Şimdi Ara

Haydi Gel Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haydi Gel Kampanyası ile Turkcell’e gelin, 12 ay boyunca paketinize ek 1 GB avantajını kaçırmayın! ​Kampanya tarihleri arasında numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelip, kampanyanın geçerli olduğu paketlerden birini alanlar, paketlerine ek 12 ay boyunca + 1 GB daha kazanıyorlar! Kampanyadan, kampanya tarihleri arasında numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell’e gelen ve Bol 1 GB, Bol 2 GB, Bol 3 GB, Gnç Full 2 GB, Gnç Full 4 GB,Gnç Full 6 GB,Gnç Full 8 GB, Gnç Full 10 GB, Fırtına Eko ve Fırtına Süper paketlerinden birini alan müşteriler faydalanabilecektir.Kampanya kapsamında müşterilere 12 ay boyunca paketlerinin üstüne ücretsiz 1 GB ek internet faydası verilecektir. Müşteriler, 12 ay boyunca belirtilen paketlerden birini satın aldıklarında, paketlerine ek yurtiçinde 30 gün geçerli + 1 GB faydası otomatik olarak hatlarına yüklenecektir.https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/haydi-gel-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen ay numara taşıyarak Bol 1GB paketine geçiş yaptım ve paketin fiyatı 25 TL idi. Şuanda paketin fiyatı 23 tl olmuş ve +1 GB da hediye gelmiş. Ben şimdi yeni paketten mi faydalanmaya devam edicem yoksa eskisinden mi? Müşteri hizmetlerine sordum salak oldukları için cevap veremediler. Paket yenilenme tarihinde görürsünüz diyorlar.

Var mı fikri olan tecrübeli arkadaşlar?
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Yararlandırmazlarsa başka operatöre taşı geri dön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Yararlandırmazlarsa başka operatöre taşı geri dön.

Son 30 günde turkcellden ayrılmama şartı var. Olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Geçen ay numara taşıyarak Bol 1GB paketine geçiş yaptım ve paketin fiyatı 25 TL idi. Şuanda paketin fiyatı 23 tl olmuş ve +1 GB da hediye gelmiş. Ben şimdi yeni paketten mi faydalanmaya devam edicem yoksa eskisinden mi? Müşteri hizmetlerine sordum salak oldukları için cevap veremediler. Paket yenilenme tarihinde görürsünüz diyorlar.

Var mı fikri olan tecrübeli arkadaşlar?

22.02.2017 tarihinden önce kampanyaya katılmış müşteriler, paketi aylık 25TL karşılığında kulllanmaya devam edeceklerdir.

Eğer numara taşıyali 3 ay olmadıysa paketi yenilenmeden iptal et ve yeniden kayıt ol paketi n bittiği gün

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane6842

Eğer numara taşıyali 3 ay olmadıysa paketi yenilenmeden iptal et ve yeniden kayıt ol paketi n bittiği gün

Geçen ay taşımıştım. Bunu deneyeceğim. Mantıklı. Paket 25 inde yenileniyor. Bugün iptal edip 25 inde bir daha mı kayıt olmalıyım tam olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet dostum aynen öyle yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.