Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Hayatımda öyle bir şey görmedim

Alıntıları Göster
    bende görüyodum 5-6 yaşlarındayken her gece kendimde olmadan balkona çıkardım sonra bahçe kapısından içeri bembeyaz parlayan bi kadın gelip önce

yüzüme bakar sonrada pencerenin korkuluklarını tutunur öyle dururdu tam o anda kendime gelip içeri kaçardım bu defalarca oldu yine bi gün aynı şekilde o

şey geldi bende elimi uzatıp gel dedim bana döndü 1-2 adım attı ve o anda nasıl korktuysam hemen içeri kaçtım ve o günden sonra bidaha görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Geçen Yaz Sabah yattım.2 saat sonra falan kalktım yataktayım pike kafama kadar çekili yatıyordum kaldırdım attım sapa pikeyi sadece bir anlık yani öyle 10 saniye değil yatağın üstünde açık yeşil orta büyüklükte birini gördüm.Gördüğüm anda kendimi geri atmıştım kafamı vurdum sonra hatta ama harbi korkmuştum.

Ve Birde Haftada 2-3 kez 2 metre Boyunda topuklara kadar kılıcı olan Mavi zırhlı biri görüyorum.Hani Rüyanızda biryere çarparsınız,yüzünüze top falan çarpar ya onun gibi bir anda kalkıyorum.Ama çok fena birşey beni görüyor üstüme koşuyor bir anda kalkıyorum eğer başkalarınada öyle oluyorsa çözüm falan bulduysa bana pm ile falan ulaşsın burdanda yazabilir.Uyuyamıyorum bile artık o derece aşırı tuhaf birşey ama bir anlam veremiyorum.

Uyku felci geçirmişsin araştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Geçen Yaz Sabah yattım.2 saat sonra falan kalktım yataktayım pike kafama kadar çekili yatıyordum kaldırdım attım sapa pikeyi sadece bir anlık yani öyle 10 saniye değil yatağın üstünde açık yeşil orta büyüklükte birini gördüm.Gördüğüm anda kendimi geri atmıştım kafamı vurdum sonra hatta ama harbi korkmuştum.

Ve Birde Haftada 2-3 kez 2 metre Boyunda topuklara kadar kılıcı olan Mavi zırhlı biri görüyorum.Hani Rüyanızda biryere çarparsınız,yüzünüze top falan çarpar ya onun gibi bir anda kalkıyorum.Ama çok fena birşey beni görüyor üstüme koşuyor bir anda kalkıyorum eğer başkalarınada öyle oluyorsa çözüm falan bulduysa bana pm ile falan ulaşsın burdanda yazabilir.Uyuyamıyorum bile artık o derece aşırı tuhaf birşey ama bir anlam veremiyorum.

Uyku felci geçirmişsin araştır

Alıntıları Göster
     Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü?

• Hassktr hassktr hassktr beyle yardim mk , yatmak için odama gelmistim salondan buyuk bir patlama sesi geldi salona gittim görünürde birsey yoktu sonra alipta icmedigim kutu ayranin açildigini gordum , tirsiyorum millet inanmazdim yukaridada baya dalga gecmistim ama acaba dedim. 2 senedir yanliz kaliyorum bu konuyu okuyana kadar korkmazdim 2 gundur geceleri calisamiyorum lan ustune bu olayda oldu , amk final icin zaten kafatasi kemik memik calistim butun gun ustune bu olay ruyam baya eglenceli gecicek , allahtan evim meydana bakiyor icerisi gece boyu aydinlik .
  • Bir gece yolda yürüyorum. İnternet kafeden dönüyordum. Ormanlık bir alandan geçiyordum ve ne göreyim böyle kel bir şey gördüm. Belinde beyaz bir şey sarılıydı. Korktum ve koştum.
  • Bizimde komsumuzun yenidogan cocugunu besikteyken sallamıslar bebek bya aglamıs annesi o donemde psikolojisi bozuktu abisine olay nasıl oldu diyince aglardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Bizimde komsumuzun yenidogan cocugunu besikteyken sallamıslar bebek bya aglamıs annesi o donemde psikolojisi bozuktu abisine olay nasıl oldu diyince aglardı
    Yaklaşık 2 yıl metafizik ve parapsikoloji ile ilgilendim. Özellikle bu cinler denilen varlıklar ile. O zamanlar farkında değildim çok büyük bir bela ile uğraştığımın fakat sonradan çok şükür meraklarımı giderdim yaşıyacağımı yaşadım ve metafizikle ilişkimi kestim.

