Şimdi Ara

HAYIRSEVER BİR NTSC XBOX 360'I OLAN YOKMU (İSTANBULDA)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BELKİ ANGARYA GELECEK AMA YARDIMCI OLMAK ADINA ÇOK İYİ BİR İŞ YAPACAKSINIZ...BENİM XBOX360 ADAPTÖR ARIZASI VERİYOR..GALİBA ADAPTÖR BOZULDU...AMA DAHA EMİN OLMAK İÇİN NTSC XBOX360 I OLAN BİR ARKADAŞIN ADAPTÖRÜNDE KONSOLU Bİ DENESEM ONA GÖRE YENİ BİR ADAPTÖR ALMAYI DÜŞÜNÜYOM..HAYIRSEVER KİŞİLER ARANIYOR...

http://forum.donanimhaber.com/m_7193826/tm.htm

• jetman in var, atla git hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

jetman in var, atla git hemen

• quote:

O eski devirdeydi. Şimdi metro var. Çokoturgaçlı götürgeç var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

YA İŞİ İYİCE Tİ YE ALDINIZ HE...HELE KORAY SEN...SEN DEĞİLMİSİN HERKESE XBOX360 I BÜYÜLÜ BÜYÜLÜ ANLATAN...ŞİMDİ NERDESİN HE..GELDİN AMA SADECE Tİ YAPIYOSUN..ELLE TUTULUR BİR ÖNERİN BİLE YOK...İNŞALLAH ALLAH SENİN BAŞINA BÖYLE BİR OLAYI VERDİĞİ GÜN BENDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

• ne Tİ si yahu..Tek bildigim NTSC li makina jetman de...Bende ona git diyorum işte..
  • Burda ben bi zamanlar bir arkadaşa -hemen hemen aynı dertten muzdarip idi- yardım etmeye çalışmıştım, ama arada da 'olaya' takılmadan edemediğimde söylemediklerini bırakmadı bazı zat-ı muhteremler... Ama bakıyorumda şimdi dalgadan başka şey yok... Ne kadar ilginç

Daynight,

Şimdi arkadaşım, adaptör olayı sakat. Sen 360'ı olan kişilere özel mesaj at, durumunu anlat ve sorunu sor. Eminim ki ntsc cihazı olan biri sana yardım edecektir. Adaptörü senin evine getirip denemesi yada senin konsolu alıp ona gitmen en fazla 2-3 saatini alacaktır. Çok kolay bir yöntem, yardımcı olmak isteyen yapar. Ben de olsa bu akşam halletmiştik, malesef yok... Dediğim gibi sen takip etmeye çalış forumu, sonra pm'den hallet

Umarım sorun büyük değildir, malesef alet aceleye gelmesinin cezasını çekiyor... Bekleyip almak daha mantıklı, yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 22 Mayıs 2006; 18:01:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani xbox 360 ı övüyor diye adam herşeyi bilmek zorundamı yahu jetman a endeme git demiş daha ne desin tornvida çekiç alıp mı gelsin
  • Ya o değilde bu ne sorunu ya böyle. Sürekli herkezden Xbox360 ile ilgli ciddi sorunlar çıkıyor. Acana sorun ciddimi yoksa insanlar gözünd mi büyütüyor. birde sorun bukadar büyükse neden biraz daha bekletip konsolu daha optimal çalışan bir xbox360 çıkartmadılar? millet okadar para saydırıyor alet bozuluyor. Vallaha ben monitörde iz var diye bütün ankarayı ayağa kaldırdım. Düşünsene xbox360 alıyorum ben. Sonra sorun çıkartıyor. Şakası bile kötü. Zaten kaçak yurt dışından sokuluyor. burada yetkili bir satıcısıda yok. Offf offf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daynight80

quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

YA İŞİ İYİCE Tİ YE ALDINIZ HE...HELE KORAY SEN...SEN DEĞİLMİSİN HERKESE XBOX360 I BÜYÜLÜ BÜYÜLÜ ANLATAN...ŞİMDİ NERDESİN HE..GELDİN AMA SADECE Tİ YAPIYOSUN..ELLE TUTULUR BİR ÖNERİN BİLE YOK...İNŞALLAH ALLAH SENİN BAŞINA BÖYLE BİR OLAYI VERDİĞİ GÜN BENDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
    Oturduğun yerde olsam. Çoktaaan sana yollamıştım bile. Korayg iyi etkilemiş sizi heee.

