Şimdi Ara

HAYDİ ŞİMDİ GÖRELİM SİZİ! kadar hain bir anlayış yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başarılarımızı itibarsızlaştırma konusunda o kadar ustayız ki, iç düşmanlıklarını, hazımsızlıklarını insanlar böyle vuruyor dışarı.

ŞL Gruplarında daha önce hiç yapılmamış bişey yapıldı,
    - grupta şu vardı bu vardı baldı şanstı bilmemneydi diye başarıya çamur atmakta sınır tanımadılar. (aynı güruhun fenerli olanları GS nin uefa sına rastlantı dedi, GS li olanları da buna hee höö diye karşı çıktı )
    - yok dediler takımlar oyuncularını sattı iyi değillerdi bilmemne...

AMAÇ HEP İTİBARSIZLAŞTIRMAK... NEDEN??? neden ülke değerlerimizi böyle gömmeye çalışıyoruz?
    Sonra da deniyor ki ee işte BJK da bize laf atıyor her başarıda.. SİZ HADİ BAKALIM! GÖRELİM! kafasında olursanız, yaptıktan sonra insanlar size GÖRDÜN MÜ? demez mi?? ne ekersen onu biçersin...

Şimdi Olmaz ya, bayern i elese beşiktaş, Bu kadar doldurduğunuz insanlar size saldırmayacak mı ne oldu diye? Veya eleyemediler, başak bi konu olduğu zaman bu tavrınızın karşılığında yine size saldırmayacaklar mı? Bu böyle gider... Siz destek olacaksınız ki, başarı gelirse de hep birlikte sevineceğiz. Vazgeçin bu anlayıştan, biraz olgun olun, biraz zihnen eğitin kendinizi hırslarınıza yenik düşmeyin...

• olgun olması gereken sensin bu ülke meselesi değil futbol isteyen istediğini destekler.
  • CL de oynadığın son 6 takım

Benfica , Napoli , Kiev , Porto , Monaco , Leipzig

Bana bir takım karışık olarak son 2 yılda bu takımlarla maç yapmış bil bakalım deseler ,ya Uefa Avrupa Liginde ilerlemiş derim ya da yaz hazırlık döneminde adını bile bilmediğimiz bir kupa organizasyonuna katılmış derim .
  • Herkes istediği tarafı destekler sonuçta bu alt tarafı bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

CL de oynadığın son 6 takım

Bana bir takım karışık olarak son 2 yılda bu takımlarla maç yapmış bil bakalım deseler ,ya Uefa Avrupa Liginde ilerlemiş derim ya da yaz hazırlık döneminde adını bile bilmediğimiz bir kupa organizasyonuna katılmış derim .

Son 3 takım arasında Bjk kaçıncı olur deselerdi sonuncu olur derdin/derdiniz. Adamın anlatmak istediği bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Son 3 takım arasında Bjk kaçıncı olur deselerdi sonuncu olur derdin/derdiniz. Adamın anlatmak istediği bu.

Beşiktaş son 3 takımdan birini , Bayern yerine kurada çekmiş olsa buralar yıkılacaktı .

Niye ? Çünkü 'kek' kura çekmiş olacaktı .

Bu arada bu takımların 3 ünü de zaten grup aşamasında çekerek en büyük kek kurayı çekmiş oldu ya o da ayrı .

Edit : He Beşiktaş gider Bayern'e futbol olarak çok fazla ezilmez , birde üstüne gol felan atarsa işte o zaman gerçekten iyi iş yaptı derim/derler . Turu geçme ihtimalini zaten ihtimal olarak görmüyorum , oyun olarak Bjk-Gs maçı gibi Japon kale mi olacak o önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 14 Aralık 2017; 15:49:40 >

• hain yanlis bir kelime. ustte arkadaslarin dedigi gibi isteyen istedigi tarafi destekeler bunda anormallik yok. yarin oburgun fenerbahce veya galatasaray sampiyonlar liginde mucadele ettiginde besiktas taraftarinin rakibi desteklemesi hainlik olmayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Beşiktaş son 3 takımdan birini , Bayern yerine kurada çekmiş olsa buralar yıkılacaktı .

Niye ? Çünkü 'kek' kura çekmiş olacaktı .

Bu arada bu takımların 3 ünü de zaten grup aşamasında çekerek en büyük kek kurayı çekmiş oldu ya o da ayrı .

Edit : He Beşiktaş gider Bayern'e futbol olarak çok fazla ezilmez , birde üstüne gol felan atarsa işte o zaman gerçekten iyi iş yaptı derim/derler . Turu geçme ihtimalini zaten ihtimal olarak görmüyorum , oyun olarak Bjk-Gs maçı gibi Japon kale mi olacak o önemli

Kek veya değil, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde

Gruplara en çok puan toplayan takım

Gruplarda en çok gol atan takım

Gruplardan namağlup çıkan tek takım olarak tarihe geçti mi geçti. Belki bir daha hiç olmayacak şeyler bunlar. Keki meki yok bu işin. Kek diye nitelendirdiğin takımlar Vardar gibi takımlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çıtayı yavaş yavaş yükseltiyoruz koçum sen rahat ol.

Peki bayern munih deyince aklına ne geliyor? 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 14 Aralık 2017; 19:23:0 >

• Kataffaz kullanıcısına yanıt
    Gese cluj braga manu lu gurupta manu guruptan cikmayi garantileyip istanbula gelince onlari yenip o guruptan averajla çıktı sonra schalkeyi eledi burda tarih yazdi dendi be fener ceyrek finale sevillayi eleyip gelmedi mi uefada kimlerle eslesti bunun dışında gs reali yendiginse ilk mac 3 0 adamlar erken gol bulmus halisaha maçı gibi düşünduler zaten 6 7 ay sonra ki macta kasmadan 6 tane attilar 2 mactada zaten Türk takimlari iyi değil basaroli olmak için kura şansı şart Beşiktasin grubuna gelince barca bayern besiktas qarabag olsa ooo en zor gurup derdin ama Beşiktaş burdan 3 çıkardı gelelim bizim guruba Beşiktaş 1.de olabilirdi 4.de hatta gurubun favorisi 4.torbaydi hadi leipzig geçen sene almanua 2.si monaco fransa1.si şlde yarı final yapti porto zaten portekizin en iyisi ve her sene guruptan cikar bunlar güçsüz sevilla schalke mi güçlü

• HAYDİ ŞİMDİ GÖRELİM SİZİ! kadar hain bir anlayış yoktur

Yanlış anlaşılmak istemem ama kendi taraftarını da buna örnek vermek zorundasın. Destekleme konusuna gelirsek, kimsenin desteğe ihtiyacı yok. Sizin de ihtiyacınız olmadığı gibi. Ben takmıyorum o sebeple. Kimse de desteklemek zorunda değil zaten. Benfica'lılar Porto'yla dalga geçiyordu mesela grup aşamasında. Dünyanın hemen her yerinde böyle zaten.

Dipnot: Avrupa'ya gidenleri destekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.