu işler tipe felan bakmıyor.Kızlarla önce arkadaş olacan ki sonra sevgili ol.
  • birader tek derdin kız olsun gel benim memlekete istemediğin kadar ayarlıyım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

Bu işler tipe felan bakmıyor.Kızlarla önce arkadaş olacan ki sonra sevgili ol.

denendi
    sonuc=OLUMSUZ REDDEDILDI

baska taktigi olan?
  • 1) Ağzın laf yapıcak.
    2) Tip olcak
    3) Paran olucak
    4) Sosyal statün olucak ki bu dolaylı yoldan 1. seçeneğe bağlanıyor...

Bunlara bakar :) Bende hayatımda bir kızla çıkmadım ama şuan 2 lemdeyim bi yerden sonra topluyor insan :)
  • onun yanında elim ayağıma dolaşıyor ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onu kırmaktan korkuyorum. bunu nasıl yenebilirim ? o sevdiğini çok rahat belli ediyor. ben duygularımı hiç belli edemiyorum. var mı bir çözümü bunun ?
  • Öncelikle rahatla.O duygularını belli ediyor derken ? Sana karşı olanlarımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! SpiDeR ! -- 11 Mayıs 2009; 23:34:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ! SpiDeR !

quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

onun yanında elim ayağıma dolaşıyor ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onu kırmaktan korkuyorum. bunu nasıl yenebilirim ? o sevdiğini çok rahat belli ediyor. ben duygularımı hiç belli edemiyorum. var mı bir çözümü bunun ?

Öncelikle rahatla.O duygularını belli ediyor derken ? Sana karşı olanlarımı ?

evet.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ! SpiDeR !

quote:

onun yanında elim ayağıma dolaşıyor ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onu kırmaktan korkuyorum. bunu nasıl yenebilirim ? o sevdiğini çok rahat belli ediyor. ben duygularımı hiç belli edemiyorum. var mı bir çözümü bunun ?

Öncelikle rahatla.O duygularını belli ediyor derken ? Sana karşı olanlarımı ?

evet.

E o zaman sorun ne neden kasıyosun kendini bu kadar :) Bu el ayağa karışmasında oluşan heyacanı kullanmaya çalış. Saflığına inandırabilirsen kız senin

• bizim lise neydi öyle ya vermeler almalar ben lisede 3 yıl geyik yapmıştım son bir sene çok çalışmıstım öyle geçtim tavsiye derseniz kız olsada olur olmasada ama önemli olan adam gibi bir arkadas olması
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.