Şimdi Ara

Hayellerimizi yıktılar..(Milli benlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünlerde sanal alemde gözüme ilginç şeyler takılıyor.Herkes bir konu açıldıgında vatanını,milletini savunacağı halde;

-Aaa Türkiye mi bunu yapamaz!
    -Biz Türklerde birşey üretemeyiz
    -Biz diğer milletlerden geriyiz/Askeri alanda zayıfız vs gibi yorumlar gözüme çarpıyor.

Evet hayellerimizi bizden alıyorlar ve böyle manasız sorular ve yorumlar geliyor.Eğer bir insan birşeyi hayal edemiyorsa ölmüş demektir arkadaşlar.Sadece hayal etmek,düşünmek bile harika birşeydir.Elimizde ki en güzel şeyi ve serbest olan duyguyu yok ediyorlar.
    Türklerin büyük ülküsünü nasıl yok ettiklerini şimdi görüyorum.Evet Turan diyorum.Faşist diceksiniz dimi?..Merak etmeyin benim hayallerimde bizi seven birçok millette var.Burda bir siyasi düşüncenin mentalitesi yok!Burda insani duygular var!Bu vatan sadece silahla savunulmaz,evvela fikir birliği gerekir.Bu fikir birliğini ille yaşadağımız kanla dolu savaşlarla mı kazanıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepsix -- 7 Mayıs 2011; 0:05:34 >

• Rütbemden dolayı kimse takmadı sanırım.
  • Neden bağımsız devletler kendi iç karışıklıklarını bile çözemeyen bir ülkeye katılmak istesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Neden bağımsız devletler kendi iç karışıklıklarını bile çözemeyen bir ülkeye katılmak istesin?

Neden hayal etmiyorsun?İç karışıklıkları unut ve bir daha düşün...Biz iç karışıklıkları çözemiyecek kadar aciz miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsix

quote:

Neden bağımsız devletler kendi iç karışıklıklarını bile çözemeyen bir ülkeye katılmak istesin?

Neden hayal etmiyorsun?İç karışıklıkları unut ve bir daha düşün...Biz iç karışıklıkları çözemiyecek kadar aciz miyiz?

Şu anki durum çözülmeden hayallere ulaşmaya çalışmak işe yaramıyor. Maalesef Sarıkamış da gördük.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pepsix

quote:

Şu anki durum çözülmeden hayallere ulaşmaya çalışmak işe yaramıyor. Maalesef Sarıkamış da gördük.

Sarıkamış ayrıca risk işi.Hayatta her zaman risk almak lazım,risk aldığınızda başarısız bile olsanız deneyim kazanırsın,ne olursa olsun karlı çıkarsınız.Ben sarıkamışda şaadete ulaşmız 10binler görüyorum...

• Tek derdimiz bir hayalimizin olmaması bence de. Etraftaki ülkelerin hepsinde var, Yunan'ın Büyük Bizans'ı Ermenilerin bilmemnesi İsrail'in Büyük Orta Doğu projesi falan filan. Bizde ne var koca bir hiç. Diri tutulmamız için bir hayalimizin olması gerekiyor en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BulletForMyValentine

Tek derdimiz bir hayalimizin olmaması bence de. Etraftaki ülkelerin hepsinde var, Yunan'ın Büyük Bizans'ı Ermenilerin bilmemnesi İsrail'in Büyük Orta Doğu projesi falan filan. Bizde ne var koca bir hiç. Diri tutulmamız için bir hayalimizin olması gerekiyor en azından.

• quote:

Tek derdimiz bir hayalimizin olmaması bence de. Etraftaki ülkelerin hepsinde var, Yunan'ın Büyük Bizans'ı Ermenilerin bilmemnesi İsrail'in Büyük Orta Doğu projesi falan filan. Bizde ne var koca bir hiç. Diri tutulmamız için bir hayalimizin olması gerekiyor en azından.

Misak-ı Milli var aslında ama o da biraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

quote:

Misak-ı Milli var aslında ama o da biraz zor

Artık zor demekten vaz geçin bunu anlatmaya çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.