Şimdi Ara

Hayatında hiç sevgilisi olmayanlar gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
22.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ! SpiDeR !

quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

quote:

Orjinalden alıntı: ! SpiDeR !

quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

onun yanında elim ayağıma dolaşıyor ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum onu kırmaktan korkuyorum. bunu nasıl yenebilirim ? o sevdiğini çok rahat belli ediyor. ben duygularımı hiç belli edemiyorum. var mı bir çözümü bunun ?

Öncelikle rahatla.O duygularını belli ediyor derken ? Sana karşı olanlarımı ?

evet.

E o zaman sorun ne neden kasıyosun kendini bu kadar :) Bu el ayağa karışmasında oluşan heyacanı kullanmaya çalış. Saflığına inandırabilirsen kız senin

sağol öneri için.

• quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

MUJİM banlanmış yeni görüyom

Konuya ilişkin olarak,

Bugün RemouteShoulder aklıma girdi heralde benim bitane olucak yarın.
    Babamın sözü aklıma geldi.''Birşeyleri kazanabilmek için,birşeylerden vazgeçmek zorundasın.''
  • quote:

Orjinalden alıntı: xıvcax

Kızlardan uzaklaşmak fazla iyi değil.. Yanlış yönlere kayabilir insan
    Benimde hiç olmadı.. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum.. 18e gireceğim ekimde..
    Dışarda kol gezen abazalar varkende takıp kızı koluna gezmenin yanlış hatta cürretkar olduğunu düşünüyorum..
    Biri sen yanındayken kıza laf atar zor durumda kalırsın kafa göz girişmek farz olur felan..
    Ne gerek var bu yaşta bu heyecana..
    Herkesin görüşü farklı benimki de bu..

Yanlış olmuş Yanlış yönlere gayabilir insan olmalıymış

• quote:

Orjinalden alıntı: ConyStyle

Evet beyler lise 3 e geçtim kazık kadar adam oldum ama hiç sevgilim olmadı hayatta

Çok sevdim oda sevdi ikimizde yıllar boyu açılamadık

Ben sevdim sevilmedim bir çok kez

Artık reddedilmek daha az koymaya başladı çünkü hayat bunlarla geçti

Çirkin değilim hafif sarışın ela gözlüyüm ama bi kız bana gönlünü vermedi hava atmak amaçlı değil

Hiç bi kıza açılamadım

Benim peşimden koşan ise 14 yaşında çocuk görünümlü kızlar
    yada msn abazaları çok uzaklarda oturanlar

Bir çok kız tarafından beyenilmeme rağmen olmadı piyasaya çıkamadım

Gelip geçen arkadaşlarım bana hayata annesiz çıktıgım 10 yıldır kız bulamadılar

Sonuçları

1-Duygusuzluk yanlızlık

2-Heyecan bitmesi bazen msn ye girmek için neden kalmıyo

3-Kendini online oyunlara vererek yeniden mutlu olmaya çalışma

4-Şu anda kızları anlayamıyorum çok yabancılar

5-Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Getirdiği kompleks

msn ye aşqummm yazanlara sinir olmaya başladım

NEDEN

neden beni şişko çirkin kızlar beyeniyo
    neden beni köylüler beyeniyo
    neden benimde eli yüzü düzgün beni sevebilicek bi kız çıkmıyo
    neden yaşı küçükler bana asılıyo
    neden sümüklüler beni buluyo

NASIL

nasıl en güzel kızlarla en salak erkekler çıkıyo
    nasıl %54 kız %46 erkek toplumunda bana kız kalmıyo

aynı ben

• lise 4e geçtim. aynen. hiç sevgilim olmadı. sonuç: stressizim kafam sakin. olsa kötü mü olurdu? hayır. ama ben böyle iyiyim genede.
  • NEDEN

neden beni şişko çirkin kızlar beyeniyo
    neden beni köylüler beyeniyo
    neden benimde eli yüzü düzgün beni sevebilicek bi kız çıkmıyo
    neden yaşı küçükler bana asılıyo
    neden sümüklüler beni buluyo

arkdaşım sen bu nedenlerle bişiy yapamazsın. dışa değil biraz içe önem verin gönül güzelliğine oke.
  • lise 2 deyim hiç sevgilim olmadı..
    biraz olsun istiyorum kendimi yanlız hissediyorum ama bi yandan da çok saçma buluyorum..

ve etrafımdaki sevgili olanları görünce hiç özenmiyorum çünkü habire kavga ediyorlar.. habire ayrılıyorlar.. ne işime yarıcak ayrılcaksam.. bide sevgilin biraz küçük olmalı kadınlar çabuk yaşlanır :D nihahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 13 Mayıs 2009; 13:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUJİM™

Beni AnLatıyor :)
  • ama pamela anderson gibi olmalı
  • bir de şu var sevgiliniz ile güzel bir ilişkiniz vardır ortada sebep yokken ayrılırsınız kıza sorarsınız niye ayrılıyoruz sıkıldım der ee sikilacaktin neden sevdin neden teklif ettin veya teklifimi kabul ettin
  • kızarkadaşı kavramını hangi anlamda kullandıgınla ilgilidir biriyle görüş alışverişi yapmak başka gönül alışverişi yapmak başka ben şahsen direk evlenmekten yanayım diger türlüsü mide buandırıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Kız arkadaş şart değildir zamanı geldimi evleneceksiniz zaten siz kariyerinizi şekillendirin önce bunu bir abiniz olarak söylüyorum. İlerde iyi bir işiniz oldumu en kralıyla evlenirsiniz.

