Şimdi Ara

Hayattaki herşey neden benim başıma geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ausch -- 15 Mart 2020; 7:33:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ausch kullanıcısına yanıt
    Hersey ust uste gelebilir , bazen hic biseyi takmayip kendi yoluna bakmalisin .

• Senin değilde daha çok anneanne'nin başına gelmiş herşey, deden canı sıkıldıkça dövmüş kadını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlığın yerindeyse cidden seni stress e sokacak kadar takma, yoksa onu da kaybedersin. Önce okulunu hallet, az kalmış zaten. Sonrasında kendi hayatını çizeceksin.

O değil de o nasıl bi dede ne öyle la okurken dellendim. Denk gelse döveceğim dedenizi yani o derece.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Okul dersleri değilde parası çok sıkıntı olacak 17bin küsür ayırmam lazım. Dedem olacak kişi davada bizi bankadaki 150bin lirasını evden cumhuriyet altını çalmakla suçladı bide bir bilsen. Allahtan banka hesabının kayıtları var.

• Mutsuz değilim alışmaya çalışıyorum ama Ümidim kalmadı. Birşeyler yapmaya çalıştığımda hep birşey veya biri tarafından engellendi. Artık ne yaparsam yapayım biri engelleyecekmiş gibi hissediyorum.

• Şöyle düşün sen zaten küçük yaşında hemen her şeyi yaşamışsın, o zamanları bile atlatmış biri olarak şu an kısmen iyi durumdasın ve borcun harcın da olsa ekonomik olarak bağımsızsın.
    Yazım şeklinden anladığım kadarıyla bayağı da zeki birisin muhtemelen aile içi sıkıntılar yüzünden çalışamadın. Şimdi önüne bak geçmişi düşünüp üzülme aksine vay be nelerle uğraşmışız neleri atlamışız diyip mutlu olmaya bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden okuyorsun ki bir de Türkiyenin en rezil yerlerinden bir üstelik para veriyorsun. İlla okuyacam diyorsan devlete geçeceksin ama tavsiyem okumaman işin neyse ona odaklanman. Okul boyunca çalışsan hem ustalaşırsın hem düzenli gelirin olur umarım hayat sana güler bundan sonra

• Hocam senin dedende canı sıkıldıkca anneanneni dövüyor
    Sebebi ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum millet kendini dert babası zannediyor

• Nick i görünce boş yapan gençlerden biri dedim. gidip geçmeye karar verdim ama ne yalan söyleyeyim Sonuna kadar da okudum. Gerçekse yaşadıklarının kat ve kat fazlasını yaşayanlar var. Kendini dert babası zannetme. Benim bile hayatım şurada anlattığın(gerçek mi değil mi belirsiz) kadar olmasa da zor geçti.
    1. Sağlıklısın
    2. Okumak, iş bulman veya kariyer yapman anlamına gelmiyor. İnş Müh. arkadaşım 1 yıldır işsiz asgari ücrete bile iş yok.
    3. Yaşın genç bence bir mesleği tam anlamıyla öğren. mümkünse bu şekilde eğitimine devam et.
    4. Eğer becerin varsa normal bir işte çalış. Yazılım(c#, java, ASP.net, swift) öğren. Hiçbir eğitim geektirmez. Konuyu bilip iş yapman yeterli.Kimse diploma aramaz.
    5. Kendinizi dünyanın merkezine koymaktan vazgeçin. İşte o zaman hayat daha anlamlı kılınabilir.
  • Okula devam etme isteğim ; kendi bölümümde iş bulabilecek olmam aslında. Şuan herşeyden çok annemin her sabah saat 6da kalkması çok zoruma gidiyor ve suçlu hissediyorum. Oda okulumu bitirip dgs ile fakülteden mezun olmamı istiyor ama okulun kötü gittiğindem haberi yok.
    Bu arada nick konusunda; tam açılımı 'Auschwitz' diğer adıylada 'Birkenau'. 1940 yıllarında Polonyada gerçekleşen nazilerin imha kampına verdiği bir isim. Kitaptan öğrendim bende "Auschwitz Lullaby: A Novel" birde Lale Sokolov'un hayat hikayesiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ausch -- 3 Mart 2020; 15:34:29 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Malesef , Türkiyenin en rezil kurumlarından biri olduğunu bilmiyordum. Tercih döneminde akıl veren olmadığı gibi bende okulun yapısı ve düzenini hiç araştırmadım. Ama işe odaklanmak için okula gitmeyip uzatmak benim hatam o yüzden okulu suçlamam kendi ayıbımı örtmem olur. Şuan çalıştığım işe devam edicem ama sanırım artık part time olmak zorunda. Okul konusunda bende çok kararsızım artık

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Saolun şuanki dava bitip eşyalarımı alırsam ve okulun parasını çıkarabilirsem daha da geriye bakmam. İnşallah hayat hepimizin yüzüne güler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.