Şuna bakamadım izleyen varsa ne oldugunu anlatabilirmi
Evet bak tırstım şimdi..! Biri anlatsın...!
Bişey yok kadından garip sesler çıkıyo izleyin
lisede biz arkasıralardayken ön sıramda 2 kafadar bi arkadaş vardı bigün böle bi konu olurken bitanesi cin değil ama şeytan görmüş memleketinde bonyadayken rastgelmiş boynuzlu olanlardanmış, nasıl anlatayım işte biraz fazla dindardı zaten bi camide (yatılı) kalıyorlardı, şimdi burada da konusu olmuşken paylaşayım dedim
Geçen Yaz Sabah yattım.2 saat sonra falan kalktım yataktayım pike kafama kadar çekili yatıyordum kaldırdım attım sapa pikeyi sadece bir anlık yani öyle 10 saniye değil yatağın üstünde açık yeşil orta büyüklükte birini gördüm.Gördüğüm anda kendimi geri atmıştım kafamı vurdum sonra hatta ama harbi korkmuştum.
Ve Birde Haftada 2-3 kez 2 metre Boyunda topuklara kadar kılıcı olan Mavi zırhlı biri görüyorum.Hani Rüyanızda biryere çarparsınız,yüzünüze top falan çarpar ya onun gibi bir anda kalkıyorum.Ama çok fena birşey beni görüyor üstüme koşuyor bir anda kalkıyorum eğer başkalarınada öyle oluyorsa çözüm falan bulduysa bana pm ile falan ulaşsın burdanda yazabilir.Uyuyamıyorum bile artık o derece aşırı tuhaf birşey ama bir anlam veremiyorum.
hocam kaşık falını biraz açarmısın nası yapacağız internette bulamadım vallaha
hocam son yazdığınızdakini okudum da 6 kaşığı sarıyoruz kağıda , duaları okuyoruz daha sonra açma kısmını anlamadım?
kontrol edince ne olunca ne oluyor, kapıyorum sonra tek tek açıyorum, açılmıyormu yapışıyormu ne olursa dileğim kabul oluyor ?
Yaklaşık 7-8 ay önce de gece 3 gibi karabasan ziyaret etmişti. Bağırıyorum bağırıyorum kapıya bakıyorum hiç bir şey olmuyor "baba baba ... " diye bağırıyorum kimse gelmiyor. Kalkmak istiyorum kalkamıyorum, hareket edemiyorum, gözüm bir açılıyor bir kapanıyor, en sonunda artık bildiğim bütün duaları okudum kelime-i şahadet, tövbe etttim, aklıma o an neler geldiyse, sonra 1-2 dakika sonra uyandım kalktım terlemişim, leş gibi kokuyorum, su içtim balkano çıktım, bildiğim bütün duaları okudum yattım sonra, uyuyamadım tabi.