Aman arkadaşlar bence bu konuyuda sildirin, ciddi şekilde insanı sarsar böyle şeyler. Tüm hayatınızı değiştirecek şeyler yaşarsınız, hayatınız mahvolur. Canlı örnekleri ile çok karşılaştım. Merak eden varsa pm atsın gene bilgi veririm ama uyarımıda bulundururum.

Yani anıları anlatılacak bir konu değil, bu işlerden uzaklaşınca kendime bile şaşırdım. " Nasıl yaptım, nasıl uğraştım korkmadan " diye.
    Tehlikeli konular, sizden uzak olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

buyrun buradan yakın

Ashreetah vakası- alt yazıyı da okuyun

bu korkunç mu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

buyrun buradan yakın

Ashreetah vakası- alt yazıyı da okuyun

bu korkunç mu şimdi

Alıntıları Göster
    gündüz okurum, şimdi tırstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Şu arkadaki hatunun (kafasına poşet takarsak) gideri var..
    Her türlü yaların....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 18 Haziran 2011; 4:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: preacion

Yatmadan önce yatağınızın altında ekmek gibi nimet varsa uyurken çok sıkıntı çekersiniz büyük ihtimal cinler gelir aynı şekilde Kuranı Kerim varsa da.
    Bunu din hocamız söylemişti okulda.

Rüyamda bir kere cin görmüştüm inanılmaz korkmuştum şimdi de tüylerim diken diken oldu yaw :))

bu gece aşırı derecede bu kelimeyi söylediniz,banyoda çıtırdı sesleri geliyormu,yada odanızda hemen arkanızda bi şey size fısıldıyormu

Alıntıları Göster
    İmanı sağlam olan korkmaz böyle şeylerden.Allah'ın kulu onlar da.Ve arada bir boyut farkı var.Allah izin vermedikçe bir şey olmaz merak etmeyin.Çok korkuyorsanız "Allah'ım beni bu tür varlıklardan koru" demeniz yeterli.

Ekleme:Bir gün evde tek başıma TV izliyorum.Sonra mutfağa su almak için gidecekken yarı yolda bazı sesler duymaya başladım.Su sesi gibi.Banyo tarafından geliyor.Acayip korktum ve telefonla abimi aradım.Dedim böyle böyle telefonda kal gidip bakıyım ne var diye.Banyonun kapısından bakmamla şoka girmem bir oldu.Meğersem su borusu patlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 18 Haziran 2011; 9:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

-murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen

tamam :) hemen bi tane daha anlatim. Kuzen anlatıyo. Şimdi, benim kuzenin lise yılları, bu babasına söylüyo, beni gece kaldır ders çalışcam diye. Neyse gecenin tahminen 3 ü felan bu kalkıyo ders çalışıyo(ertesi gün sınavı var) yarım saat-bi saat tekrar yaptıktan sonra, yatağa yatıyo. Fakat ışık açık.(Işığın düğmesi, yuvarlak, yani ışığın şiddetini ayarlayabiliyosun.) neyse ışık hafif açık, loş yani. Kuzende yatakta son kez çalıştığı şeyleri aklından geçiyor.(ken) birden ışık kapanıyo. Kuzen sırt üstü yatıyo tabi, daha ne olduğunu anlamadan, dizlerinin üstüne bişey çöküyor, ve kuzenin gövdesine elleriyle bişeyler yazmaya çalışıyo. Tabi kuzen korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Besmele çekiyo, bişeyler okuyo, ne gitmiyo bu. En sonunda Ahlak Sure'si(Kulfuallahu ehad.....) okuyo, ve varlık kayboluyor. Bu olaydan sonrada kuzen hiç faldan anlamadığı halde, okulda tanımadığı birinin falına bakıyor. ve falına baktığı kişi masadan ağlayarak kalkıyor. Falda söylediği herşey çıkıyor. ( bu iki kişinin birbirini tanımadığı ve, fal bakılan kızın masadan ağlayarak kalktığını bilen çok şahit var) ve kuzen arada bir başkalarınada fal bakıyo :)
    (bu arada gördüğü varlığı betimlersek '' masmavi gözbebekli, gözbebeğinn dışı bembeyaz, uzun simsiyah saçlı, uzun parmaklı, ağzının içi bembeyaz ışıklı, çirkin bişey)
    bu olayı yine o ateist abiye, sordum, dediki, rüyada 3 evre vardır. 1-2-3, sırayla geçersin, 1'den 3 e geçtinmi bu tür beyin oalyları yaşanabilir felan. Işık kapanma durumu, beyin o anda ışığa yoğunlaşmış, ve kapatmış olabilir vs.....vs... diyor tabi bizde buna tabi tabi..... diyoruz. Tamam beyinin bu tür şeyleri yapabileceğini biliyorum, ama bu durum çok daha farklı

