Şimdi Ara

HAYIRSEVER BİR NTSC XBOX 360'I OLAN YOKMU (İSTANBULDA) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu transistor sonradan eklenen transistormu?220/110v olayi icin.
  • Yok Orjinal olan transistör..Adamın değirtirdiği yerde bişey yok...Bu akşam atıyom resmini foruma transistörün...Vallahi arkadaş konsol olmadan (adaptörü çalıştırmak için konsol şart.Çünkü konsoldan tetik alıyor.)3 saat kafa patlattı..Devreleri inceledi ve değiştirdi gözüne kestirdiği parçayı..Kapattı kapağını dene şansına dedi..Eve geldim taktım cillop gibi maşallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynight80 -- 23 Mayıs 2006; 13:22:15 >
  • Adaptore fan koymaya gerek yok.Tabii 110 dan 220 ye geçirilenlerde dogal olmayan bir ısınma oluyor olabilir.Ama bendeki adaptor direk 220 uyumlu ve hiç ısınmıyor.Onu söyleyebilirim

Ayrıca Xbox360 ı yan yatırdıgınızda, çalışırken elinizi arkaya koyun, fanlardan güzel, sıcak hava çıkacak.Ve sag tarafındaki ızgaralara koyun, oradanda havanın emildiğini göreceksiniz soguk olarak.Konsolun üstünede elinizi koyun, yine herhangi bir sıcaklık görmeyeceksiniz.Bu hava akımları varsa fanlarda normal çalışıyordur.

Birde şarj kiti kullanıyormusunuz bilmem ama bunu taktıgınızda USB ye ,pili şarj ederken dogal olarak bir akım çekiliyor.Adaptor filan bunları destekleyebiliyor olmalı
  • Modifiye benim aklıma pek yatmadı. Cünkü içindeki bakır sargı ona göre yapılıyor... Biraz riskli gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Adaptore fan koymaya gerek yok.Tabii 110 dan 220 ye geçirilenlerde dogal olmayan bir ısınma oluyor olabilir.Ama bendeki adaptor direk 220 uyumlu ve hiç ısınmıyor.Onu söyleyebilirim

Ayrıca Xbox360 ı yan yatırdıgınızda, çalışırken elinizi arkaya koyun, fanlardan güzel, sıcak hava çıkacak.Ve sag tarafındaki ızgaralara koyun, oradanda havanın emildiğini göreceksiniz soguk olarak.Konsolun üstünede elinizi koyun, yine herhangi bir sıcaklık görmeyeceksiniz.Bu hava akımları varsa fanlarda normal çalışıyordur.

Birde şarj kiti kullanıyormusunuz bilmem ama bunu taktıgınızda USB ye ,pili şarj ederken dogal olarak bir akım çekiliyor.Adaptor filan bunları destekleyebiliyor olmalı
    Bu hava akımı benimde dikkatimi çekti.
  • quote:

Adaptore fan koymaya gerek yok.Tabii 110 dan 220 ye geçirilenlerde dogal olmayan bir ısınma oluyor olabilir.Ama bendeki adaptor direk 220 uyumlu ve hiç ısınmıyor.Onu söyleyebilirim

Koray aslında benim adaptörde hiç ısınmıyor ama ben bir kere bozulduğu için beni korku sardı...Şunu soracam sana..O zaman konsolu dik koymak sakıncalı...Yandaki ızgara kapanıyor..Sen konsolu yatay koyuyon herhalde

• evet ben yatay tutarım, zaten dik olarak dvd nin dönüşü bana saçma gelir, güvenemem.Ayrıca altındaki ızgaralardan hava çekiyor, dik koyunca onlar kapanacak muhtemelen
  • quote:

evet ben yatay tutarım, zaten dik olarak dvd nin dönüşü bana saçma gelir, güvenemem.

Özellikle dvd playerlarda dvd medyalar dik konumda iken daha iyi çalışır. Bu bakımdandır ki konsolların bir de dik konumda tutulması opsiyonu konmuştur... Ps2'de yatay konumda çalışmayan dvd leri dik konuma getirdiğimde çalıştığını defalarc gördüm. Lazerin dik konumdayken dvd'ye oluşturduğu açı değiştiği için daha iyi okuma sağlayabiliyor... Ha ama ben de yan koyarım o ayrı, ama dik sorunlu dvd'leri okuma açısından daha başarılıdır, orası kesin...
  • ya hocam bana cihaz abd'den gelicekte şimdide aklıma 110volt muhabbeti takıldı çevirici olayını ordanmı halledicez yoksa burdan ben bulabilirmiyim falan
  • BEYLER İŞTE O BOZULAN PARÇA XBOX 360 ADAPTÖRÜNDE...ARIZASI KISA DEVRE VARMIŞ BU PARÇADA...KOLAY BULUNMUYO FALAN DEDİLER AMA..BU İŞTEN ANLAYANLAR NERDEN NE KADAR FİYATA BULURUM BUNU YEDEK OLSUN ELİMDE...

• Adaptörde değişiklik yapıldıysa aynı sorun tekrar olailir... Onu bırak bu sefer kısa devre yapabilir, sigortayı attırabilir, hdd'i yakabilir, güç kaynağının bağlı olduğu ve elektrik yolladığı her yeri yakabilir, kısacası makinayı tümden yakabilir... Bence normal bir ntsc adaptörü bul bi yerden ve al, onu kullan. Dönüştürücü yardımı ile kullanırsın olur biter. Çünkü her zaman bu şekilde ucuz atlatamayabilirsin dediğim gibi...
  • benim adaptorum hiç yok satanda yok bana yardımcı olabilecek varmı pc için power supply yapılıyormus ama hiç denemedim deneyen veya bilgisi olan varmı
  • arkadaşlar bende japonyadan bir xbox360 ısmarladım, geldi ve kullanıyorum, şimdilik tık yok maşallah.
    yanlız oradan satın alırken bir 30 dolar fazla verip 500watt gücünde 220volt u 110 a düşürücü bir cihaz aldı arkadaş.Acaip ağır bişey bende birtek o ısınıyor ama fazla değil, xbox360 ın kendi adaptörü ısınmıyor bile...

Bu şekilde sanırım en güvenlisi, adaptörün içini açtırıp endem de falan bişey taktırmadan evvel bence böyle güçlü bir dönüştürücü alın.
    Yanlız bu konulardan pek anlamam , bendeki durumu izah edeyim dedim.Belki arkadaşta zaten bu cihazdan vardır.

Saygılar.
  • http://xbox.hackaday.com/entry/1234000740073473/
    adamlar cok iyi oldugunu sorun olmadıgını ntsc pal makinalarda kullanilabilceğini yazmışlar deneyen varmı ark. aranızda
  • http://xbox.hackaday.com/entry/1234000740073473/
    adamlar cok iyi oldugunu sorun olmadıgını ntsc pal makinalarda kullanilabilceğini yazmışlar deneyen varmı ark. aranızda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.