Şimdi Ara

Hayatında hiç sevgilisi olmayanlar gelsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
22.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de farklı bir görüş açım var bu konuda. Teklif edenler oldu fakat hepsini reddettim. Hayatım boyunca hiçbir uğraşa girmedim sevgili bulmak için. Sonra büyüklerin sözüyle bir deneyelim dedim ve biri ile yakınlaştım, fakat kızın çok şımarık ve çocuk olması nedeniyle kısa bile sürmedi. Bu olaydan sonra birkaç zevk için boşa sorumluluk almayı gereksiz gördüm ve tek başıma hayatımı sürdürmeye karar verdim.

İnsan kendisine bakamazken, başka birinin sorumluluğunu ne diye alır hep hayret ederim. Pire için yorgan yakmak terimi bu duruma gayet uyumlu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mshome66

quote:

Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Bak ben 19 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı hatta el ele bile tutuşmadım. :) Birini sevmiştim. 3 yıl geçti aradan ama o 3 yılı sen birde bana sor.
    Sonra şu kararı verdim. Artık kızlarla tamamen konuşmuyorum. Hani selam veriyorlar ya onu bile kestim. Şu andada çok kafam yerinde. Artık umrumda bile değiller.

Haklısın .Sevdikte noldu.Benim de karı kız milleti umrumda değil.
  • nasıl en güzel kızlarla en salak erkekler çıkıyo

bunu bende çözemedim elin krosu&apaçisiyle sevgili oluyorlar :D
  • Benim gibi Gerçekten Yaşadığınızı hayatta yanlış bir şey yaptığınızda geri alamadığınızı 16 yaşında öğrenirseniz Sevgiliniz olsa ne yazar.

4 kızla çıktım fakat Bi fark yok şuan sevgilimde yok

7. sınıftan sonra zaten Asosyallik tavan yaptı iyice düştü insanlarla muhabbetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 1 Ekim 2009; 18:47:13 >
  • benimde bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Evet belki güzel olabilirdi ama ne o imkan ne de o kadar zamanım var. Ailem otobüs paramla yemek paramı veriyor zaten Durumlar bu zamanlar sıkışık. Birde bunun üstüne evdekilerden kız arkadaşımla yemek için harçlık isteyemem. Zaten kızlarla dolaşmak için biraz para gerekiyor. Zamanımda yok. Lise 2 deyim ve dersler bastırmaya başladı. Günde onlarca mesaj çekmeye hiç zamanım yok. Dersime çalışıyorum ve kitap okuyorum. Bir kızla blimsel, siyasal, toplumsal tartışmaya girmek zor biraz. Geneli kendini geliştirmemiş tek planı yarın sevgilim bana ne süpriz yapacak diyen tipler Ve eğer bir ilişkiye başlarsam uzun soluklu bir ilişki olmayacak ve ayrılacağız.(Ayrılma nednlerimi söyledim)Bu yüzden bir ilişki yaşayıp bitmesi yerine hiç başlamamış olması daha iyi. En azından kendimi avutabilirim. Tipimde öyle ahım şahım değil. Onun yerine kendimi ulaşılmaz biri olarak göstermeye çalışıyorum. Kibar, nazik ama hiç bir kadına ilgi göstermeyen biri. Belki bir gün param olur ve bolca vaktim olur işte o zaman bende hayatıma birinin girmesine izin vereceğim.

• offfofff
  • Hala yok anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

nasıl en güzel kızlarla en salak erkekler çıkıyo

bunu bende çözemedim elin krosu&apaçisiyle sevgili oluyorlar :D

kızlar serseri çoçuklardan hoşlanıyor,bunların serseri olması her yerde laf söylemesi onlara koruyucu güclü hani her yerde sözü geçen anlamında sıfatlar takmalarına sebeb oluyor,bu kalıtsal bir çeşit gen aslında eskiden penis uzunluğuna ve erkeğin güçlülüğüne bakılırdı evlenilirken ordan kalma herhalde bu kızlardaki serserilere bakma durumu,kızların suskun kendi halinde çoçukları sevmesi çok zordur yani böyle çoçukları seven kız oranları çok azdır hepsi genelde ,yaramaz heryerde olur olmadık konuşan,her boka maydonoz çoçukları severler,anlatabildim mi bilmiyorum,biraz serseri olursanız sizde sevgili bulursunuz ama giyim ve kendine bakım en başta gelir ha birde zayıf olacaksınız hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 4 Ağustos 2010; 12:36:19 >

• allaha şükür 17 yaşındayım 1 kişiyle çıktım Halâ çıkıyorum darısı başınıza
  • Benim de bir kere bir kız arkadaşım oldu ama uzun süreliydi fakat 2 kez görüştük yüz yüze.. Onun haricinde ise hep tel ve netten. Yani pekte iyi bir ilişki değildi. Bir de bir kızı 5 yıl boyunca düşündüm, inanabiliyor musunuz? Ama en sonunda buldum onu lakin beni sevmiyordu. Arkadaş olarak görüyordu. Neyse yeni sayfalar açmaya çalışıyorum ama her seferinde şanşızlığım önüme engel oluyor. Bir kızdan gerçekten çok hoşlandım ama ortadan kaybolu verdi.. kendisine ulaşabilmemi tek bir kişi sağlayabilir fakat onunla da her zaman görüşemiyorum.. Son bir kez görüşebilirsem eğer kızla muhabbete gireceğim. Bu kızı da yaklaşık 2 yıldır düşünüyordum ama açılmakta çok çok çok çok çok geç kaldım :( Hep hata bende. Bence kız arkadaşınız olmuyorsa, tipten, paradan, zamandan falan filandan değil, sizden kaynaklı! Amaç nedir biliyor musunuz? ; Doğru kızı bulmanız ve doğru zamanlarda vakit kaybetmeden hamlenizi yapmanız önemlidir. Bunu çok iyi anladım.

Hatalıyım ve şu anda kız arkadaşım yok. Moral bozuk, keyifsiz anlar yaşıyorum sürekli bir kızı düşündüğümden dolayı..

• Senin yaşın daha küçük ben 27 yaşındayım okadar kızla konuşmaya çalıştım bazılarını teklif ettim ama hiç sevgilim olmadı aşık olduklarım oldu ama hep Red cevabı aldım bence ben 40 yaşımdan sonra izdivac programi atvde Evlendirme programına katılsam anca sevgili bulurum ümidim var ama ümidim azaldı sevgili bulma da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydinalp -- 18 Aralık 2012; 1:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.