Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

quote:

Orijinalden alıntı: ancev

alın size video doldurun donlara bu arada cocuklar ızlemesın ılerıde psıkolojık rahatsızlık yasarsınız ızledıkten sonra abdest almayı unutmayın .

http://www.youtube.com/watch?v=t_HYw3195Q0&feature=related

Şuna bakamadım izleyen varsa ne oldugunu anlatabilirmi

Evet bak tırstım şimdi..!
    Biri anlatsın...!

İzleyen yok mu yaa

• [Deleted by Admins]
  • beyler yakınınız da silah olunca gelmiyolarmış. Ben 1 kutu detan böcek kıran 1 kutu da sinekkıran yanıbaşımda uyuyorum. Yaz gecelerini zindan ediyorum bunlara geçen iyi kötü çirkini izledim boğazlarına geçirttirdim ipi sinekkıranla vurdum ipilerini ama yine de mefta oldular
  • Aynı evrende mi yaşıyoruz yoksa istedikleri zaman boyut kapısı tarzı bişeyle bizim evrenimize mi sızıyolar?
    Ne gibi teknikleri var?Zihin kontrolü yapıyolarmış duyduğum kadarıyla.
    Fiziksel temasta bulunabilirler mi?
    Bulunabiliyolarsa hızları nasıl?
    Karşılık veremeyeceğimiz kadar hızlılar mı?
    Onlar bizi etkileyebiliyorlarsa biz de onları etkileyebiliriz o zaman.
    Duvardan falan geçebilirler mi?Yani istedikleri zaman maddeden soyutlanma yetenekleri var mı?
    Onlar bizi görebiliyorsa biz neden onları göremiyoruz?
    Aramızda neden bu kadar güç farkı var?
    Onlarla kapışabilecek kadar güçlü olmanın yolu var mı?
    Daha önce hiç yakalayan falan olmuş mu?
    Kötü olanlar niye o kadar güçlü olmalarına rağmen dünyayı ele geçirip tüm insanlığa kötülük yapmıyolar?
    Onları tanrı mı engelliyor?
    Eğer evetse neden skillerini baştan kapatıp bize bulaşmalarını engellemiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Aynı evrende mi yaşıyoruz yoksa istedikleri zaman boyut kapısı tarzı bişeyle bizim evrenimize mi sızıyolar?
    Ne gibi teknikleri var?Zihin kontrolü yapıyolarmış duyduğum kadarıyla.
    Fiziksel temasta bulunabilirler mi?
    Bulunabiliyolarsa hızları nasıl?
    Karşılık veremeyeceğimiz kadar hızlılar mı?
    Onlar bizi etkileyebiliyorlarsa biz de onları etkileyebiliriz o zaman.
    Duvardan falan geçebilirler mi?Yani istedikleri zaman maddeden soyutlanma yetenekleri var mı?
    Onlar bizi görebiliyorsa biz neden onları göremiyoruz?
    Aramızda neden bu kadar güç farkı var?
    Onlarla kapışabilecek kadar güçlü olmanın yolu var mı?
    Daha önce hiç yakalayan falan olmuş mu?
    Kötü olanlar niye o kadar güçlü olmalarına rağmen dünyayı ele geçirip tüm insanlığa kötülük yapmıyolar?
    Onları tanrı mı engelliyor?
    Eğer evetse neden skillerini baştan kapatıp bize bulaşmalarını engellemiyor?

Hepsi ve daha fazlası cinden kaçmazda

• [Deleted by Admins]
  • çarpılmışlar sayılır mı
  • Asdagagddh dedelerinizin koyde sıkıntıdan uydurdukları hikayeleri burada ciddi ciddi anlatıyorsunuz. Badi onlar cahildi sizde hiç akıl kalmadı mı yok gece karanlıkta yatmayın yok kapınızı kapatmayın. Millet uzaya müstakil ev yapacak uğraştığınız islere bak
  • Yatıyordum sabah okula gidecektim annem kaldırmaya çalışıyordu ben tamam tamam diyip yatıyordum sonra heralde allah cezamı verdi son tamam diyişimde gözümü kapar kapamaz korkunç yüzlü elinde bişey vardı bi adam beni öldürcekmiş gibi bana baktı hemen koştum tuvalete kalktım gittim okula :S
  • bo
  • İlk 6 yorumdan sonra iptal oldum
  • Bir gün köyde kalıyoruz.Gece oldu yattık hepimiz.Bilen vardır belki damda yatarlar genelde geceleri,sivri pek gelmez ve serin olur(ayrıca yıldızları seyrederler).Herkes yattıktan 10 dakika kadar sonra bende yarı uyku,yarı uyanıklık arasında gidip geliyorken birden bir ses duydum.Hemen kalktım ve baktım.Yavaşça ilerledim çünkü tırsmıştım.Ses evin aşağısından geliyormuş.Baktım ve gördüğüm şeye inanamadım.Meğerse malın biri geziniyormuş.Bunun için mi kalktım dedim ve tekrar uyudum.
  • banada gece rüyadayken garip bi ses "hangisi?öldüreceğim seni" demişti (o zamanlar 2 bisiklet arasında kararsız kalmıştım etkisi olabilir) ve karabasan olayı bende de oldu
  • LAN Allah belanizi vermesin emi!!! gece okunmasin bunlar uyunmuyo Hele sinaviniz varsa Sabah mal oluyosunuz :D korktum yaaaaaaağ of be. icim tirsti
  • girmicem girmicem diyordum bakacak konu kalmadı en sonunda girdim şimdi yorganın altından yzaıyorum
  • bu saatte oldumu şimdi bu yarında tekim zaten
  • bana kanıtlayamayacağınız şeylerle boş boş konuşmak yerine ülkenizin haline çözüm üretin ahmaklar xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riukeen

bana kanıtlayamayacağınız şeylerle boş boş konuşmak yerine ülkenizin haline çözüm üretin ahmaklar xD

doğru demişsin kardeşim.
    Olmayan şeyi nasıl görelim bilader bu arada salak salak hikayeler anlatıp duruyor millet bir bize mi gelmiyor bunlar gelsede görsek bugün aha cafede tekim ortam karanlık kepenkler kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 15 Ekim 2010; 2:34:14 >
  • sonra
  • buyrun buradan yakın

Ashreetah vakası- alt yazıyı da okuyun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.