• Bu arada endem de arızalı makina elerinde varmış. Al onlardan bir adaptör dene.
  • ÇOK SAĞOLUN BEYLER DURUMU HALLETTİM..ADAPTÖR İÇİNDE BİR TRANSİSTÖR ARIZALI İMİŞ..ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞ SAĞOLSUN DEĞİŞTİRDİ PARA BİLE ALMADI VE DÜZELDİ..AMA BUNDAN SONRA NE KADAR GİDER BİLMİYORUM...BİRDE BİR KONUDA BANA YARDIMCI OLUN..TEKRAR BU ADAPTÖRÜ UPS E BAĞLAMAYA KORKUYORUM...ACABA UPS BOZMUŞ OLABİLİRMİ...
  • Sorunu halletmene sevindim, geçmiş olsun. İyi eğlenceler tekrardan ...
  • Oaya bakın şaka gibi.İçindeki transistör bozukmuş ha. Vayyy anam vayyy. Rezalete bak. Neyse inaşşalah bir daha sorun çıkmaz. Ama transisztörde bir sorun çıkıyorsa belki başka parçalarda da sorun olabilir.
    Bu arada ups'e takman hiç bir sorun yaşatmaz. İmzam da yazan sistemim upse bağlı. Yani 2000 dolardan haha pahalı bir sistemi 150 dolarlık bir ups'e emanet ediyorum. Zaten ups olmaza 3 gün sora Canım Memleketimin elektirik kesintileri sayesinde anakartı elime alırdım.Daha evelden 2 kez aldım. Sonra akılllandım. Kısacası upsin faydası var zararı yok.

quote:

Orjinalden alıntı: daynight80

ÇOK SAĞOLUN BEYLER DURUMU HALLETTİM..ADAPTÖR İÇİNDE BİR TRANSİSTÖR ARIZALI İMİŞ..ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞ SAĞOLSUN DEĞİŞTİRDİ PARA BİLE ALMADI VE DÜZELDİ..AMA BUNDAN SONRA NE KADAR GİDER BİLMİYORUM...BİRDE BİR KONUDA BANA YARDIMCI OLUN..TEKRAR BU ADAPTÖRÜ UPS E BAĞLAMAYA KORKUYORUM...ACABA UPS BOZMUŞ OLABİLİRMİ...

• quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Oaya bakın şaka gibi.İçindeki transistör bozukmuş ha. Vayyy anam vayyy. Rezalete bak. Neyse inaşşalah bir daha sorun çıkmaz. Ama transisztörde bir sorun çıkıyorsa belki başka parçalarda da sorun olabilir.
    Bu arada ups'e takman hiç bir sorun yaşatmaz. İmzam da yazan sistemim upse bağlı. Yani 2000 dolardan haha pahalı bir sistemi 150 dolarlık bir ups'e emanet ediyorum. Zaten ups olmaza 3 gün sora Canım Memleketimin elektirik kesintileri sayesinde anakartı elime alırdım.Daha evelden 2 kez aldım. Sonra akılllandım. Kısacası upsin faydası var zararı yok.

transistor bozuk çünkü adaptore mudahale yapılmış.110V luk cihaz 220 de calısacak sekilde modifiye edilmiş.Üretimden degil
  • quote:

transistor bozuk çünkü adaptore mudahale yapılmış.110V luk cihaz 220 de calısacak sekilde modifiye edilmiş.Üretimden degil

PEKİ ŞİMDİ BU MODİFİYELİ DİYE HER ZAMAN BOZULACAKMI YANİ..YAPTIRAN ADAM SADECE GİRİŞ VOLTAŞ BÖLÜMÜNÜ 220 YAPTIRMIŞ O KADAR..ADAPTÖRÜN İÇİNDE SADECE ÇOK UFAK BİR YERDE 1-2 PARÇA DEĞİŞMİŞ
  • BOZULURSA HAKAN ABİ YAPTIRIRSIN GENE NASIL OLSA PARA ALMAMIŞ ADAM YADA SÖLE SANADA ÖGRETSİN EVDE YAP BOZULDUKÇA
    SENİNKİ OLDU DA BİZİMKİNDEN HABER YOK HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SORUN OLMAZ BİDAHA YABANCI FORUMLARDA OKUDUM DİK OLARAK ASIYOLAR GUC K.. SENDE OLE YAP HAVADA KALICAK ŞEKİLDE
  • beyler oncelikle siz neden CAPSLOCK yazıyorsunuz ? Rahatsız edici..

Oncelikle o transistor neden bozuldu onu bulmak lazım...Kullanmaya devam et bakalım ne olacak.Yine transistor bozulacakmı ?
  • Tamam Koraycım şimdi bu şeilde kullanmaya başladım..Bakalım ne zaman tekrar bozulacak (İnşallah Bozulmaz) Bu akşam Transistörün resmini koyacam foruma..
    Merihcim hallettim işte konsolu..Pekte önemli değilmiş arıza.İnşallah seninkide yapılır ve bir daha kimseninki bozulmaz...( M A Ş A L L A H )....Bu adaptörü as diyorsun...Ya nasıl oluyo bu işe yarıyormuki..Ben şimdi pc kasası içindeki büyük fanlardan adaptörün her iki yüzüne soğutucu yapacam..Tabiki konsolada yapacam bişeyler...İşe yarar herhalde...
  • Koray aga sorry caps lock acılı kalmıs her neyse hakan abi as dediğim yani sallandır baş aşağı ole gordum forumda gamespotun herneyse hadi maşallah dıyelıım inşallah bnmkıde olur haber yok parca bekliyolarmış.. Endem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.