Şimdi Ara

HAYATTAN NE KADAR MEMNUNSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

HAYATTAN NE KADAR MEMNUNSUNUZ?

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2012)
Giriş
  • EN MUTLU OLDUĞUNUZ, EN ÇOK ZEVK ALDIĞINIZ ANI 100 OLARAK BAZ ALIRSAK, ŞU AN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ MEMNUNİYET DERECESİ NEDİR?

• aslinda hic ama bulundugum yerin hatrına 10-20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 3 Temmuz 2006; 19:27:40 >
  • xxxx the system
  • borcum olmassa moralım bombabomba.comdu ama neyse
  • OHANNES.. KİM LA BU 90-100 İŞARETLEYEN.. LOTO MU ÇIKTI.. YOKSA POLLYANNA MI
  • hayat çok sıkıcı
  • en azından midemize yemek giriyo
    çoğu insana göre hayatımız memnunluk duyulacak kadar iyi durumda
  • 31 aralık 2005'da drony'le birlikte bi trafik kazası geçirdik.2006 yılı bana pek uğurlu gelmedi.birçok sorunum oldu gerek aile gerek sağlık.. ama umudumu kaybetmedim.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.şimdi daha mutluyum.ufak tefek aksilikler çıksa da herşeyin güzel olacağını biliyoum.bunun için çalışıyorum sabrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonca -- 3 Temmuz 2006; 21:36:05 >
  • geçmiş olsun ama 31 aralık 2006 daha gelmediki
    2005 dicektın galıba ya da 1 ocak 2006

quote:

Orjinalden alıntı: gonca

31 aralık 2006'da drony'le birlikte bi trafik kazası geçirdik.2006 yılı bana pek uğurlu gelmedi.birçok sorunum oldu gerek aile gerek sağlık.. ama umudumu kaybetmedim.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.şimdi daha mutluyum.ufak tefek aksilikler çıksa da herşeyin güzel olacağını biliyoum.bunun için çalışıyorum sabrediyorum.
  • 31-12-2006 MI, Bİ YANLIŞLIK VAR BU İŞTE YA DA BEN BİRAZ GERİ KALDIM..
    quote:

31 aralık 2006'da drony'le birlikte bi trafik kazası geçirdik.2006 yılı bana pek uğurlu gelmedi.birçok sorunum oldu gerek aile gerek sağlık.. ama umudumu kaybetmedim.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.şimdi daha mutluyum.ufak tefek aksilikler çıksa da herşeyin güzel olacağını biliyoum.bunun için çalışıyorum sabrediyorum.
  • neredeyse bomboş....kendimi işe yaramaz gibi düsünyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wewillrise -- 3 Temmuz 2006; 21:19:48 >
  • %100 mutluyum çünkü ne kadar şu an üzgünde olsam sonuçta herşey kendi seçimim.
    yaşadığım herşey bana ilerisi için deneyim oluyo yine dünyaya gelsem aynı şekilde yaşamayı isterdim.
  • Begenmeyen arkadaşlar hayattan zevk almıyolardır bütün gün internette gezmekle olmaz tamam hayatımız 4x4lük degil ama yinede kendi seçimlerim var,agzımızdan yemek giriyor,vücüdumuzun bütün parçaları yerli yerinde,bütün gün pc başında tabi bıkarsın hayattan ben çok sokak'a çıkmıyorum evde yaptıgım şeyler cidden hayattan zevk almama yetiyor.ben memnum ama bazı kötülükleride var hayatın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-

geçmiş olsun ama 31 aralık 2006 daha gelmediki
    2005 dicektın galıba ya da 1 ocak 2006

quote:

kazada hafızamı da kaybettim ya anlayın siz de işte
    31 aralık 2005 bi daha yeni yıl kutlaması yapmıcaz biz dronyle

• Asosyal olmam haricinde mutlu sayılırım tabi asosyal biri ne kadar mutlu olursa
  • burda birisini tanıdım tanıdıktan sonra daha çok memnunum
  • ben pek memnun deilim bu aralar .. bi deli dadandı bırakmıyo peşimi..
  • gayet memnunum hayatımdan

ALLAH BOZMASIN
  • hayat ölüme giden yolda tatlı bir rüyaysa eğer (the crow alıntı) ben çabucak uyanmışım demektir bu rüyadan...0 derecem...
  • beyler çok pis hort yaparım yemin ediyorum affetmem 6 yıllık 1 hort daha.cok fenayım hahaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.