Şimdi Ara

Hayatında hiç sevgilisi olmayanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
22.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler lise 3 e geçtim kazık kadar adam oldum ama hiç sevgilim olmadı hayatta

Çok sevdim oda sevdi ikimizde yıllar boyu açılamadık

Ben sevdim sevilmedim bir çok kez

Artık reddedilmek daha az koymaya başladı çünkü hayat bunlarla geçti

Çirkin değilim hafif sarışın ela gözlüyüm ama bi kız bana gönlünü vermedi hava atmak amaçlı değil

Hiç bi kıza açılamadım

Benim peşimden koşan ise 14 yaşında çocuk görünümlü kızlar
    yada msn abazaları çok uzaklarda oturanlar

Bir çok kız tarafından beyenilmeme rağmen olmadı piyasaya çıkamadım

Gelip geçen arkadaşlarım bana hayata annesiz çıktıgım 10 yıldır kız bulamadılar

Sonuçları

1-Duygusuzluk yanlızlık

2-Heyecan bitmesi bazen msn ye girmek için neden kalmıyo

3-Kendini online oyunlara vererek yeniden mutlu olmaya çalışma

4-Şu anda kızları anlayamıyorum çok yabancılar

5-Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Getirdiği kompleks

msn ye aşqummm yazanlara sinir olmaya başladım

NEDEN

neden beni şişko çirkin kızlar beyeniyo
    neden beni köylüler beyeniyo
    neden benimde eli yüzü düzgün beni sevebilicek bi kız çıkmıyo
    neden yaşı küçükler bana asılıyo
    neden sümüklüler beni buluyo

NASIL

nasıl en güzel kızlarla en salak erkekler çıkıyo
    nasıl %54 kız %46 erkek toplumunda bana kız kalmıyo

• Kızlardan uzaklaşmak fazla iyi değil.. Yanlış yönlere kayabilir insan
    Benimde hiç olmadı.. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum.. 18e gireceğim ekimde..
    Dışarda kol gezen abazalar varkende takıp kızı koluna gezmenin yanlış hatta cürretkar olduğunu düşünüyorum..
    Biri sen yanındayken kıza laf atar zor durumda kalırsın kafa göz girişmek farz olur felan..
    Ne gerek var bu yaşta bu heyecana..
    Herkesin görüşü farklı benimki de bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 22 Temmuz 2008; 6:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Sen ümitsiz vakasın, kafan da doluysa liriğe ver kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43457567878756

Sen ümitsiz vakasın, kafan da doluysa liriğe ver kendini.

Alıntıları Göster
    Etrafda var pahalı kaşarlar
    Onlar delik cebimi çok aşarlar
    Her ay yeni erkek malafata basarlar
    Aşkı yalan onlar karpuz açarlar
    Onlar zenginlerle hep yaşarlar

dandirikumpas bi lyrick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConyStyle -- 22 Temmuz 2008; 6:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyStyle

Etrafda var pahalı kaşarlar
    Onlar delik cebimi çok aşarlar
    Her ay yeni erkek malafata basarlar
    Aşkı yalan onlar karpuz açarlar
    Onlar zenginlerle hep yaşarlar

dandirikumpas bi lyrick

Alıntıları Göster
    Yapış dudağına olay bitsin

Ekleme : Olacaklardan sen sorumlusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 22 Temmuz 2008; 8:47:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire_Boy_42

Yapış dudağına olay bitsin

Ekleme : Olacaklardan sen sorumlusun

Alıntıları Göster
    Sana Viking Arap Sabunu'nu tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata Kan

Sana Viking Arap Sabunu'nu tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ahh hocam aahhh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Point Guard

Ahh hocam aahhh.

Alıntıları Göster
    önce ruhunu satmalasın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

önce ruhunu satmalasın !