ihlas sûresi olmasın o kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot103

quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

-murti- hikayelerin veya anektodların güzel devam et lüfen

tamam :) hemen bi tane daha anlatim. Kuzen anlatıyo. Şimdi, benim kuzenin lise yılları, bu babasına söylüyo, beni gece kaldır ders çalışcam diye. Neyse gecenin tahminen 3 ü felan bu kalkıyo ders çalışıyo(ertesi gün sınavı var) yarım saat-bi saat tekrar yaptıktan sonra, yatağa yatıyo. Fakat ışık açık.(Işığın düğmesi, yuvarlak, yani ışığın şiddetini ayarlayabiliyosun.) neyse ışık hafif açık, loş yani. Kuzende yatakta son kez çalıştığı şeyleri aklından geçiyor.(ken) birden ışık kapanıyo. Kuzen sırt üstü yatıyo tabi, daha ne olduğunu anlamadan, dizlerinin üstüne bişey çöküyor, ve kuzenin gövdesine elleriyle bişeyler yazmaya çalışıyo. Tabi kuzen korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Besmele çekiyo, bişeyler okuyo, ne gitmiyo bu. En sonunda Ahlak Sure'si(Kulfuallahu ehad.....) okuyo, ve varlık kayboluyor. Bu olaydan sonrada kuzen hiç faldan anlamadığı halde, okulda tanımadığı birinin falına bakıyor. ve falına baktığı kişi masadan ağlayarak kalkıyor. Falda söylediği herşey çıkıyor. ( bu iki kişinin birbirini tanımadığı ve, fal bakılan kızın masadan ağlayarak kalktığını bilen çok şahit var) ve kuzen arada bir başkalarınada fal bakıyo :)
    (bu arada gördüğü varlığı betimlersek '' masmavi gözbebekli, gözbebeğinn dışı bembeyaz, uzun simsiyah saçlı, uzun parmaklı, ağzının içi bembeyaz ışıklı, çirkin bişey)
    bu olayı yine o ateist abiye, sordum, dediki, rüyada 3 evre vardır. 1-2-3, sırayla geçersin, 1'den 3 e geçtinmi bu tür beyin oalyları yaşanabilir felan. Işık kapanma durumu, beyin o anda ışığa yoğunlaşmış, ve kapatmış olabilir vs.....vs... diyor tabi bizde buna tabi tabi..... diyoruz. Tamam beyinin bu tür şeyleri yapabileceğini biliyorum, ama bu durum çok daha farklı

ihlas sûresi olmasın o kardeş...

Alıntıları Göster
    Koltuğa uzanırken kırmızı burunlu yeşil kafalı bir tip görmüştüm bende.. O an hafif tırstım ama komik tipti..

• quote:

Orijinalden alıntı: TRIUMPH

Koltuğa uzanırken kırmızı burunlu yeşil kafalı bir tip görmüştüm bende.. O an hafif tırstım ama komik tipti..

Alıntıları Göster
    Fotoğraf makinelerinin insan gözünden farklısını gördüğünden eminim.

Ben de ilk başlarda bu tür yaratıklı fotoğrafların tamamına montaj derdim. Bir gün kuzenim bana bunun olabileceğini kanıtladı. Şöyle ki:
    Cep telefonu kamerasını açtı. Sonra kumandayı alıp kanal değiştirme düğmelerine bastı. Önce kumandanın ön tarafını bana gösterdi, bir şey göremedim tabi. Sonra kameranın altına denk getirip tekrar düğmelere bastı. Düğmeye bastıkça ışık yanıyor aslında. Buna benzer onlarca şey olduğunu söyleyip, fotoğraf çekinirken etrafında senin görmediğin ama kamera tarafından görülen varlıkların olabileceğini anlattı.

Tabi o zaman 5. sınıfta mı neydim. İlk başlarda anlamsız gelse de, ilerleyen yıllarda harbiden la dememe neden oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

Fotoğraf makinelerinin insan gözünden farklısını gördüğünden eminim.

Ben de ilk başlarda bu tür yaratıklı fotoğrafların tamamına montaj derdim. Bir gün kuzenim bana bunun olabileceğini kanıtladı. Şöyle ki:
    Cep telefonu kamerasını açtı. Sonra kumandayı alıp kanal değiştirme düğmelerine bastı. Önce kumandanın ön tarafını bana gösterdi, bir şey göremedim tabi. Sonra kameranın altına denk getirip tekrar düğmelere bastı. Düğmeye bastıkça ışık yanıyor aslında. Buna benzer onlarca şey olduğunu söyleyip, fotoğraf çekinirken etrafında senin görmediğin ama kamera tarafından görülen varlıkların olabileceğini anlattı.

Tabi o zaman 5. sınıfta mı neydim. İlk başlarda anlamsız gelse de, ilerleyen yıllarda harbiden la dememe neden oldu...

İyi de nolmuş ki? Bu zaten onlarca yıldır bilinen bir şey.. Kızıl ötesi ışıkları yapay sensörler işleyebilir.
    Örneğin gece görüş kameraları, gece görüş dürbünleri gibi şeyler de bu ilkeye göre çalışır...

Bir yere kızıl ötesi ışık tutarsın ve oraya kamera ile bakarsın bu kadar basit...
    Örneğin uzaktan kumandaya gerek yok, piyasa da şu biçimde kızıl ötesi spot ışıkları var.
    Bunlardan birini al bir mahalleye tut, elinde kamera ile gez, ortalık zifiri karanlık bile olsa sana gündüz gibi gelir.

Hatta hırsız alarm sistemlerinde de kullanılır bu... Senin o uzaktan kumandanın sinyal vericisinin çok daha
    güçlülerini al bir şaseye bir güzel yerleştir ortasına da dandik bir kamera tak al sana hırsız alarm kamerası
    örneğin şu:
    http://www.o-digital.com/uploads/upimg26/Waterproof_IR_Day_and_Night_Camera_10180.jpg

Hepsinin sistemi aynı. Kızıl ötesi ışık ver kamera ile bak. Sony Handycam'lerde bile var..
    İyi de kızıl ötesi de olsa ışık ışıktır. Fiziksel bir şeydir. Burada adı üzerinde fiziksel olmayan bir şeylerden bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 18 Haziran 2011; 15:45:39 >

• İki üç sefer gece inanılmaz bir korkuyla yataktan fırlayıp duvara yakın bir karaltı yada gölgenin uzaklaştığını gördüm. Ama ne olduğunu bilmiyorum, belki yanılsamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: preacion

Yatmadan önce yatağınızın altında ekmek gibi nimet varsa uyurken çok sıkıntı çekersiniz büyük ihtimal cinler gelir aynı şekilde Kuranı Kerim varsa da.
    Bunu din hocamız söylemişti okulda.

Rüyamda bir kere cin görmüştüm inanılmaz korkmuştum şimdi de tüylerim diken diken oldu yaw :))

bu gece aşırı derecede bu kelimeyi söylediniz,banyoda çıtırdı sesleri geliyormu,yada odanızda hemen arkanızda bi şey size fısıldıyormu

Alıntıları Göster
    Kendimi bildim bileli cinlere sövüyorum gelsinlerde bir çay içek diye.Ama kötlerimi yemiyor artık bilemiycem gelmiyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Kendimi bildim bileli cinlere sövüyorum gelsinlerde bir çay içek diye.Ama kötlerimi yemiyor artık bilemiycem gelmiyorlar...

