Şimdi Ara

Hayattan nasıl zevk alıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayat artık sıkıcı gelmeye başladı hergün bir önceki günün benzeri gibi. Bazen çok daralıyorum dışarı bile çıksam kendimi iyi hissetirmiyor. Belki de hayatımda kız arkadaşım olmadığından kaynaklıdır bilemiyorum ama cidden ben artık sıkılmaya başladım.. Neler yapıyorsunuz hayatta neler yapmaktan hoşlanıyorsunuz gün içinde kısaca özetleyebilirmisiniz hayatınızı ?

• Sen kendi içindeki sorunu çözememişsin sorun burada. Özgürsün ama kız arkadaş isteyerek kendini köleleştirmeye çalışıyorsun. Kız arkadaşım olsun beni sevsin, beni sahiplensin kıskansın istiyorsun. Sevgilin oluncada özgürleşmek isteyeceksin. Bir şeylere bağımlı olmaya çalışma kendi kendine zevk almayı öğren hayatı izle sadece izle ve başka şansın olmadığını hatırla. Sıkılmak imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim bağlanma kimseye. O bağlandığın kişi bir gün hayatından çekip gidebilir. Sana söz verir gitmeyeceğim diye yine gider. Sana der ki yalvarırım benim bırakma ertesi gün terk edip giden yine o olur.

Bu hayata tek geldik tek gideceğiz.

Ben bağlandım ne oldu yıllarım gitti. Kız arkadaşların olsun ama olayı ciddi duruma getirme.Yaşanan olaylara karşılık kafaya yeme durumuna geldim yemin ediyorum. Severek ayrıldı iki tarafta.Sözlerinde eskisi gibi olamıyoruz vardı ama 2.5-3 yıl beraber olduğum kişiyi ben tanımaz olur muyum? Severek ayrıldı işte. Herşeyi konuşmuşken detayına kadar bitmesi insanın canını öyle bir yakıyor ki.

Nasıl toparlanır bir insan? Nasıl hayata devam edebilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim. yaş 25 şu zamana kadar hatırladığım kadarıyla 4 tane sevgilim oldu. Ama uzun zamandır sevgilim yok 2.5 3 senedir. Sevgilim varken zaman yine iyi geçiyordu dediklerine katılıyorum hiç birşey için üzülmeye değmez. Tek geldik tek gideceğiz burayada katılıyorum. Şu aralar canım sıkkın zaman hiç geçmiyor günler sıkıcı geliyor..
  • Başlamışlar yine yalnızlık şöyledir böyledir süperdir diye
  • çocuk yap. sıkıntıya, eğlenceye birebir, streste alıyor. Allah ım hepsini korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Bak kardeşim bağlanma kimseye. O bağlandığın kişi bir gün hayatından çekip gidebilir. Sana söz verir gitmeyeceğim diye yine gider. Sana der ki yalvarırım benim bırakma ertesi gün terk edip giden yine o olur.

Bu hayata tek geldik tek gideceğiz.

Ben bağlandım ne oldu yıllarım gitti. Kız arkadaşların olsun ama olayı ciddi duruma getirme.Yaşanan olaylara karşılık kafaya yeme durumuna geldim yemin ediyorum. Severek ayrıldı iki tarafta.Sözlerinde eskisi gibi olamıyoruz vardı ama 2.5-3 yıl beraber olduğum kişiyi ben tanımaz olur muyum? Severek ayrıldı işte. Herşeyi konuşmuşken detayına kadar bitmesi insanın canını öyle bir yakıyor ki.

Nasıl toparlanır bir insan? Nasıl hayata devam edebilir?

Aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Birbirimize hep söz verirdik gitmeyeceğiz diye ama olmadı. Seviyorduk ama bir şeyler oldu eski o büyü bozuldu bir şekilde bazı engellerde vardı bence engel değildi belki ama onun için engeldi seve seve ayrıldık ve benim için çok farklı biriydi öyle bir oturdu ki hiç bir şey yapasım yok..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Hayattan zerre keyif almıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ugur.

çocuk yap. sıkıntıya, eğlenceye birebir, streste alıyor. Allah ım hepsini korusun

Adam param yok çok mutsuzum diyor sen bi tane ferrari al, stres atarsın diyorsun
  • "Benim gunesim tekrar dogmak icin batar."

Bugun sıkılıyo olabilirsin ama yarin da hayattan keyif alirsin, gece ve gunduz gibi bi dongu soz konusu. Uzerinde bile durma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: .ugur.

çocuk yap. sıkıntıya, eğlenceye birebir, streste alıyor. Allah ım hepsini korusun

Adam param yok çok mutsuzum diyor sen bi tane ferrari al, stres atarsın diyorsun

haklısın valla. ama ben diyorum ki durumumun biraz daha iyi olsa 3. çocuğu yaparım diyorum bana parayla çocuğun ne alakası var diyorlar.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

+1, Katılıyorum Hocam. 

Yalnızlık şöyledir böyledir süperdir diyen adam, Hayatında hiç uzun süreli yalnız kalmamıştır, Görürüm ben onları 8 - 9 yıl civarı kimse ile WP üzerinden bile görüşmesinler bakayim. 

• desertrose25 kullanıcısına yanıt

Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte hocam, uzun süreli yalnızlığın insana zerre faydası olmadığı gibi belirli bir süre sonra 10.katta olmana rağmen, odanın içinde veyahut yatağında yılan görmeye başlarsın, üstelik "Kral Kobra" cinsinden (Google'da arat )

bu yazdığıma ister inan, ister inanma bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 29 Mayıs 2022; 22:49:26 >
  • Ben en çok sinema ile zevk alıyorum ya. Çok hoşuma gidiyor filmleri izlemek değerlendirmek falan. Felsefe de hoşuma gider.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spor yap iyi gelir.

• Hayattan zevk almıyorum, almaya da çalışmıyorum. Bu durum da beni olabildiğince mutsuzluğa itti. Artık hissizleştim, ciddi manada bir şey hissetmiyorum. İnsanlara karşı da hissizleştim. Neler yapıyorum peki? Kafama göre yaşıyorum ama kafama göre yaşamak kesinlikle bana zevk vermiyor. Eskiden “insanlar bana ne der, ne düşünür?” diye yaşardım. Umurumda değiller artık. O an mantığıma ne yattıysa onu yaparım, onu gerçekleştiririm.

• Download Yap. 

• Kaç yıl önce bu şekilde düşünüyorsanız, şuan günümüz dünyasında ne yapardınız bilemiyorum?

2016 yılında bence her şey mükemmelmiş, şuan her şey çok pahalı alım gücü düştü, insanlar geçinemiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.