Alıntıları Göster
    neden beni köylüler beyeniyo --- sen köylü kızlarına kurban ol emiiii.valla eli ayağı düzgün, güzel birr kız bulursam evlenme ihtimalim yüzde99.Bundanda adım gibi eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

neden beni köylüler beyeniyo --- sen köylü kızlarına kurban ol emiiii.valla eli ayağı düzgün, güzel birr kız bulursam evlenme ihtimalim yüzde99.Bundanda adım gibi eminim

Alıntıları Göster
    Raadol sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 17 Kasım 2010; 15:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ata326

Raadol sen...

Alıntıları Göster
    Lise 4'e geçtim. Hiç Sevgilim olmadı İşim olmaz aşkla karı kızla

• quote:

Orijinalden alıntı: xıvcax

Kızlardan uzaklaşmak fazla iyi değil.. Yanlış yönlere kayabilir insan
    Benimde hiç olmadı.. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum.. 18e gireceğim ekimde..
    Dışarda kol gezen abazalar varkende takıp kızı koluna gezmenin yanlış hatta cürretkar olduğunu düşünüyorum..
    Biri sen yanındayken kıza laf atar zor durumda kalırsın kafa göz girişmek farz olur felan..
    Ne gerek var bu yaşta bu heyecana..
    Herkesin görüşü farklı benimki de bu..
    çok basit bi formul var

açılcaksın...kız sana o gözle bakmıyosa bile gülle mülle o gözle bakmasını sağlıcaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

çok basit bi formul var

açılcaksın...kız sana o gözle bakmıyosa bile gülle mülle o gözle bakmasını sağlıcaksın...

Alıntıları Göster
    quote:

Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Bak ben 19 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı hatta el ele bile tutuşmadım. :) Birini sevmiştim. 3 yıl geçti aradan ama o 3 yılı sen birde bana sor.
    Sonra şu kararı verdim. Artık kızlarla tamamen konuşmuyorum. Hani selam veriyorlar ya onu bile kestim. Şu andada çok kafam yerinde. Artık umrumda bile değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mshome66

quote:

Artık kendimi başarısız erkek gibi hissediyorum ömür billah evde kalıcam gibi bi his var ve hiç sevgilim olmıcak ve parayla ihtiyaçlarımı artık vede hep yanlız olucam

Bak ben 19 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı hatta el ele bile tutuşmadım. :) Birini sevmiştim. 3 yıl geçti aradan ama o 3 yılı sen birde bana sor.
    Sonra şu kararı verdim. Artık kızlarla tamamen konuşmuyorum. Hani selam veriyorlar ya onu bile kestim. Şu andada çok kafam yerinde. Artık umrumda bile değiller.

Alıntıları Göster
    aöf 1.sınıf öğrenciyim.güvenliik elemanıyım.38 yaşındayım.hayatımda bir kadına en çok yakınlaştığım an amcaoğlunun düğününde beraber halay çektiğimiz nuran teyzeyle olan yakınlaşmaydı.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mshome66

quote:

Hocam, bir kere hayal kırıklığına uğradın diye sen ne yapmışsın yahu. Üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 19 Nisan 2009; 0:33:14 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende şimdiye bir kız ile çıkmadım. utangaç değilim, tipim normal biraz kilo var belkide sebep odur.. kilo vermek için uğraşıyorum yavaştan vermeye başladım eğer verdiğimde de tepki alamazsam hiç üzülmem şahsen. alıştım artık böyle devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: keltikfrost

aöf 1.sınıf öğrenciyim.güvenliik elemanıyım.38 yaşındayım.hayatımda bir kadına en çok yakınlaştığım an amcaoğlunun düğününde beraber halay çektiğimiz nuran teyzeyle olan yakınlaşmaydı.

Alıntıları Göster
    abaza
  • Sevgili derken çıkmak mı aşk mı acaba demek istedin Çıktıgım kızlar çok olmuştur ama adam gibi aşık oldugum 1 kız var dı oda bize bakmadı. nalet dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4LiveForeveR

Sevgili derken çıkmak mı aşk mı acaba demek istedin Çıktıgım kızlar çok olmuştur ama adam gibi aşık oldugum 1 kız var dı oda bize bakmadı. nalet dünya
    balta tayfa :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.