Bildirim
hayret bir şey EPOX 9NPA3J ETNERNET görmüyorr.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyide güzel kardeşim anakartın cd sinden enthernet sürücülerini kurdunmu ki yok diyorsun ...kurmazsan windows nasıl görsün..bu konuya açıklık getirirsen iyi olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 18 Ocak 2006 22:29:06 > -
cd nin içinde ne war sa kurdum.tum setuplari.daha once kurdumda hemen görüyordu.bilinmeyen aygit felan hiç bir şey yokk.bilmem anlatabildim mi hocam -
denetim masasından donanım ekle seçeneğini denedin mi? -
CD2nin içinde ethernet kurman gerekmiyor diye biliyorum...
ama BIOS'tan ethernet kapalı olabilir... (misal ben kapalı tutuyorum.) bi oraya bak sitersen disable edilmiş ise enable et.. -
biostan onbord lan , açıkmı enable dısable olayı ... olmadı güncel sürücülerini kur interneten intel, via veya nfroce 2,3,4 hangisiyse ....herşey tamam diyorsan modemini varsa bir arkadaşın etherneti onun pc de dene ...yazılımsal bir problem yoksa artık servis yolu gözükür garantisi varsa modemin,, tabi usb ile çalışmayı isteyebilirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X