Şimdi Ara

hayret bir şey EPOX 9NPA3J ETNERNET görmüyorr.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • epox 9npa3j anakartli makineme yeniden windows kurdumda onboard olan etherneti görmedi.sadece windows kurdum.ardindan birdaha kurdum.gene yokk.
    mecburen usb den internete bağlaniyorum..ne olmuştür sizde donanimsal ariza bir şey mi kapatiik

değerli yardimlarizini bekliyorum

saygılar

• iyide güzel kardeşim anakartın cd sinden enthernet sürücülerini kurdunmu ki yok diyorsun ...kurmazsan windows nasıl görsün..bu konuya açıklık getirirsen iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 18 Ocak 2006 22:29:06 >
  • cd nin içinde ne war sa kurdum.tum setuplari.daha once kurdumda hemen görüyordu.bilinmeyen aygit felan hiç bir şey yokk.bilmem anlatabildim mi hocam
  • denetim masasından donanım ekle seçeneğini denedin mi?
  • CD2nin içinde ethernet kurman gerekmiyor diye biliyorum...

ama BIOS'tan ethernet kapalı olabilir... (misal ben kapalı tutuyorum.) bi oraya bak sitersen disable edilmiş ise enable et..
  • biostan onbord lan , açıkmı enable dısable olayı ... olmadı güncel sürücülerini kur interneten intel, via veya nfroce 2,3,4 hangisiyse ....herşey tamam diyorsan modemini varsa bir arkadaşın etherneti onun pc de dene ...yazılımsal bir problem yoksa artık servis yolu gözükür garantisi varsa modemin,, tabi usb ile çalışmayı isteyebilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.