Alıntıları Göster
    horttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: woddy

horttt

Bunun daha kapsamlısı vardı. 20 sayfaya yakındı. Silindi mi o konu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

quote:

Orijinalden alıntı: woddy

horttt

Bunun daha kapsamlısı vardı. 20 sayfaya yakındı. Silindi mi o konu?

Alıntıları Göster
    Hazır sırası gelmişken anlatıyım ufağım o zamanlar tam hatırlamıyorum 8-9 yaşlarında diyelim, neyse babannem bizde kalıyordu o zamanlar tam tarihini hatırlamasamda haziran gibi bizim evde vefat etti; şöyle ki misafirliğe gittik ailecek hiçbişeyi yok yiyor, gülüyor, sohbet ediyor ama misafirlikten dönüp eve girer girmez kadına bişey oldu hastalandı biz çocuğuz tabii olayın vahametini anlamıyoruz geçmiş olsun deyip uyuduk ertesi gün kalktık içerde salonda uyuyor kolay bakılsın diye salondaki kanepeye yapılmış yatağı neyse kız kardeşimle açtık televizyon izliyoruz soruyoruz anneme babaannemin saçı başı niye böyle dahınık diye hasta diyor bize sonra babam gelip kontrol edince anlıyoruz ki o gece vefat etmiş... tabii çok üzüldük filan her sene tatile yazlığa giderdik o yaz evden bile çıkmadık filan...

Olayın üzerinden çok geçmeden kız kardeşim, babaannem ölmeden bikaç gün önce su içmeye kalktığında onun kapısının önünde uzun boylu birisi hiç kıpırdamadan odasının önünde durduğunu söyledi... Kimseye anlatamamış o zamana kadar korkmuş, o gece yine bizim odanın kapısında birisi olduğunu hissetmiş mi duymuş mu n'olmuş ise anlattı bana... o gece korka korka uyuduk ama 2-3 gece sonra hiç neden yokken uyandım.. Gözümü hafif araladım odanın bir ucunda bir karartı gördüm sandım gözümü hemen ovuşturdum daha iyi görebilmek için uyku sersemi yanlış mı gördüm diye bu sefer daha dikkatli baktım babaannemin siluetinde bi karartı ama nasıl anlatamam bildiğin o an ışığı açsam sanki tekrar onu göreceğim; ben bir çığlık atmışım anneee.... babaa.... diye, bi yandan da gördüğüm şey sesimi duyar belki yok olur gider diye de seviniyorum yok tık yok öylece durup alt ranzada uyuyan kardeşime bakıyor..

Hemen benim çığlığıma kız kardeşim uyandı orada biri var deyince ışığı yaktı yok burada kimse diyor ama beni sakınleştiremiyor ben nasıl zangır zangır titiriyorum, anneyle baba geldi noldu deyince işte anlattı kız kardeşim olayı baba bi dua okudu annem bi bardak su getirdi içerken bile yarısını üzerime dökmüşüm onuda sonradan anladım, neyse zorla uyuttular başımda bekledi annem sabaha kadar filan gel gelelim bu olay benim için bi milat oldu o olaydan önce it gibi tırsardım bu cinli, perili olaylardan ama bu olaydan sonra ufacıkta olsa bi korku kalmadı direk bu olaydan mıdır yoksa büyümeye başladığımdan mıdır bilemiyorum ama şimdilerde derler ya gece mezarlığın yanından geçemem diye bana bi battaniye yastık versinler orada uyurum bile ha diyorlar ya yatak altında ekmek, kuran bırakmayın diye onlarda başıma geldi ama bilerek değil yediğim yemeğin tepsisini yatağın altında unutmuşum, Kuran'ıda göl evine gittiğimizde çantadan çıkarmayı unutmuşum çantayıda yatağın altında koymuştum 15-20 gün boyunca orada kaldı hiçbişey olmadı...
    Ekmeği tekrar koydum merak ettim bişey olmadı birisi soğan koyma dedi onuda yaptım bişey olmadı onuda belirtiyim...

Biraz uzun mu oldu nedirif]

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.