Hayatında hiç sevgilisi olmayanlar gelsin

Kızlar böyledir. Lise'de felan en serserisiyle takılırlar, evlenecekleri zaman en paralısını isterler.

Gecekondudan gelmiştir, 600.000 TL'lik evleri beğenmez. 3 gündür açtır, havyar ister.

İett'de sürünmüştür, Jip ister.

Vs. vs.

Sevgi vs. tabiki var, ama onu bulmak artık çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

bir de şu var sevgiliniz ile güzel bir ilişkiniz vardır ortada sebep yokken ayrılırsınız kıza sorarsınız niye ayrılıyoruz sıkıldım der ee sikilacaktin neden sevdin neden teklif ettin veya teklifimi kabul ettin

evet şu sıkılma olayına bi anlam veremiyorum. derdini anlatamıyor sıkıldım ben. takacaksın yüzüğü, vereceksin bebeği eline. sıkıl bakalım şimdi.

bu arada sevgiliniz olmasa bile kızlarla muhabbet edin bol bol. hiç yoktan kibarlaştırıyor insanı. kelimeleri düşünüp söyleyin. her kelimenin altında bi bit yeniği aranıyor nerdeyse. utanmayın, sıkılmayın, rahat davranın

onlar bize, bizde onlara muhtacız sonuçta.

• benim ne lisede ne üniversitede kız arkadaşım olmadı. üni den sonra dünyaya bakışım değişti. bir açıldım pir açıldım.

birde yaşlandıkça tipimizde düzeldi işler açıldı. şimdi her türlü ihtiyacımı karşılayan kız arkadaşlarım var

dert etmeyin ilerde olur
  • Okuyom ben ya ne kızı
  • EkleBende lise 2ye baslicam ama kız meselelerinde ne tıkırtı vaar ne sıgırtı var gidiyan soğuyu yiyan geçip gidiyan evine
  • Apaçi ol veya emo ol gerisi gelir. Kızlar düzgün karakterli insanlara bakmıyor artık ne yazık ki.. Bende kaşarlara bakmıyorum mesela böyle bir çelişki.. Apaçi olman lazım ancak o zaman olur.. Ona da sevgili denmez hava olsun diye takılmak denir. İnsanın birazda içinin güzel olması her zaman iyidir. Güzellik falan hikaye. Bunlar geçici şeylerdir. Güzel diye bir yerleri çok kalkmış kız var. Eteğini kısaltır, saçlarını açar erkeklerin kucağından, kucağına gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farrabi

abaza

yazık sana kişiliksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

bir de şu var sevgiliniz ile güzel bir ilişkiniz vardır ortada sebep yokken ayrılırsınız kıza sorarsınız niye ayrılıyoruz sıkıldım der ee sikilacaktin neden sevdin neden teklif ettin veya teklifimi kabul ettin

evet şu sıkılma olayına bi anlam veremiyorum. derdini anlatamıyor sıkıldım ben. takacaksın yüzüğü, vereceksin bebeği eline. sıkıl bakalım şimdi.

bu arada sevgiliniz olmasa bile kızlarla muhabbet edin bol bol. hiç yoktan kibarlaştırıyor insanı. kelimeleri düşünüp söyleyin. her kelimenin altında bi bit yeniği aranıyor nerdeyse. utanmayın, sıkılmayın, rahat davranın

onlar bize, bizde onlara muhtacız sonuçta.

tecavüz et o senin peşinden koşşun

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Apaçi ol veya emo ol gerisi gelir. Kızlar düzgün karakterli insanlara bakmıyor artık ne yazık ki.. Bende kaşarlara bakmıyorum mesela böyle bir çelişki.. Apaçi olman lazım ancak o zaman olur.. Ona da sevgili denmez hava olsun diye takılmak denir. İnsanın birazda içinin güzel olması her zaman iyidir. Güzellik falan hikaye. Bunlar geçici şeylerdir. Güzel diye bir yerleri çok kalkmış kız var. Eteğini kısaltır, saçlarını açar erkeklerin kucağından, kucağına gider..

Asıl iç güzellik falan hikaye.

Kim bir kızla "Ay senin için çok temiz" diyerek bir ilişkiye başlar?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.