Benim beklentim istediğim şehre bir an önce atanıp yaşadığım şehirden herkesten anılardan uzaklaşmak . Bir nevi yeni bir hayata başlamak . Bir mucize olsun atanayım istediğim yere .
Zamanin 4 yil oncesine donup giden sevdiklerimin geri gelmesini isterdim ki imkansiz otesi imkansiz
Bir miktar para lazım.
Yüklü bir miktar para
Cok para lazim cook
Yaşama, başarma azmi .
En büyük beklentim ölüp bi an önce kurtulmak.
para lazım
huzurlu bir akşamda kalp krizi geçirerek ölmek istiyorum, ölümün yaklaşımı hissetmek ve ölüm anının tadını çıkarmak istiyorum.
Mutlu olmak istiyorum. Beklenti olarak nitelendirdigim seyler aslinda bu istegin birer yansimasi. Beklentilerim gerceklesince ya da gerceklesmeyince bunun yansima oldugunu anliyorum. Beklerken ise bir nebze ümidim oluyor en azindan.
Yardım ettiğim insanlardan 10 yıl sonra beklemediğim bir anda teşekkür mesajı almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: erob
Yardım ettiğim insanlardan 10 yıl sonra beklemediğim bir anda teşekkür mesajı almak istiyorum.
yine yardım ister 10 yıl sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
yine yardım ister 10 yıl sonra
Alıntıları Göster
Belki ben yardım isteyecek konuma gelirim hayal sonuçta bunlar çok da hesap yapmamak lazım
yüklü miktarda para lazım
8 yıl öncesine gidip birkaç şeyi düzeltmek isterdim. O birkaç şeyin düzelmesi ileride çok şeyin düzelmesi demek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme